A vendégek által legjobbra értékelt wellness szállodák!

Az őszi időszakban is igazán lényeges szempont, hogy feltöltődjünk és időnként minőségi kikapcsolódásban legyen részünk. A most következő wellness hotelekben teljes körűen megkapjuk, amire ilyenkor vágyunk. A vendégek nagyszerű értékelései és a minőségi szolgáltatások színes választéka garantálja, hogy pihentető napokban és igazi feltöltődésben legyen részünk... 

 

wellness-589773_340.jpg

 

 

NaturMed Hotel Carbona Hévíz

 

A pihentető wellness szolgáltatások mellett az egészségtudatos életmódra is rendkívüli hangsúlyt fektet a Best Medical díjas NaturMed Hotel Carbona. A nemzetközi spa-kezeléseken kívül hagyományos
gyógymódokat, wellness terápiákat, relaxációs módszereket és modern műszeres állapotfelméréseket is kínál az egészségünk megőrzéséhez.

A kezelések és a különféle gyógymódok széles választéka miatt egyénre szabott szakértői segítséget kapjuk terapeutáktól, az autentikus kúrák mestereitől és az elismert szakorvosoktól. A gyógyászati részleg: élményfürdővel, a római korok hangulatát idéző termálfürdővel, uszodával és természetesen a szaunavilág sokszínűségével válik igazán teljessé!

 

450811ee-6c1c-4540-9acb-c7852477abc9.jpeg

 

A NaturMed Hotel Carbona fantasztikus szolgáltatásainak köszönhetően sokan térnek ide vissza. Következzen néhány vélemény egyenesen a vendégektől!

 

 - "2011 óta járunk ide a családdal és barátokkal, egyszer sem ért még csalódás. A konyha kiváló és a wellness részleg is egyedülálló... A személyzet kedves és segítőkész, a pincérek számára is első a vendég!"

 - "Három éjszakát töltöttünk a párommal a NaturMed Hotel Carbonába. A hotel nagyon tiszta, a kiszolgálás első osztályú... Nagyon jók a medencék és nagyon élveztük a fürdést. Felüdülve jöttünk el a hotelből!"

 - "Barátságos a vendég fogadás, a változatos tágas tereken, nagy parkban, medencékben minden korosztály jól érzi magát. Az étel választék bőséges."

 

Az őszi feltöltödés egyik legjobb módja, ha ellátogatunk a hévízi NaturMed Hotel-be és igénybe vesszük a fantasztikus szolgáltatásaikat, amelyekről bővebb infót az alábbi weboldalon találtok!

https://carbona.hu/

 

_mg_5188_ret.jpg

 

 

 

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

 

A négycsillagos superior Bonvital Wellness & Gastro Hotel mindössze 100 méterre található a Tófürdőtől és a belváros szívében helyezkedik el. Felnőtt barát hotelként 14 éves kor felett várnak minden vendéget, akik szeretnének kiszakadni a mindennapokból és igazi feltöltődésre vágynak.

Egy kis egyedüllétet szeretnénk ? A párunkkal tölténenénk el egy romantikus hétvégét? A baráti társaságunkkal próbálnánk ki a fantasztikus szolgáltatásokat és a relaxáló lehetőségeket? Akkor mindenképpen jó helyen járunk! A pihenésünk alatt nem kell aggódni a házikedvenceink miatt sem, hiszen a szálloda nagy szeretettel várja a kutyusokat, cicákat vagy egyéb háziállatokat is. Felüdülésünkről a wellness teljes területén élménymedence, jacuzzi, sókamra, szaunavilág, a pihenőtér és a különféle gyógykezelések gondoskodnak.

Az a'la carte Brix Bistro modern gasztronómiai élvezeteket nyújt. A Brix séfje kizárólag a kiváló minőségű szezonális és igazán kedvelt alapanyagokat használ. Igyekszik az új gasztronómiai trendeknek megfelelő fogásokkal megismertetni vendégeit. Folyamatosan változó étlap, széles borválaszték, tematikus estek, borkóstolók, élőzene, kávé- és koktél-különlegességek is hozzájárulnak a felejthetetlen élményhez.

 

 bonvital0179.jpg

 

 A szolgáltatások sokszínűségéről és magas minőségéről a vendégek pozitív visszajelzései is sokat elárulnak!

 

 -"Nagyon jól éreztük magunkat. Jól felszerelt szobák, hihetetlenül kedves és udvarias a személyzet. A wellness részleg is fantasztikus, különösen a szaunavilág. A reggeli és a vacsora is nagyon finom volt, mindenki talált kedvére valót."

-"Pazar szálloda, kényelmes, tiszta szobákkal, kedves személyzettel. Az ételek kiválóak, a reggeli és a svédasztalos vacsora kifogástalan, legközelebb a bár részt is kipróbáljuk, ami este különösen hangulatos volt. Mindenkinek jó szívvel ajánlom."

-"Most jártunk itt párommal másodszor, minden ugyan olyan jó volt mint másfél évvel ezelőtt.
Félpanziós ellátás tökéletes, isteni ételeket szolgálnak fel. A személyzet kedves a wellness részleg kellemes,szép. Csak ajánlani tudom!"

 

 Az alábbi linkre kattintva egyenesen a weboldalukra kerülünk, ahol többek között az eseménynaptárat is megtekinthetjük.

https://bonvital.accenthotels.com/hu

 

 image1_3.jpeg

 

 

Hotel Visegrád

 

A pihenéssel töltött idő alatt rengeteg felmerülő igényünk lehet, amire a Hotel Visegrád szállodájába találhatunk is megoldást. Említhetjük akár a szabadidő tartalmas és pihentető eltöltését, az éjszakai wellness használat lehetőségét, a fantasztikus erdei túrákat és a kényelmes reptéri transzfer szolgáltatását, vagy bármi mást, ami a kényelmünket és a kikapcsolódásunkat szolgálhatja.

 A Visegrád környezetében lévő Pilis hegység olyan kivételes szépségű túrautakat kínál, amiért a szálloda kényelmét is érdemes néhány órára feladni. A Visegrád - Dömös - Rám-szakadék - Dobogókő és a Dömös - Szőke-forrás völgye - Vadálló kövek - Prédikálószék túraútvonalakon barangolva Magyarország vadregényes oldalát ismerhetjük meg. A túrát követően ellazulhatunk a dunai panorámás pezsgőfürdőben vagy éppen a wellness részleg egyéb pihentető szolgáltatásai között, hiszen biztosan megtaláljuk a számunkra legjobb lehetőséget, miközben gyermekeink felhőtlen jókedvéről a csúszdás gyermekmedencék gondoskodnak.

A Wellness szálloda vendégei egy különleges programon is részt vehetnek, hiszen Visegrádhoz ma már elválaszthatatlanul hozzátartoznak a Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának lovagi tornái. Megismerkedhetünk a középkori fegyverek világával egy izgalmas bemutató keretein belül, melynek végén a vállalkozó szelleműek kipróbálhatják magukat a fegyverforgatásban: lőhetnek íjjal, hajíthatnak csatacsillagot és kelevézt, eltölthetnek egy nagyszerű programot az európai hírű lovagrend tagjaival.

A korhű ételek még emlékezetesebbé varázsolják az élményt, mivel a középkori magyar konyhaművészet legendás fogásait is megkóstolhatjuk, hiszen a Királyi lakomáink színhelyéül Visegrád gasztro-paradicsoma, a korszakot hűen reprezentáló Renaissance Étterem szolgál. 

 

img_6019.jpg

 

A nagyszerű programokat, a fantasztikus konyhát, és a pihentető wellness magas színvonalát, a legtöbb esetben megemlítik a vendégek. Nézzünk néhány értékelést!

- "Kiváló környezet! Kiváló kiszolgálás! Kiváló személyzet! Kiváló szobák! Kiváló ételek! Ha valaki ide ellátogat az biztosan rá fog szokni! Mi már lassan 10 éve járunk vissza! Voltunk máshol is, de ezt a szintet nem ütötték meg! Ráadásul kiváló az ár érték arány is!"

- "Nagyon kedves, figyelmes személyzet, tiszta környezet. Jól megszervezett programok várjak a szállodába látogatókat. Nem először jártunk itt és nem is utoljára! :)"

- "Fantasztikus hely, szuper és rugalmas személyzettel, kellemes és szórakoztató programokkal. Többedszer vagyunk itt, és biztosan visszatérünk még. A wellness részleg is kifogástalan, a tisztaságra sincs panasz. És külön kiemelném a konyhát, minden fogás káprázatos. Köszönjük"

 

Fantasztikus programjaiknak köszönhetően garantáltan jól és hasznosan telik majd az idő. A nagyszerű lehetőségekről az alábbi weboldalon tájékozódhattok.

https://www.hotelvisegrad.hu/

 

 img-1592_1.jpg

 

 

 

Barackos Wellness Villa Fót 

 

Következzen egy igazi gyöngyszem a város zajától távol: Fóton.

A Barackos Wellness Vendégház otthont ad a pihenni , kikapcsolódni vágyó baráti társaságoknak, szerelmes pároknak, családoknak és bárkinek aki egy kicsit is szeretne kiszakadni a hétköznapi pörgésből és a mindennapok monotonitásból. A gyönyörű környezet alkalmas születésnapok , legény és lánybúcsúk és kisebb esküvők rendezésére is! Sok szeretettel vár mindenkit a Barackos Wellness Vendégház, ha igazi feltöltődésre vágyunk!

Az exclusive környezet és a minden igényt kielégítő wellness részleg párosul a bensőséges, családi hangulattal, amit az új és a visszatérő vendégek egyaránt nagyon értékelnek.

 

image_22.jpg

 

Nézzünk néhány véleményt, ami igazán tükrözi a hely hangulatát és a magas minőségű szolgáltatásokat:

- "Felhőtlen kikapcsolódásban volt részünk! A ház csodálatos. Mindennel felszerelt, nagyon kényelmes és tiszta. A környezet csendes, nyugodt, szép kilátással. A wellness rész kifogástalan és a házigazda kedvessége, segítőkészsége példaértékű!"

- "Pontosan azt kaptuk amit ígértek. A tulajdonos mérhetetlenül kedves és segítőkész volt. Csak ajánlani tudom."

- "Nagyon jó volt minden, gyönyörű tiszta, szép és rendezett. Mindenben segíttetek nekünk, tényleg csak pihenni lehet itt. (Na meg persze bulizni.) Csodás kilátással. Köszönünk mindent."

- "Nagyon szépen köszönjük! Minden nagyon csodálatos volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek nyugodt szívvel! Nagyon felszerelt, tiszta és eszméletlen gyönyörű! A medence is nagyon tiszta és kellemessen meleg volt. A szállásadók nagyon segítőkészek és mindenben nagyon figyelmesek. Itt nem tudod csak jól érezni magad!!! Köszönjük szépen! MAXIMÁLISAN elégedettek voltunk mindennel. Biztosan visszatérünk még!"

- "Garantált a családias fogadtatás, a tisztaság, és a maximális felszereltség ahhoz, hogy bárki jól érezze magát ebben az exclusive ingatlanban."

- "Minden rendben volt!! Fantasztikus ház imádnivaló házigazdával!!! Köszönünk szépen mégegyszer mindent!! Ide még biztos vissza fogunk menni!!"

 

Érdemes meglátogatni a Barackos Wellness Villát személyesen és a weboldalukon is. Az alábbi linkre kattintva további képeket és infókat találtok!

https://www.barackoswellnessvilla.hu/

 

image_23.jpg

 

 

 

 A bejegyzés fizetett hirdetést tartalmaz!

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9715113158
süti beállítások módosítása