Hologram feleséget vásárolhatsz japánba

Digitális feleséget dobtak piacra a japánoknál! Mennyibe kerül? Mit tud? Miért jó ez nekik? Egészen hihetetlen ez az irány!

A szexrobotokra való igény is nagyon magas, szerencsére még ebben az esetben olyan árkategóriáról beszélünk, amit nem tud mindenki kifizetni.

A digitális hologram feleségnél kicsit más a helyzet. Nagyságrendileg 380.000ft-ról van szó.

Külön szórakoztató, hogy ezen felül még fizetned kell havi 3800ft-ot, amiért a digitális feleségedet karbantarják. Tiszta ráfizetés.. sokak feleségét pénz nélkül a férj tudta nélkül is karbantartják, de ez most más kérdés. Szóval mit is tud pontosan a vásárolt feleség?

leggings-2105425_960_720.jpg

KATTINTS IDE ÉS KÖVESD A FACEBOOK OLDALT IS!:) 

Megértést és törődést ígér a hologram csajszi

Alacsony vagy? Nem kell félned, hogy magasabb nálad a nő, ugyanis 20 cm magas kapszula alakú műanyag tartályból beszél hozzád.

Reggel ő fog ébreszteni, elköszön tőled mielőtt elmész, össze tudod kapcsolni a telefonoddal és akkor üzenetekkel fog bombázni, hogy várja már hogy hazaérj, este pedig időben figyelmeztet, hogy ideje lefeküdnöd Drágám!

Azért született, hogy megtestesítse a tökéletes feleséget.

Virtuális partner lesz a jövő felesége

Ennek az az oka az alkotó szerint, hogy sokkal jobban kielégíti a férfi igényeit, figyel rá, meghallgatja, támogatja, ráadásul, ha a felhasználónak nincs kedve, akkor nem beszélget vele.

imaginary-3044922_340.jpg

Beteg dolog, viszont nagy a piaci igény

Nagyon magas arányban élnek egyedül fiatal japán férfiak. Nagyjából 70%-ban nem is élnek házasságban. Ezt az ürességet próbálják meg betölteni digitális karaterekkel, kapcsolatokkal. 

Érdekes, vicces és ijesztő is ez az irány!

laptop-1104066_340.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr6914194911
süti beállítások módosítása