Népszerű és megbízható webshopok

Rengeteg webshopról vásárolhatunk, de előfordul, hogy elveszünk a hatalmas választékban. Összegyűjtöttük a legjobbakat!

 

pexels-anastasia-shuraeva-5481527.jpg

 

 

VR Soft

A VR Soft a felhasználók által legkeresettebb szoftvereket forgalmazza. Készletük az otthoni és üzleti felhasználók igényeihez egyaránt igazodik, és termékeik egytől egyig eredetiek, így biztonságban tudhatod készüléked.

A Windows 10 Pro a Microsoft legújabb operációs rendszere. Mindenekelőtt a haladó felhasználók és vállalatok részére kínál egy optimális számítógépes támogatást modern kezelői felületével. A Windows a továbbiakban szolgáltatásként fog működni, nem lesz újabb verzió, a Windows 10-et fogják folyamatosan fejleszteni. A Windows 10 Pro OEM minden funkciót biztosít számunkra, amelyeket a Windowstól megszoktunk, annyi különbséget, hogy az OEM licencek ahhoz a számítógéphez vannak kötve, amelyen először telepítették.
vrsoft2.jpg

A VR Soft vírusirtói az eredetiségnek köszönhetően 100%-os védelmet nyújtanak. Válogathatsz a különböző szoftverek között, majd azt megvásárolhatod különböző eszközszámra és érvényességi időre. Keresd az akciós, kedvezményes termékeket is!

A VR Soft különleges ajánlatokat is tartogat számodra! A közkedvelt, alapszoftvereket csomagban is megvásárolhatod, kedvezményes áron. Az egyik csomag tartalma a Windows 10 Pro OEM és az Office 2019 Professional Plus szoftver. A másik csomagban pedig a Kaspersky Internet Security 2021 vírusirtó program is a tiéd.

vrsoft_2.jpg

 

 

 

 

 

Frizurakellék

A Frizurakellék által forgalmazott JOC szakértő márka a hajápolásban. Célzottan kezeli a különböző hajat érintő problémákat. Kísérletek során a tünetek mögé néznek, és azokat kezelik a megfelelő hatóanyagokkal. Termékeik bőrgyógyászatilag teszteltek és parabénmentesek.

frizurakellek_3.jpg

 

Kutatások során megfigyelték, hogy a korpás hajjal küzdő személyek fejbőrén volt tapasztalható, amelyet egy elváltozott mikroorganizmus gerjesztett. A korpás hajra kifejlesztett JOC Care program nyugtató hatással van a fejbőrre, meggátolja a haj korpásodását előidéző mikroorganizmusok működését, és ezáltal nagymértékben csökkenti a korpa kialakulásának lehetőségét. A JOC CURE termékeit külön-külön is megvásárolhatod, és ezek használatával már látható az eredmény pár alkalom után. Azonban a leghatékonyabb eredmény a teljes termékcsalád folyamatos használatával érhető el. Kattints ide a JOC korpásodás elleni hajápoló sampon megtekintéséhez!

A festett haj is gondos, szakértői ápolást igényel, ha szeretnénk, hogy a színe tartós legyen, és a hajunk ápolt maradjon a sokszor megterhelő festést követően is. A JOC sampon festett hajra amellett, hogy kiválóan tisztítja a fejbőrt, garantálja a hosszan tartó ragyogó színt. Aktív összetevői, a sárgabarack-, mandula- és napraforgó-kivonat gazdagon táplálják a hajat. Kettős UV védelmével külsőleg megvédi a haj színét a fakulástól, illetve véd a káros UV-sugarak hajrostot károsító hatásaitól. Továbbá segít visszaállítani a haj savas pH értékét a festés után.

 frizurakellek2_1.jpg

 

Sajnos a fokozott hajhullás is sokakat érintő probléma. Ennek persze van egy természetes, egészséges mértéke is, de előfordul, hogy a haj gyér oxigénellátottsága és alultápláltsága áll a háttérben. Ebben segít a JOC hajhullás elleni samponja.

 

 

Ilcsi

Az Ilcsi a bőrápolás szakértője. Legyen bármilyen bőrtípusod is, az Ilcsi segít megtalálni a megfelelő termékeket. Nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy személyre szabott segítséget nyújtsanak vásárlóiknak. Szakképzett kozmetikusaik mindennap 10-től 21-ig elérhetőek élőben az Ilcsi weboldalán található chat felületen. Bátran keresd őket, ha bizonytalan vagy a bőrtípusod illetően, vagy éppen egy konkrét problémára keresel megoldást, de elveszel a nagy termékválasztékban.

Az aknés bőr sajnos sok tini mindennapjait keseríti meg. Bele sem gondolnak sokszor, hogy ha nem kezelik megfelelően ezt a bőrproblémát, akkor még hosszú évekig viselhetik a nyomait arcukon. Ezért fontos a hatékony kezelés. Az Ilcsi termékei lehetővé teszik, hogy az aknés bőr otthoni ápolása is hatékony legyen!

 ilcsi2_1.jpg

 

Nem csak a fiataloknak kell odafigyelniük a bőrápolásra, az érett bőrre is érdemes figyelmet fordítani a ráncok mérséklése érdekében. Az érett bőr gazdag ápolásáért keresd az Ilcsi termékeit!

A bőrápolás nem csak a nők kiváltsága! Egyre több férfit foglalkoztat a bőr szakértő ápolása. A bőr hidratálása és a problémák kezelése az ő esetükben is nagyon fontos. Kattints ide az Ilcsi férfi bőrápolási termékeiért!

 ilcsi_1.jpg

 

Egy akció keretében  pedig 03.31-ig 12:00 óráig az Ilcsi vásálásod értékétől függően ajándékokat küld Neked:

 - 5.000 Ft felett Borotválkozás utáni balzsam termékminta

 - 20.000 Ft felett Rostos kövirózsa zselé

 - 25e felett Anti-ageing és Hyaluron zselé jár ajándékba.

Ne hagyd ki!

 

 

Eking

Az óvoda nem csak a kicsiknek hoz hatalmas változást, de az anyukáknak is sok új helyzettel, izgalommal kell szembenézniük. Sokszor izgulnak, hogy a gyereküknek mindene meglegyen az oviban is, amire szüksége van. Az eKing az anyukák segítségére siet ezügyben, és számos lehetőséget kínál az óvodai textíliákból. Az óvónénik általában egy oviszsákot, derékaljat – melyet a kiságyakra húznak rá – ovis méretű paplanszettet és ágyneműhuzatot szoktak kérni. Ezekből mind széles választék áll rendelkezésre az eKing weboldalán.

Az első ovis ottalvások sokszor nagy sírással járnak, de sokat segít, ha a kicsik otthonosabban érzik magukat, például ha a kedvenc mesehősük van az ágyneműn. Az eKing ágynemű szettejin minden kis mesehőst megtalálsz, biztosan ott lesz a te gyereked kedvence is. Ezeket méretben passzoló paplannal és párnával, csomagban is megvásárolhatod, családbarát áron. Válasszátok ki a gyerekkel együtt, hogy melyik szereplő legyen az ágyneműn, és garantáltan gördülékenyebb lesz a csendes pihenő. A kis méretű paplan és huzat nem csak az oviban lehet hasznos. Otthon a gyerekágyakban is praktikus megoldás.

 eking_2.jpg

 

Az eKing webshopjában ovis kezdőcsomagokat is megvásárolhatsz. Így nem kell egyesével a kosárhoz adnod a termékeket, és minden kategóriából kikeresgetni a az adott mesehőst. Az eKing ezzel is igyekszik megkönnyíteni a szülők dolgát. A csomagban paplanszettet, huzatot, lepedőt, oviszsákot és tornazsákot is találsz. Egyszóval minden textilt, amire egy óvódásnak szüksége lesz.

eking_1_1.jpg

 

 

HelloSkin

Ha bőrápolási terméket keresel, és fontosak számodra a minőség és az összetevők, akkor a HelloSkin kínálatát mindenképp nézd meg! A HelloSkin weboldalán terméktípus, bőrprobléma és akár hatóanyag szerint is kereshetsz. Ha pedig kiválasztottad a terméket pedig akár már másnap ki is próbálhatod, ugyanis a rendkívül gyors kiszállításnak hála, a 10 óra előtt leadott rendeléseket másnapra kiszállítják. A HelloSkin pedig minden rendeléskor meglepi vásárlóit egy ajándék termékmintával.

 hello_skin.jpg

 

Az ázsiaiak nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a szépségre és a tudományosan megalapozott szépségápolásra. Az koreai kozmetika is méltán lett világszerte keresett. A HelloSkin kínálatában számos koreai szépségápolási márka termékeit megtalálod. Teljes arcápolási rutinod összeállíthatod a webshopból válogatott termékekből. Az arctisztítóktól kezdve a fényvédőkig minden lépéshez számos lehetőség áll rendelkezésre, de az itthon még kevésbé népszerű hámlasztók és szérumok is elérhetők.

 hello_skin_1.jpg

 

A Magyarországról indult Geek&Gorgeous márka, megfizethető, ám mégis hatékony termékeivel robbant be a köztudatba. Nagy figyelmet fordítanak az összetevőkre, igyekeznek minden felesleges, esetleg káros anyagot mellőzni, és a legújabb kutatásokra alapozni. Az egyik legismertebb magyar márka kizárólagos forgalmazója a HelloSkin. Kattints ide, és nézd meg a Geek&Gorgeous kínálatát!

 

 

Speedshop

A Speedshop legnépszerűbb márkája a világ élvonalában lévő Spigen. 2012-ben a Speedshop hozta elsőként Magyarországra a koreai gyártó termékeit, és azóta a márka hivatalos forgalmazója országunkban. A Spigen folyamatosan fejlődik, és igazodik a technika legújabb vívmányaihoz és a vásárlói igényekhez.

A Spigen legnépszerűbb termékei a telefontokok. Gyártásuknál prémium alapanyagokat használnak, azonban ez nem megy az árak rovására. A folyamatos, akár 50%-os akciókkal már 2000 forinttól elérhetők a tokok. Az egészen vékony, ízléses, visszafogott tokoktól, melyekben érvényesülhet a telefon eredeti formavilága, a minden megpróbáltatást tűrő biztonsági tokokig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A tokok designjában is tartják a lépést, mind a megjelenésben, mind a funkciókban – a legtöbb tok a vezetékmentest töltést is támogatja.

 162007049_1376677852725106_8261331705634313571_n.jpg

 

Ezt a megbízhatóságot és minőséget a kijelzővédő fóliáknál is hozzák. A Spigen üvegfóliái otthoni körülmények között is könnyedén felhelyezhetők. Méretpontosak, pontosan illeszkednek, nem töredeznek, és megfelelő felhelyezés esetén nem is levegősödnek.

Számos egyéb termék is elérhető a Spigen kínálatában – minőségi autós és kerékpáros tartók, melyek közül a mágneses rögzítésűek a legnépszerűbbek, külső akkumulátorok, selfie-botok, headsetek és órák. A teljes kínálat megtekintéséhez kattints ide!

155814688_1364416707284554_6716014543523319065_o.jpg

 

 

Lovebrands

A Lovebrands.hu beauty webáruházban piacvezető parfüm, organikus bőrápoló, vegán smink és trendi hajkiegészítő márkák mind egy helyen megtalálhatóak! Nézzünk azonban kicsit a márkák mögé, melyek azok, amelyek ráadásul a legszélesebb választékban is csak itt fellelhetők, és már bizonyítottak is, mint legnépszerűbb márkák!


lovebrands13_11_1.jpg

 

Catrice, Physician’s Formula, Palmer’s, Revolution Skincare, Tangle Teezer. Hallottál már ezekről a márkákról? Ha még nem, olvass tovább!

Ha sminktermékeket keresel, próbáld ki a hipoallergén kozmetikumokat forgalmazó Psysician’s Formula termékeket, vagy az ár-érték arányban verhetetlen Catrice-t, melynek termékeit már a boltba kerülés előtt megtalálod a Lovebrands.hu-n. A testápolás terén keresd az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Palmer’s kakaóvajas termékeket. Hidd el, isteni az illatuk! A tökéletes „skincare rutinhoz” pedig mindent megtalálsz, amit csak szeretnél a Revolution Skincare termékei közül, amelyek ráadásul kizárólag online érhetőek el. A tökéletes használat érdekében pedig keresd a tippeket és trükköket a Lovebrands BEAUTIPS rovatában. Ha pedig hajápolásról van szó, böngészd a Tangle Teezer termékeit, melyek a legszélesebb választékban szintén a Lovebrands.hu-n érhetők el!

Fedezd fel az összes márkát itt!

Ha pedig fontos számodra az állatok és a környezet védelme, keresd a vegán és állatkísérlet-mentes márkák kozmetikumait a Lovebrands.hu oldalán.


lovebrands_1.jpg

 

Figyelem! Készen állsz egy igazi kincskeresésre? Érdemes lesz hamarosan figyelni a Lovebrands oldalát, ugyanis a közelgő húsvéti ünnepek alkalmából kincskereső játék indul a weboldalon. Nem lesz más dolgod, mint március 29. hétfőtől április 2. péntekig keresni a nyuszi matricával ellátott termékeket az oldalon és a kincseket érő akciókért!

 

 

Fűszeráruház

A konyhaművészet és a különleges ízek szerelmesei bizonyára hosszan el fognak időzni a FűszerÁruház webshopján. Rengeteg konyhai kiegészítő és különleges hozzávaló között csemegézhetünk.

A különböző fűszerek használatával színt vihetünk a már megszokott ízekbe. Ha megfelelő fűszert választunk az adott húshoz vagy zöldséghez, akkor azzal kiemelhetjük az alapanyagok eredeti ízét. A FűszerÁruháznál kapható Fűszerkuckó fűszercsalád is pontosan ezt a célt szolgálja, a természetes zamatokat emeli ki. Ezek a fűszerek nem tartalmaznak semmiféle ízfokozót, hozzáadott aromát vagy színezéket. Mivel ezek a FűszerÁruház sajátmárkás termékei, viszonteladókat is kiszolgálnak.

A közel 200 fűszer és fűszerkeverék között biztosan megtalálod, amire szükséged van. De a keresését a FűszerÁruház kategóriái is megkönnyítik, így kereshetsz például külön húsokhoz, zöldségekhez vagy akár süteményekhez fűszereket.

Rengeteg különleges ázsiai szósz és krém között is keresgélhetsz, ráadásul elérthető áron! Az ázsiai konyha elengedhetetlen összetevői ezek a szószok, szinte minden fogás ízesítéséhez felhasználják őket. A jellegzetes édes-chilis szószokat mindenképp ki kell próbálnod!

A legnépszerűbb ázsiai egytál étel, az ázsiai konyha szerelmeseinek nagy kedvence a pad thai, azaz pirított rizstészta szószokkal és zöldségekkel. A FűszerÁruház összegyűjtötte az összes hozzávalót és konyhai eszközt, amelyre szükséged lesz a tökéletes pad thai otthoni elkészítéséhez.

pexels-shantanu-pal-2802527_1.jpg 

 

 

Márkásbolt

Egy olyan webáruházat keresel, ahol számos ismert márka ruházati termékei között szabadon válogathatsz? Egy helyet, ahol pár kattintással összeállíthatsz egy teljes szettet kiegészítőkkel? Látogass el a Márkásbolt webshopjára!

markas2.jpg

 

A multibrand webáruház rengeteg sikeres és keresett márka forgalmazója. Olyan elismert brandek széles választékát nyújtja, mint a Miana, a Marcus, a Retro Jeans, a Devergo, a Heavy Tools, a Mayo Chix, a Nike, a Budmil, az Adidas vagy a Rider. Ha kíváncsi vagy az összes népszerű márkára, amit megtalálsz a webshopon, mindenképp látogass el a weboldalra!

Itt a tavasz, a gardróbfrissítés, az élénk színek, a kivirulás ideje. Újulj meg idén egy nagy bevásárlással a Markasbolt.hu-n. A webáruház folyamatosan frissülő készlettel vár. Ne maradj le az új tavaszi darabokról, színekről, trendekről! Válogass kedvedre a márkás cipők, táskák, ruhák és sporteszközök között! Kattints ide az izgalmas újdonságokért!

A Márkásbolt nagy büszkesége az olasz ihletésű saját márkájuk, a Miana. A márka ugyan nem nagy múltra tekint vissza, mégis annál sikeresebb és innovatívabb. A Miana a nők birodalma, a márka küldetése, hogy olyan termékeket vigyenek piacra, amelyeket viselve a nők megtalálják, és igazán kifejezik önmagukat. A termékpaletta folyamatosan bővül, egyre több Miana cipő, ruha, táska és pénztárca szolgálja a divatszerető nők igényeit.

markas.jpg

 

 

 

 

 

A BEJEGYZÉS FIZETETT HIRDETÉST TARTALMAZ!
A BEJEGYZÉSBEN LEÍRTAK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK. A BEJEGYZÉSBEN FELSOROLT WEBÁRUHÁZAK WEBOLDALÁN ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI A RÉSZLETEKRŐL. A BEJEGYZÉSBEN OLVASHATÓ INFORMÁCIÓK, SZÁMADATOK, STATISZTIKAI ADATOK AZ ADOTT WEBSHOP ILLETÉKES SZEMÉLYE ÁLTAL KÖZÖLT ÉS / VAGY JÓVÁHAGYOTT INFORMÁCIÓK. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr6216481860
süti beállítások módosítása