A legmenőbb márkák legérdekesebb termékei

A legnagyobb vállalatok sem tétlenkedhetnek, hiába óriásiak és meghatározóak a piacon. Folyamatosan újabb és újabb ötleteken dolgoznak, amivel időnként sikerül is igazán meglepni a fogyasztókat. Következzen néhány érdekes újítás, ami napokban, vagy az elmúlt időszakban látott napvilágot. Szót ejtünk a Coca Cola új és egyenlőre csak limitált mennyiségű újdonságáról, az Apple jövőbeni szokatlan tervéről és egy különleges luxus hotelről, ami jövő tavasztól garantáltan különleges élményt nyújt majd a vendégeknek.

 

signs-1638668_340_1.jpg

 

Coca-Cola

 

A népszerű üdítőital márka, többször is próbálkozott már eltérő ízvilág ötletekkel meglepni a fogyasztóit. Szakítva egy kicsit a klasszikusnak mondható receptúrával.

Többek között találkozhattunk már a népszerű cseresznyés változattal, sőt a vaníliás aromával fűszerezett termékek is megtalálhatóak az üzletek polcain, ami igencsak megosztó véleményeket váltott ki a vásárlókból. Egyenlőre csak a hongkongi, illetve a japán piacon lehet kapni a népszerű brand újdonságát: az almás kólát, ami elsőre meglehetősen furcsán hangozik. A termék iránt viszont olyan magas volt a kereslet, hogy a megjelenés napján "kifosztották" az üzleteket. 

Meglehetősen ígéretes karrier elé nézhet az almás kóla, mivel igencsak pozitív értékeléseket kapott fogyasztói oldalról. Az világszintű bevezetésről azonban még nem esett szó...

 

coca-cola-462776_960_720.jpg

 

 

Apple

 

Az Apple-nek is fontos, hogy évről-évre megörvendeztesse a fogyasztóit, akik bár meglehetősen lojális vásárlók, mégis sürgetőek a hasznos fejlesztések és a korszakalkotó dizájn tervek, ha nyeregben szeretnének maradni a többi konkurenciával szemben. 

A mostani ötlet igazán meglepő az almás cégtől, hiszen egy korábbi arculathoz térne vissza a vállalat. A népszerű 4 és 4s széria formatervezése köszönne vissza az elkövetkezendő telefonoknál. Nem csak a bemutatásra váró Iphone SE változatnál lépne érvénybe az új megjelenés, hanem az összes jövő évi készülékben, legalább is Ming Csi-Kuo szerint, aki az egyik legmegbízhatóbb Apple-elemző! 

Elmondása szerint a jövő évi telefonok között lesz egy 5,4 valamint egy 6,7 colos kijelzővel ellátott modell is (a 6,1 colos mellett), ami azt jelentené, hogy a legnagyobb modell még az idei iPhone 11 Pro Maxnál is méretesebb lenne.

 

iphone-410311_960_720.jpg

 

 

Igazán különleges luxus hotel nyílik jövő tavasztól!

 

Az előbbiekben felsorolt újdonságok valamilyen ismert és népszerű vállalathoz tartozó fejlesztésről szóltak. A most következő ötlet nem egy ismert céghez, hanem Földünk egyik legcsodálatosabb és legérdekesebb részéhez, az Északi-Sarkhoz köthető!

Semmiképpen sem nevezhetjük frekventált turista övezetnek. Nagyságrendileg 1000 ember látogat el a bolygónk legészakibb pontjára éves szinten. Ennek többek között az is az oka, hogy áprilisban helikopterrel, amíg júniusban és júliusban hajóval tudjuk csak megközelíteni az Északi-Sarkot. Az év többi időszakában azonban elérhetetlen "övezetté" válik. Jövő áprilisban szervezett körülmények között, fűtött iglukban az északi fény csodálatos látványa közben hajthatjuk álomra a fejünket. A különleges kaland először a kétórás helikopter úttal indul. Az érkezésünk pillanatában 10 fűtött iglu vár minket, saját fürdőszobával. A látogatók ráadásul lélegzetelállító látványra számíthatnak éjszaka, hiszen áprilisban teljes pompájában lehet megcsodálni az északi fény gyönyörű jelenségét.

A 95 ezer eurós díjba beletartozik még egy tábor manager, egy idegenvezető a sarkvidéki vadonban, szakácsok, valamint biztonsági személyzet. Ezenkívül két éjszakát tölthetünk Svalbardon, a Norvégia és az Északi-sark közötti szigetcsoporton, továbbá a helikopterútat és logisztika megoldásokat is fedezi az összeg.

 

night-1189929_960_720.jpg

 

 

További érdekes bejegyzéseket olvashatsz a News Road-on!  Kattints ide!

Kövess Facebookon is!  Kattints ide!:)

PR bejegyzéssel kapcsolatban az alábbi email címen veheti fel velem a kapcsolatot: nwsroad@gmail.com 

 

nwsroad_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr7715183874
süti beállítások módosítása