Népszerű és megbízható webshopok

MA MÁR MINDENT BESZEREZHETSZ ONLINE, OTTHONRÓL TÖBB SZÁZ WEBSHOPRÓL. EZEN A HÉTEN IS ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK SZÁMODRA A LEGJOBB AJÁNLATOKAT ÉS SZOLGÁLTATÁSOKAT. EZEK A WEBSHOPOK BIZTOSAN NEM FOGNAK CSALÓDÁST OKOZNI.

 

onlineshopping.jpg

 

 

KAVEARUHAZ.HU KÁVÉ WEBÁRUHÁZ

 

A KávéÁruház igen széles kínálattal, rengeteg márkával várja a vásárlókat. Ezen márkák egyik a LAVAZZA, a legnagyobb olasz kávépörkölő cég. A KávéÁruháznál nem csak kávéit, hanem a LAVAZZA magas minőségű kávégépeit is megtalálod. A LAVAZZA Blue kávégépek a legegyszerűbb készüléktől a sokfunkciós, digitális kijelzőjű elérhetőek. Ha pedig inkább bérelnéd a készüléket, a KávéÁruháznál erre is van lehetőséged a LAVAZZA Firma kávégépek esetében.

Látogass el a webshopba!

 

kavearuhaz_3.jpg

 

 

 

DIVAT WEBÁRUHÁZAK

 

pexels-melvin-buezo-2529172.jpg

 

 

Netdivat Desigual Outlet

A Netdivat Valentin-nap alkalmából minden 50.000 Ft feletti vásárlás esetén egy pár fülbevalóval ajándékozza meg vásárlóit. A Netdivatnál kapható Desigual termékek nem csak trendik és jó minőségűek, hanem rendkívül kényelmesek is. Ráadásul a Netdivatnál outlet áron juthatsz hozzá a márkás termékekhez, akár már 4990 Ft-tól tiéd lehet egy Desigual női felső.

Lepd meg szerelmed, vagy ajándékozd meg önmagad Valentin-napkor, és használd ki a Netdivat ajánlatát!

Kattints ide!

 

net_divat.jpg

 

 

Borgo.hu divat webáruház

Az e-shopok csak pár éve terjedtek el, de a BORGO cipő webáruház brandje immár 20 éve jelenti a megfizethető minőséget és a kiváló kiszolgálást. Jó példa, amikor rendelsz egy menő Skechers cipőt tőlük, ami bár nagyon tetszik, de nem lett jó a méret, akkor a Borgo.hu ingyenes cserét küld: és a futárnál történik a csere, kézből-kézbe. Mindezt akár másnapra, kényelmesen, borgosztikusan rendezik. Szóval nyugodtan válogass a CK, Wink, Tommy Hilfiger, Högl, Knup, Tamaris, Emaks és még megannyi márka közt, hisz 30 napig változtathatsz.

 

borgo_4.jpg

 

 

Dorko - Tavaszváró színek a Dorkonál

Lassan magunk mögött hagyjuk a fagyos időket, a napsütéses órák számával együtt pedig a ruházati színpaletta is bővül. A Dorko tavaszi kollekciója pasztell pulcsikkal és színes sneakerekkel dobja fel a hétköznapokat. Kényelmes hoodiek és vagány cipők széles választéka érhető el, a szezon újdonságai között a korábbi közkedvelt termékek új színárnyalatokban is megjelennek.

Érdemes figyelni a webshop-ot, ahol a tavasz fokozatosan átveszi a terepet.

 

dorko_5.jpg

 

 

Ipanema fehérnemű 

Nem könnyű jó pamut bodyt találni a hideg időre. Az ipanema-online oldalán, azonban remek választékot találhatsz az olasz Cotonella ezen termékeiből. Az elasztikus pamut alapanyagokra alapozó márka óriási női és férfi alsó választéka mellett, trikókat, felsőket, leggingseket és hálóruházatot is kínál.

Nézz körül náluk, és találd meg az igazit!

ipanema_1_1.jpg

 

 

 

SZÜLŐKNEK

 

pexels-daria-shevtsova-789786.jpg

 

 

Babiez

Ha tudatos szülő vagy, aki már egészen kicsi kortól odafigyel gyermeke megfelelő étkezésére, akkor mindenképpen ki kell próbálnod a Babieznél kapható Avent SCF885/01 4 az 1-ben egészséges bébiétel-készítőt. Ezzel a géppel Te magad készítheted el gyermeked számára a bébiételt, így az biztosan tápláló és finom lesz. Az egyedülálló 4 az 1-ben kialakításnak köszönhetően egyszerre párol, turmixol, olvaszt, és melegít.

További információkért a termékről kattints ide!

 

babiez_5.jpg

 

 

Babyberry 

A babyberrynél kapható Lilipinso márka termékei egy szempillantás alatt álomgyerekszobává varázsolnak bármilyen helyiséget. Válogass a mesebeli tapéták, falmatricák és szőnyegek között! A francia Lilipinso márka termékei nem csak gyönyörűek, hanem környezetbarátak, magas minőségűek, és felhelyezésük is rendkívül egyszerű. Ha bizonytalan vagy a választásban, a babyberry megkönnyíti a döntést, showroomukban több mintát is találsz a Lilipinso termékeiből.

 

babyberry_1_1.jpg

 

 

Játékliget

A társasjátékok képesek az egész családot összehozni. Amikor a szülők és a gyerekek együtt játszanak, közös élményeket szerezhetnek, és hasznosan tölthetik el együtt az időt. Emellett a társasjátékokkal az ember, és méginkább a gyerekek játszva tanulhatnak meg elengedhetelen készségeket. Megtanulhatnak csapatban játszani, betartani a szabályokat, türelmesnek lenni, és nem utolsó sorban veszteni. A Játékliget olyan társasokat gyűjtött össze, amelyek az egész család számára szórakoztatóak.

Keresgélj a webshopban!

 

jatekliget_4.jpg

 

 

 

ELEKTRONIKA

 

pexels-cottonbro-3945683.jpg

 

 

Premiumshop24.hu - LIEBHERR IKBP 3560 PREMIUM beépíthető fehér hűtőszekrény

A LIEBHERR IKBP 3560 PREMIUM beépíthető fehér hűtőszekrény nem egy egyszerű hűtőszekrény, rengeteg kényelmi funkcióval rendelkezik. A premiumshop24 weboldalán kapható termék a PowerCooling segítségével gondoskodik a frissen behelyezett élelmiszer gyors lehűtéséről, az egyenletes hőmérsékletről, a FreshAir rendszer pedig kiszűri a kellemetlen szagokat. A BioFresh rekeszt használva az élelmiszer jobban megőrzi vitamintartalmát és zamatát. A rekeszek és az ajtó önvisszahúzó rendszere finoman csukódik és rendkívül praktikus.

További információkért kattints ide!

 

premiumshop24_2.jpg

 

 

Jebeto

Laptopvásárlásban gondolkodsz, de nem igazán értesz hozzá, és nem is tudod, hogy kezd? A Jebetonál alig használt, az előtelepített Windows 10 operációs rendszernek köszönhetően használatra kész laptopok és asztali számítógépek széles választékát találod. Termékeiket az eredeti árnál 40-50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg, minimum 1, de akár 3 év teljes körű garanciával. Keress akár otthoni használatra, akár munkához vagy játékhoz, a Jebetonak biztosan van számodra egy ajánlata.

Kattints ide!

 

jebeto_4_1.jpg

 

 

 

SZÉPSÉGÁPOLÁS

 

pexels-sora-shimazaki-5938601.jpg

 

 

Ilcsi - Valentin napi ajánlatok

Ilcsi ajándékcsomagok most 15%-os kedvezménnyel! Ráadásul ajándékkal is meglepnek:
18 000 Ft vásárlás felett 1 db Illómix, 10 ml
20 000 Ft vásárlás felett 1 db Görögszénás ráncfeltöltő gél, 12 ml
25 000 Ft vásárlás felett 1 db Flavonoid extra szemránckrém, 30 ml

Amennyiben megrendelésed eléri a megadott értékhatár valamelyikét, ez esetben egy vásárlás alkalmával összesen 1 db termékkel ajándékoznak meg!
Az ajánlat 2020.02.05-én 12 órától 2020.02.24-én 12 óráig vagy a készlet erejéig tart!

Kattints ide!

 

valentin-csomag-06_tini-csomag-fb.png

 

Olivia Natural - Lélekemelő illatok

Az illatokat nem csak arra használhatjuk, hogy jobb illatot varázsoljunk egy helyiségben. Az illatok, amelyek felszabadulnak egy illóolajos üvegcséből, kádfürdőből, testolajból vagy szappanból, az érzelmeinkre is hatással vannak. Az illatok belélegzése segít pozitív gondolatokat felszabadítani, eltereli a figyelmet a gondokról, bánatról, segít visszaszorítani a szorongást.

Az Olivia Natural weboldalán megtalálod, hogy melyik illatnak pontosan milyen hatása van, és meg is vásárolhatod lélekmelengető termékeiket.

 

olivianatural_1.jpg

 

 

Frizurakellék.hu

Sokan csak akkor elégedettek a hajukkal, amikor a fodrásztól eljönnek. Fontos, hogy a fodrászod segítsen abban is hogy milyen típusú a hajad és milyen professzionális hajápolókat érdemes otthon használni. Hidd el, ez neki is fontos! Amint ismered már a hajad típusát, megvásárolhatod a Frizurakellék.hu oldalán a hajtípusodnak megfelelő olasz, kíváló minőségű professzionális Barex márkájú termékcsaládokat.

Kattints ide és ismerd meg a termékkínálatukat!

barex.jpg

 

 

 

LAKBERENDEZÉS

 

pexels-designecologist-1005058.jpg

 

 

ClearConcept - Masszázskádak raktáron

Szeretnéd otthon is átélni a spa-élményt, és igazán kikapcsolódni a saját fürdőszobádban? Válassz a Clearconcept masszázskádjai közül! Masszázskádjaik készre gyártott állapotban, raktáron elérhetők, és azonnal beszerelhetők. De akár a Te igényeidre szava is tudják készíteni a kádat. A vásárláskor lakásfelújításra kapott támogatásod is felhasználhatod.

Tekintsd meg kínálatuk!

 

clearconcept1.jpg

 

 

Gemini-Duo

Egy közös családi reggeli a napfényes teraszon vagy egy kerti party a barátokkal a lenyugvó nap fényében mind kihagyhatatlan élmény. A Gemini-duo kerti bútorszettjeivel egy modern, szép és kényelmes teraszt rendezhetsz be, ahol aztán önfeledten beszélgethetsz, és élvezheted szeretteid társaságát. A MagyarBrands díjas Gemini-duo ár-érték arányban kiemelkedő, és tíz éves tapasztalatuk biztosítja a vásárlót a minőségről.

Látogass el a Gemini-duo webshopjára, és rendezd be az otthonod otthonról!

geminiduo_2.jpg

 

 

Homelux

Közeleg a tavasz, a kertészkedés időszaka. A Homelux webshopjában megtalálsz minden kertigépet, amire szükséged lehet régi hobbidhoz vagy új szenvedélyedhez, rendkívül kedvező áron. A kisebb kertek tulajdonosai is megtalálhatják, amit keresnek: fűnyírók, permetezők, ágvágók. De ha már nagy szakértője vagy a kertfelújításnak, akkor egészen speciális gépeket is megvásárolhatsz a Magyar Brands díjas Homelux weboldalán.

Kattints ide!

 

homelux_4.jpg

 

 

 

IRODA

 

pexels-fauxels-3183179.jpg

 

 

Office Plaza - ERGOHUMAN főnöki szék

Az irodaszereket és irodabútorokat forgalmazó Office Plaza termékeivel elérhető áron rendezhetsz be egy modern irodát. ERGOHUMAN főnöki székük egy exkluzív, a gerincet kímélő forgószék, melyben hosszú órákon át a munkádra tudsz koncentrálni. Speciális, hosszú élettartamú szövete garantálja a tartósságot, állítható gerinc- és deréktámasza pedig a kényelmet. Magassága és az ülés mélysége, illetve karfája is állítható, így tökéletesen igazodik használója igényeihez.

Kattints ide!

 

officeplaza_4.jpg

 

 

Office Market

Az Office Market csapata már közel 12 éve dolgozik azon, hogy kényelmes és gyors vásárlási élményt nyújtson megrendelőinek. Náluk mindent megtalálsz, amiben egy irodában vagy az iskolakezdéshez szükség lenne, de még az otthoni papíráru és tisztítószer beszerzését is bonyolíthatod velük. Webshopukban több mint 22 000 termék közül válogathatsz, és a gyors kiszállításnak köszönhetően akár 24 órán belül házhoz viszik rendelésed. A termékek minősége mellett nagy hangsúlyt fektetnek az elérhető és kedvező árakra.

Nézz szét webshopukban!

 

officemarket_5.jpg

 

 

 

BIOGO

 

Télen, a borús idő miatt sokan szenvednek D-vitamin hiányban. A BioGonál kapható D-vitaminkészítmények fedezhetik a napi ajánlott mennyiségét, így biztosítva a megfelelő működést. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához. Ezenkívül pedig segíti a kalcium és a foszfor hatékony felszívódását és hasznosulását. Mivel az idegrendszer megfelelő működéséről is gondoskodik, megfelelő mennyiségű D-vitaminnal nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

 

biogo_5.jpg

 

 

FRESSNAPF

 

Jól tudjuk, hogy mennyire fontos odafigyelni az életmódunkra és a táplálkozásunkra, azonban erről négylábú barátaink esetén sem szabad megfeledkeznünk. Ha kiskutyánkról van szó, akkor egészségéhez, játékkedvéhez és boldogságához nagyban hozzájárul, hogy mit eszik nap mint nap. A FitActive eledelek minden tappancsos számára biztosítják az igényeihez leginkább illő tápanyagokat, hogy egy igazán energikus és kiegyensúlyozott játszópajtás legyen.

Február 28-ig pedig nem csak kedvencednek, hanem a pénztárcádnak is kedvezhetsz a FitActive 15 kg-os száraz kutyaeledelekkel. A 15 kg-os marha ízesítésű eledelre 25%, az összes többi ízre pedig 20% kedvezményt biztosít a Fressnapf.

Az ország lenépszerűbb kisállatboltja, a Fressnapf a cicákra is gondol. A Purina ONE minden életszakaszra és életstílusra fejlesztett macskaeledelei február 28-ig szintén kedvezményesen kaphatóak. Bársonytalpú kedvenceink és gazdáik örömére minden teljes árú Purina ONE macskaeledel 20% kedvezménnyel kapható. A márka kínálatában száraz és tasakos eledeleket találhatsz kis, illetve nagy macskáknak, többféle ízben, akár kifejezetten benti macskák igényeire szabva. Használd a Fressnapf keresőszűrőit, hogy könnyedén megtaláld macskádnak a legmegfelelőbb kiszerelést!

Ne hagyd ki ezeket a hatalmas kedvezményeket! És egyszerre tápláld kedvenced minőségi falatokkal, és kíméld a pénztárcád!

 

fressnapf.jpg

 

 

 

 

A BEJEGYZÉS FIZETETT HIRDETÉST TARTALMAZ!
A BEJEGYZÉSBEN LEÍRTAK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK. A BEJEGYZÉSBEN FELSOROLT WEBÁRUHÁZAK WEBOLDALÁN ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI A RÉSZLETEKRŐL. A BEJEGYZÉSBEN OLVASHATÓ INFORMÁCIÓK, SZÁMADATOK, STATISZTIKAI ADATOK AZ ADOTT WEBSHOP ILLETÉKES SZEMÉLYE ÁLTAL KÖZÖLT ÉS / VAGY JÓVÁHAGYOTT INFORMÁCIÓK. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr4816425262
süti beállítások módosítása