Top 10 webshop - Kiemelt áprilisi ajánlatok!

MÁR AZ OTTHONOD KÉNYELMÉBŐL IS, PÁR KATTINTÁSSAL MEGVÁSÁROLHATSZ BÁRMIT, AMIRE VÁGYSZ! NÉZD MEG A HÉT LEGJOBB AJÁNLATAIT!

 

pexels-andrea-piacquadio-3756345_1.jpg

 

Márkásbolt

Ha Te is imádod a divatot, akkor mindenképp el kell látogatnod a Márkásbolt.hu weboldalára! A legkeresettebb divatmárkákat megtalálod egy helyen, úgymint a Miana, Marcus, Devergo, Retro Jeans, Nike, Mayo Chix, Heavy Tools, Adidas. A változatos kínálattal pedig bárki fel tudja újítani a teljes ruhatárát.

 markasbolt2.jpeg

 

A Markasbolt.hu MB kuponnapokat hirdet a tavaszi újdonságokkal. Használd ki a 20%-os kedvezményt április 5-e és 11-e között! Ráadásul a hatalmas kedvezményhez kuponkódra sincs szükséged. Az említett időszakban minden vásárlásodnál automatikusan megkapod a kedvezményt a megjelölt termékekre! Ezt nem szabad kihagynod! Kattints ide, és keresd a húsvéti újdonságokat az MB kuponos kedvezménnyel!

 markasbolt_1.jpg

 

Tudtad, hogy a Márkásbolt a raktáron lévő termékeket már másnapra kiszállítja? Ezzel az extra gyors szállítással is igyekeznek gördülékennyé tenni az online vásárlást. A Márkásbolt webshopján több mint 60 márkát megtalálsz egy helyen, pár kattintással több nagy brandnek termékét tudod egyszerre megrendelni. Ráadásul a multibrandnek van még egy nagy előnye: több márka termékeit egy postköltségen vagy akár ingyen is házhoz tudod rendelni. Keresd meg Te is kedvenc márkáid, és rendeld meg termékeiket egyszerre!

 

 

Vitamin360

Vitaminokat és étrend-kiegészítőket keresel, megbízható forrásból? Fontos, hogy a szervezeted mindennap megfelelő támogatást kapjon? A Vitamin360-nál az ország egyik legszélesebb vitamin kínálata vár. Győződj meg róla, és nézz fel a Vitamin360 webshopjára!

 vitamin360-blog-cikk-01.jpg

 

A Vitamin360.com-on megoldást találhatsz minden igényedre és problémádra, legyen az immunerősítés, stresszkezelés, emésztés támogatás vagy éppen a fogyás beindítása. A cég büszke arra, hogy webshopukban található Magyarország egyik legnagyobb Now Foods vitamin készlete.

Kínálatukban a Now Foods megbízható vitaminjain túl olyan márkákat is megtalálhatsz, mint a Puritan’s Pride, Life Extension, a jól ismert Jutavit, vagy a közkedvelt Universal Nutrition. Összesen majdnem 40 gyártó, több ezer különféle terméke vár, kedvező árakon: Fedezd fel a teljes kínálatot!

 vitamin360-blog-cikk-02.jpg

 

Az első vásárlásod a Vitamin360.com webshopjában most kedvezménnyel jutalmazzák! Csak írd be a rendelés véglegesítése előtt a WELCOME10 kuponkódot és 10% kedvezményben részesülsz minden teljes árú Now és Puritan’s termék árából. Ráadásul április hónapban frissített akciós terméklistával is vár a Vitamin360, ahol a legjobb ár-érték aránnyal vásárolhatsz TOP termékeket: Kattints ide április legjobb ajánlataiért!

 

 

 

 

VR Soft

Ha számítógépes szoftverre van szükséged, a VR Soft kínálatában biztosan meg fogod találni a számodra tökéletes terméket! Készletük az otthoni és üzleti felhasználók igényeihez egyaránt igazodik. És a készüléked biztonsága felől sem kell aggódnod, az eredeti szoftverek garantáltan jól fognak futni a számítógépeden, laptopodon.

A Windows 10 Pro a Microsoft legújabb operációs rendszere. A modern kezelői felület lehetővé teszi az élvezetes és kényelmes használatot. A haladók és vállalati felhasználók számára is optimális megoldás. A Windows a továbbiakban szolgáltatásként fog működni, nem lesz újabb verzió, a Windows 10-et fogják folyamatosan fejleszteni. A Windows 10 Pro OEM minden funkciót biztosít számunkra, amelyeket a Windowstól megszoktunk, annyi különbséget, hogy az OEM licencek ahhoz a számítógéphez vannak kötve, amelyen először telepítették.
vrsoft2.jpg

Adataink és készülékünk védelme érdekében nagyon fontos, hogy megbízható vírusirtó legyen telepítve a gépünkre. A VR Soft vírusirtói között csak olyan vírusírtó szoftvereket találsz, amelyek már bizonyítottak, amivel a vásárlók elégedettek, és amelyek teljesen megbízhatóak. Válaszd ki, hogy hány eszközre és hány évre szeretnéd megvásárolni a szoftvert, és keresd meg a neked leginkább megfelelő gyártót! A VR Soft folyamatos akciókkal is vár!

A kényelmes és gyors vásárlásért pedig a VR Soft összeállított a népszerű szoftverekből kezdő csomagokat. A közkedvelt, alapszoftverekből álló csomagokat ide kattintva meg is vásárolhatod, kedvezményes áron. Az egyik csomag tartalma a Windows 10 Pro OEM és az Office 2019 Professional Plus szoftver. A másik csomagban pedig a Kaspersky Internet Security 2021 vírusirtó program is a tiéd.

vrsoft_2.jpg

 

 

Frizurakellék

Ha Te szalonszépségű, fényes és puha hajról álmodozol, akkor ne habozz tovább! Próbáld ki a Frizurakellék webshopjában kapható Olioseta termékeket. A professzionális márka Oro de Luce termékcsaládja a ragyogó és tökéletes frizura érdekében lett kifejlesztve. A termékcsalád termékeit egyenként is használhatod, azonban a legnagyobb változást a termékek együttes erejével érheted el.

A hajápolás első pontja a megfelelő sampon kiválasztása. A prémium kategóriás Oro di Luce Shine sampon selyem proteinnel és lenmagolajjal gazdagon ápolja a hajat, és felfrissíti a fejbőrt. Kíméletesen tisztít a gyökerektől a hajvégekig. A haj utána hidratáltabb, fényesebb és selymesebb.

 A hajformázás közben sokan nem is gondolnak bele, hogy az a magas hőfok mit tesz a hajszálak szerkezetével. Egy jó hővédővel azonban megóvhatjuk hajunkat ezektől a káros hatásoktól. Az Oro di Luce hajsimító krém arra lett kifejlesztve, hogy megvédje a hajszálakat a hajsütővas és a hajszárító hőjétől. Bársonyos textúrája könnyen eloszlatható a nedves hajon, és nem szükséges kiöblíteni. A hővédelem mellett a fésülést is nagyban megkönnyíti.

 frizurakellek_4.jpg

 

Ha pedig úgy érzed, hogy a hajad egy kis extra táplálásra szorul, akkor próbáld ki az Oro di Luce Shine szérumot! Használata után a haj puha lesz, mint a selyem. A bársonyos textúra azonnali ragyogást kölcsönöz a hajnak. Ez a prémium kategóriás hajvégápoló olaj szintén a selyem proteinnek és a lenmagolajnak köszönheti hatékonyságát. Használhatod akár nedves vagy száraz hajon is.

frizurakellek2_2.jpg

 

 

 

Ilcsi

 

 

A vírushelyzet sajnos a szépségipart sem kímélte. Ezt az új élethelyzetet a kozmetikusok és a vendégek egyaránt megsínylik. A maszkviselés, a fokozott stressz és a bezártság alatt kialakult rossz szokások, a sok nassolás meglátszanak a bőrön. Azonban a vendégek nem tudnak elmenni kozmetikusukhoz, és sokan nem is tudják hogyan fogjanak hozzá az otthoni bőrápoláshoz, vagy hogy milyen lépéseket kellene beépíteniük otthoni bőrápolási rutinukba.

Az Ilcsi kozmetikusai most sem hagyják magukra a szépülni vágyókat. Az Ilcsi weboldalán mindennap délelőtt 10-től este 9-ig a chat felületet használva, élőben konzultálhatsz az Ilcsi szakértő kozmetikusaival, akik segítenek a bőrtípusod megállapításában és a választásban a több mint 130 Ilcsi termék közül. A felületen akár képet is küldhetsz, így a kozmetikus könnyebben meg tudja állapítani, hogy mire van szüksége a bőrödnek.

ilcsi.jpg

 

Ne hagyd ki a shopping legnagyobb ünnepét sem! Használd ki a Glamour napi 20%-os kedvezményt, most meghosszabbított ideig április 8. és 14. között. A kedvezményes vásárlás mellett idén Ilcsi kozmetikusod is támogathatod. A Glamour kuponkód érvényesítése után a pénztárnál keresd a piros szívecskét, és jelöld meg, hogy „Ilcsi kozmetikushoz járok”, majd válaszd ki a listából a kozmetikusod. Így az Ilcsi jutalékot folyósít kedvenc kozmetikusodnak a bruttó webshop eladások után. Ha még nincs Ilcsi kozmetikusod, keresd fel az Ilcsi oldalát, és mindenképp próbáld ki a chat funkciót a szakértői tanácsokért!

Kattints ide, és látogass el az Ilcsi weboldalára!

ilcsi3.jpg

 

 

eKing

A gyerekek életének fontos részét képezik a mesék és mesehősök. A kedvenc mesesorozataikon keresztül sokat tanulhatnak, felfedezhetnek a világból a saját kis nyelvükön, és persze az ovis társakkal is lesz közös téma. A gyerekek nagyon szeretik, ha a kedvenc mesehősük visszamosolyog rájuk például a párnájukról, poharukról vagy akár a törülközőjükről. Az eKing webshopján az összes népszerű mesehőst megtalálod. Akár kiválaszthatod a te gyereked kedvencét, és kereshetsz kifejezetten ilyen mintájú textileket, dekorációkat.

Az egyik nagy kedvenc az eKing kínálatában Bing nyuszi. Ez a kedves kis fekete nyuszi a barátaival fedezi fel a világot. Legjobb barátaival, Floppal és Sulával mindig valami kalamajkába keverednek, de mindig tanulnak valamit a kaland végére. A gyerekek szívesen tartanak a képzeletükben Binggel és a többi kisállattal. Ha a te gyereked is imádja a Bing, Flopp, Sula, Koko, Charlie és Pandó kalandjait nyomon követni, akkor biztosan nagy kedvence lesz a Bing nyuszis ágyneműhuzat vagy étkészlet. Válogass az eKing Bing nyuszis termékei között!
eking_bing.jpg

A másik nagy sláger az eKingnél a Mancs őrjárat. Kaland-öbölben mindig történik valami. A 10 éves Ryder ezért sosem tétlenkedik, kiskutyákból álló csapatával epizódról epizódra megmenti a környéket a katasztrófától. A beérkező segélyhívásokra Ryder kis csapata azonnal akcióba lép, felveszik egyenruhájukat, bepattannak járműveikbe, és indulhat is a mentőakció. A kicsik a képernyő előtt ülve együtt izgulnak a Mancs őrjárat tagjaival, és játékosan tanulnak az élet nagy dolgairól. A Mancs őrjáratos termékekért kattints ide!

eking_mancs.jpg

 

 

HelloSkin

Ha szakértői bőrápolásra van szükséged, fordulj bizalommal a HelloSkinhez! Webshopukon összegyűjtötték a legminőségibb arcápolási termékeket. Kényelmesen válogathatsz a kategóriák között. Amellett, hogy ez megkönnyíti a keresést, segít végigkövetni az arcápolás egyes lépéseit a tökéletes eredményért. Az egyes kategóriák neveire kattintva pedig rövid tájékoztatókat is találsz, amelyek segíthetnek a választásban.
helloskin2_1.jpg

 

A HelloSkin nagy büszkesége, hogy rengeteg koreai bőrápolási márkát megtalálsz kínálatukban. Az utóbbi években egyre népszerűbbek az ősi tradíciókat, tapasztalatokat és modern bőrgyógyászati eredményeket egyesítő koreai bőrápolási cikkek. A néha szokatlan hozzávalók csodát tesznek a bőrrel. A koreai kozmetikumok gyártói nagy gondot fordítanak a megfelelő alapanyagok összeválogatására a legjobb eredmény érdekében. A HelloSkin koreai kozmetikumait ide kattintva nézheted meg.

A kémiai hámlasztók az arcradírok új generációja. A fizikai hámlasztók, azaz arcradírok csak felszíni rétegeket távolítanak el, ráadásul az érzékenyebb bőrt kifejezetten káros ilyen durva eljárásnak kitenni. A kémiai hámlasztók sokkal kíméletesebbek. Az arcbőr mélyebb rétegeiben is kifejtik hatásukat, megújítják, megfiatalítják a bőrt. Az elhalt hámsejteket oldva megfiatalítják a bőrt, csökkentik a tág pórusok, a finom ráncokat, és segítenek eltüntetni a bőrproblémák nyomait. Újítsd meg arcbőröd hámlasztók segítségével!

helloskin_1.jpg

 

 

Speedshop

A telefonunk egész nap nálunk van, ezerszer felvesszük, letesszük, zsebre vágjuk, odaadjuk a gyereknek, vagy a nagy cipekedésben véletlen kiejtjük a kezünkből. Ilyen balesetek közben leggyakrabban a kijelző szokott sérülni. Mivel ez a telefon legdrágább része is, egy törött kijelző cseréje akár százezres javítási díjat is jelenthet.

A kijelzők védelmére először a plasztik fóliákat fejlesztették ki. Ezek védenek a karcolásoktól, kisebb sérülésektől, de egy nagyobb erőhatás ellen már nem tud mit tenni. A plasztik fóliák leginkább azoknak praktikus, akik csak szeretnék, hogy szép állapotban maradjon a kijelző a mindennapi használat mellett is, akiket zavar a vastagabb üvegfólia, illetve akik nem szeretnék egy üvegfóliára egy kicsit több pénzt szánni. Kattints ide a Speedshop plasztik fólia-kínálatáért!
speedshop.png

A legnépszerűbb megoldások a kijelzők védelmére az üvegfóliák, amelyek különböző keménységben és vastagságban érhetők el. A Speedshop kínálatában a legegyszerűbb üvegek is 9h keménységűek. Ezek már széleskörű védelmet nyújtanak a balesetekkor. Ha olyan telefont szeretnénk védeni, melynek le vannak kerekítve a szélei, akkor prémium kategóriás üveget szükséges választani, például a Spingen vagy a Goldspin hajlított üvegeit. Mivel nem minden hajlított kijelzőhöz készítenek üveget, ezért az utóbbi hónapokban nagy népszerűségnek örvendenek a „rugalmas üvegfóliák”, amelyek valójában nem is üvegek hanem PET és polimetil-metakrilát keverékei. Tartósabbak az üvegnél, kevésbé törnek, és a kijelző teljes részét védelemmel látják el. A másik univerzális megoldás a Spigen Neo Flex fóliája, amely szintén egy rugalmas szilikonosabb anyag, és amelyet vízzel kell felhelyezni.

A Speedshop kijelzővédőihez minden esetben mellékelnek a felhelyezéshez szükséges segédeszközöket. Aki rendelkezik egy kis kézügyességgel, otthon is felhelyezheti a fóliákat, üvegeket. Felhelyezésnél két alapkövetelménynek kell teljesülnie, tiszta környezetre és párás levegőre van szükség, ugyanis a pára csökkenti a szálló port. Az üvegek felhelyezését követően célszerű a széleket egy olajszerű géllel „tömíteni”, így a használat során nem kerül levegő az üveg alá, nem lesz „buborékos”, „felhős”. 

Aki viszont biztosra szeretne menni, látogasson el a Speedshop üzletébe, ahol a szakemberek fel is tudják tenni a megvásárolt kijelzővédőket.

speedshop3.jpg

 

 

Lovebrands

Az online webshopoknak hála pár kattintással bármilyen terméket házhoz rendelhetsz, és pár napon belül már használhatod is! Ráadásul mindezt az otthonod kényelméből! A Lovebrands weboldaláról rendelve a szépségápolás legjobb márkái Tőled is csak egy karnyújtásnyira vannak. A kategóriákat és szűrőket használva pillanatok alatt megtalálhatod, amit keresel, a termékek alatt hasznos tippeket olvashatsz. Elkerülheted a sorban állást, és annyi időt tölthetsz a nézelődéssel, amennyit csak szeretnél a nap bármely időpontjában! Jól hangzik, igaz?

A legnépszerűbb beauty márkák egy helyen a Lovebrands.hu oldalán, legyen szó akár bőrápolásról, önbarnításról, sminkről, hajápolásról vagy a legelegánsabb parfüm márkákról!


lovebrands_artdeco_bloom_obsession_1200x628_v01.jpg

 

A Lovebrands kivételes kínálatával és vendégközpontú szolgáltatásával 99%-os vevői elégedettséggel büszkélkedhet az Árukereső szerint. És tudod miért szeretik ennyire a vásárlók?

  1. Extra gyors kiszállítás.
  2. Ha délig leadod a rendelésed, másnapra garantáltan megérkezik!
  3. Trendi és környezettudatos csomagolás ajándékokkal és meglepetésekkel
  4. Ha feliratkozol a hírlevélre, akkor az első rendelésedhez 10% kedvezményt kapsz

         Klubtagként pedig számos meglepetés is vár!

 lovebrands_vip_klub.PNG

 

Érdemes folyamatosan figyelni és szemmel tartani az „Újdonságok” menüpontot is, ugyanis hétről hétre új termékek vagy akár teljesen új Lovebrandek várnak! Áprilisban két meglepetéssel is készül a Lovebrands csapata, amelynek garantáltan meglesz a visszhangja! Annyit elárulhatunk, hogy jövő héttől egy teljesen új parfüm márkával gazdagodik a kínálat. A hónap második felétől pedig az egyik legnagyobb professzionális és méltán népszerű önbarnító márka is belép a Lovebrandek közé. Te is kíváncsi vagy már, hogy vajon melyik márkáról lehet szó? Mindenképp kövesd a Lovebrands újdonságait!

 

 

Fűszeráruház

Évekkel ezelőtt ugyan ez még elképzelhetetlen volt, de mára már nincs olyan magyar, aki ne ismerné a sushit. A japán konyha legnépszerűbb alkotása sokak kedvence. Rengeteg ízben és sokféle töltelékkel elkészíthetjük ezt az algalpok közé göngyölt rizses finomságot.

Egyre többen szeretnék a sushit otthon is elkészíteni, kisebb-nagyobb sikerrel. Valahogy a házi sushik nem mindig úgy sikerülnek, mint azt a kedvenc japán éttermünkben megszoktuk. Sokszor nem is a technikával van a gond, hanem nem megfelelő alapanyagokat használnak fel. Az is előfordul, hogy azt sem tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá, miket kell a sushi-készítéshez beszerezni.

A Fűszeráruház összegyűjtötte a termékeit, melyekre szükséged lesz a tökéletes otthoni sushi-gyártáshoz. A gyorsabb elérésért külön menüpontban találod a sushihoz szükséges algalapokat, sushi rizseket, a sushi eceteket, a sushihoz tálalt gyömbért és az elkészítéshez szükséges eszközöket.


pexels-kasumi-loffler-3535392.jpg

 

És végre itt a jó idő is! Ideje izzítani a szenet, pácolni a húsokat és áthívni a haverokat egy kellemes kis délutáni sütögetésre. Készülj a grillszezonra a Fűszeráruház termékeivel! Náluk mindent megtalálsz, amire egy tökéletes sütögetéshez szükséged lesz. Keresd a grillfűszereket, a chili és barbecue szószokat a Fűszeráruház webshophájában! A praktikus grilleszközök között is keresgélhetsz.

Látogass el a Fűszeráruház oldalára!

pexels-pascal-claivaz-410648.jpg

 

 

 

 

 

A BEJEGYZÉS FIZETETT HIRDETÉST TARTALMAZ!
A BEJEGYZÉSBEN LEÍRTAK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK. A BEJEGYZÉSBEN FELSOROLT WEBÁRUHÁZAK WEBOLDALÁN ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI A RÉSZLETEKRŐL. A BEJEGYZÉSBEN OLVASHATÓ INFORMÁCIÓK, SZÁMADATOK, STATISZTIKAI ADATOK AZ ADOTT WEBSHOP ILLETÉKES SZEMÉLYE ÁLTAL KÖZÖLT ÉS / VAGY JÓVÁHAGYOTT INFORMÁCIÓK. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr2116487832
süti beállítások módosítása