Legjobb webshopok egy helyen!

A lista szereplői nagyszerű termékekkel, és fantasztikus szolgáltatásokkal teszik igazán örömtelivé a vásárlást!

 

DIVAT WEBÁRUHÁZAK

 

girl-2581913_1920.jpg

 

 

Borgo.hu divat webáruház

Valentin-nap. Mit vegyek Neki? Teszi fel a kérdést a fél ország február 14 közeledtével. A Borgo.hu ebben is segít Neked, hisz a weboldalon külön kategóriát találsz ajándék-ötletekre. Egy trendi Vans sapka, egy míves Calvin Klein pénztárca, egy díszdobozos Levi’s alsónemű, egy Tommy Hilfiger táska az munkájához, egy Skechers sneaker az edzéséhez vagy egy aranyos Flip Octopus kifordítható polip plüss a mosolyáért? Igazán bármit választhatsz, hisz ha mellényúltál volna, a Borgo másnapra cseréli, ingyenesen.

 

borgo_3.jpg

 

 

Dorko - Tiéd a pálya!

A tenisz retro cipők letisztult stílusukkal, klasszikus sziluettjükkel maradandó stílust teremtettek világszerte. A Dorko Court, a tavaszi szezon kiemelt cipője is ezt az örökérvényű életérzést közvetíti megjelenésével. Extra varráselemek és perforált részletek gondoskodnak a különleges külsőről. A sportosan elegáns szettek tökéletes kiegészítője, a streetwear ruházat igazi alapdarabja.

Fedezd fel a Dorko Court cipőt, és formáld a szetted a pályán kívül is!

 

dorko_4.jpg

 

 

Ipanema fehérnemű 

Nem könnyű jó pamut bodyt találni a hideg időre. Az ipanema-online oldalán, azonban remek választékot találhatsz az olasz Cotonella ezen termékeiből. Az elasztikus pamut alapanyagokra alapozó márka óriási női és férfi alsó választéka mellett, trikókat, felsőket, leggingseket és hálóruházatot is kínál.

 

Nézz körül náluk, és találd meg az igazit!

 

 

ipanema_1.jpg

 

 

 

 

Netdivat Desigual Outlet

Itt a tavasz! Újulj meg Te is a természettel együtt, frissítsd fel ruhatárad a legtrendibb tavaszi darabokkal. A Netdivat weboldalán vidám, színes Desigual ruhadarabokat találsz, rendkívül kedvező áron. Ráadásul, ha új vásárló vagy, a fizetésnél a „netdivat” kuponkódot használva 15% kedvezményt kapsz vásárlásodból 2021.02.07-02.13.-ig! Csapj le az akár 80%-os akciókra, és szerezd be a legújabb tavaszi darabokat!

Válogass a webáruházban!

 

netdivat.jpg

 

 

 

SZÜLŐKNEK

 

girl-3402351_1920.jpg

 

 

Babyberry - Babafészek

A babafészek kényelmes és biztonságos termék újszülött és néhány hónapos babák számára. A babafészek körülöleli a picit, így az anyaméhben töltött időszakra emlékezteti, amitől teljes biztonságban érezheti magát. És te is biztonságban tudhatod őt, mert a legmozgékonyabb babák sem fognak legurulni az ágyról, kanapéról. Utazáshoz is ideális, mert könnyen megteremthető vele az otthoni kényelem és sokkal könnyebben kezelhető, mint egy utazóágy. A babyberry kínálatában többféle színben és mintában is megtalálod.

 

babyberry_3.jpg

 

 

Játékliget

A Játékliget a minőségi fából készült játékok webshopja! Fajátékaikkal játszani nem csak kellemes tapintást, érzést kelt, hanem a fából készült gyerekjátékok strapabírósága közismert. Egyszerre szórakoztató, fejlesztő és praktikus játék, ajándék. Ha a természetes anyagokból készült játékokat kedveled, válogass számos fa készségfejlesztő játék, fa logikai játék, fából készült társasjátékok és kirakós játékok közül!

Nézz szét a webshopban!

 

jatekliget.png

Babiez - Oball játék

A babiez webshopján megvásárolható Oball játékok amellett, hogy szórakoztatják a legkisebbeket, fejlesztik motoros készségeiket, melyek később a rajzoláshoz és íráshoz is elengedhetetlenek. A játékok kialakítása rendkívül bababarát, könnyen megfogható, könnyen tisztítható, BPA és PVC mentes, vízben is használható, anyaga puha és strapabíró. Így a szakemberek már újszülötteknek is ajánlják, de a tipegőknek is tökéletes játék és fejlesztőeszköz egyben.

Nézd meg a babiez kínálatát!

 

babiez_4.jpg

 

 

 

ELEKTRONIKA

 

mobile-605422_1920.jpg

 

 

Jebeto

Laptopvásárlásban gondolkodsz, de nem igazán értesz hozzá, és nem is tudod, hogy kezd? A Jebetonál alig használt, az előtelepített Windows 10 operációs rendszernek köszönhetően használatra kész laptopok és asztali számítógépek széles választékát találod. Termékeiket az eredeti árnál 40-50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg, minimum 1, de akár 3 év teljes körű garanciával. Keress akár otthoni használatra, akár munkához vagy játékhoz, a Jebetonak biztosan van számodra egy ajánlata.

Kattints ide!

 

jebeto_4.jpg

 

 

Premiumshop24.hu - Dyson Supersonic™ hajszárító

Gyors és kíméletes hajszárítás a Dyson Supersonic hajszárítóval. Másodpercenként 40-szer ellenőrzi a kiáramló levegő hőmérsékletét, és 4 hőfokozattal rendelkezik, melyeknek köszönhetően megmarad a haj természetes ragyogása, és az extrém hő nem roncsolja a haj szerkezetét. Könnyen cserélhető, mágneses fejeivel minden hajtípus a legmegfelelőbb módon szárítható, és formázható. A Dyson V9 digitális motor átlagosan 6-szor nagyobb fordulatra képes, mint az átlagos hajszárítók motorjai, így amellett, hogy gyengéd a hajhoz, lehetővé teszi a gyors szárítást.

Tekintsd meg a terméket a premiumshop24.hu weboldalon!

 

premiumshop24_1.jpg

 

 

 

SZÉPSÉGÁPOLÁS

 

glass-4108085_1920.jpg

 

 

Olivia Natural - SzappanTOPlista

Az Olivia Natural műhelyében a szappan jelenti a természetes kozmetikumok alfáját és omegáját. Innen indult minden: a natúrszappan volt az első és a mai napig a legfontosabb alaptermékük. Aki bevezeti a mindennapi testápolási rutin részeként a természetes bőrápoló anyagokkal teli szappanjainkat, azok már rövidtávon megtapasztalhatják a mélyhidratált, egészségesebb bőr érzetét. Fedezd fel a tápláló Olivia Natural szappanokat!

Nézd meg a szappanok toplistáját!

 

olivianatural.jpg

 

 

Frizurakellék.hu - Téli hajápolási tippek!


A hideg és száraz téli napokon még fontosabb, hogy odafigyeljünk bőrünk és hajunk egészségére. Sokan télen sem hordanak sapkát, mert nem áll jól nekik, tönkreteszi a frizurát stb... Pedig a hideg káros hatással van a hajhagymákra, tehát ha tehetjük mindenképp hordjunk természetes anyagból készült sapkát! Hajmosás után a haj szárításánál a legalacsonyabb fokozatot használjuk és ha tehetjük ne menjünk ki utána azonnal a hidegre hanem várjunk minimum fél órát, míg a fejbőrünk normál hőmérsékletűre visszahűl.
Továbbra is válassz a hajtípusodnak megfelelő professzionális olasz termékeket a weboldalukról.

 frizurakellek.jpeg

 

Ilcsi - Valentin napi ajánlatok

Ilcsi ajándékcsomagok most 15%-os kedvezménnyel! Ráadásul ajándékkal is meglepnek:
18 000 Ft vásárlás felett 1 db Illómix, 10 ml
20 000 Ft vásárlás felett 1 db Görögszénás ráncfeltöltő gél, 12 ml
25 000 Ft vásárlás felett 1 db Flavonoid extra szemránckrém, 30 ml

Amennyiben megrendelésed eléri a megadott értékhatár valamelyikét, ez esetben egy vásárlás alkalmával összesen 1 db termékkel ajándékoznak meg!
Az ajánlat 2020.02.05-én 12 órától 2020.02.24-én 12 óráig vagy a készlet erejéig tart!

Kattints ide!
valentin-csomag-06_tini-csomag-fb.png

 

 

LAKBERENDEZÉS

 

living-room-2155353_1920.jpg

 

 

Gemini-Duo - Kertigép

Lassan itt a tavasz! Ideje rendbe hozni a kertet. A Gemini-duo webshopjában megtalálsz minden kertigépet, amire szükséged lehet ehhez. A kisebb kertek tulajdonosai is megtalálhatják, amit keresnek: fűnyírók, permetezők, ágvágók. De ha már nagy szakértője vagy a kertfelújításnak, vagy idén szeretnél belevágni, akkor egészen speciális gépeket is megvásárolhatsz a Magyar Brands díjas Gemini-duo weboldalán.

Böngéssz a Gemini-duo weboldalán!

 

geminiduo_1.jpg

 

 

Homelux - Kerti bútorszett

Egy kellemes reggeli egy tavaszi reggelen a napfényes teraszon vagy egy sütögetős kerti party a barátokkal. Ugye, milyen jól hangzik? A Homelux kerti bútorszettjeivel Neked is bármikor részed lehet ezekben a kellemes pillanatokban. A Magyar Brands díjas cég kínálatában minden méretben, színben, stílusban és helyszínre megtalálhatod a legmegfelelőbb kerti bútorszettet.

Válogass a webshopban!

 

homelux_3.jpg

 

 

ClearConcept - Zuhanykabinok

Ha fürdőszoba felújítást tervezel, válaszd a ClearConceptet! Széles méret és típus választékukban kedvére válogathatsz, ha zuhanykabint keresel. Ha nem találsz a raktárról azonnal elvihető, saját márkás termékek között a kedvedre valót, válogathatsz partnercégeik termékei közül is, és a teljes ügyintézést rájuk bízhatod. Folyamatos akcióikról tájékozódj webáruházukban!

Tekintsd meg zuhanykabin-kínálatuk!

 

clearconcept.JPG

 

 

 

IRODA

 

paper-3213924_1920.jpg

 

 

Office Market

Gyűjts hűségpontokat, és spórolj az Office Marketnél, az irodaszerek nagyáruházánál! A cég visszatérő, hűséges vásárlóinak hűségpontrendszerével szeretne köszönetet mondani. Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, és ezután minden vásárlásoddal pontokat gyűjtesz, amiket fiókodhoz tartozó virtuális számládon láthatsz. Ezeket a pontokat később felhasználhatod bármelyik fizetésednél, hogy kedvezményt kapj.

További részletekért kattints ide!

 

officemarket_4.jpg

 

 

Office Plaza - ERGOHUMAN főnöki szék

Az irodaszereket és irodabútorokat forgalmazó Office Plaza termékeivel elérhető áron rendezhetsz be egy modern irodát. ERGOHUMAN főnöki székük egy exkluzív, a gerincet kímélő forgószék, melyben hosszú órákon át a munkádra tudsz koncentrálni. Speciális, hosszú élettartamú szövete garantálja a tartósságot, állítható gerinc- és deréktámasza pedig a kényelmet. Magassága és az ülés mélysége, illetve karfája is állítható, így tökéletesen igazodik használója igényeihez.

Kattints ide!

 

officeplaza_4.jpg

 

 

 

BIOGO

 

A méhpempő bizonyítottam pozitív hatással van az emberi szervezetre. Képes megújítani a sejteket, ezzel lassítja az öregedés folyamatát, fokozza a figyelem és koncentrációs képességeinket, ösztönzően hat szervezetünk védekező rendszerére, memóriajavító, segíti a vérképzést, fokozza a rossz étvágyú gyerekek étvágyát, és még sorolhatnánk. Széles körű alkalmazásához igazodva a BioGo weboldalán mindenféle kiszerelésben megvásárolható, például étrend-kiegészítőként, tablettaként, szappanként vagy arckrémként.

Kattints ide!

 

biogo_4.jpg

 

 

 

FRESSNAPF

 

A gazdik kedvenc és megbízható áruháza, a Fressnapf lehetővé teszi, hogy a kisállatunknak szükséges eledeleket, játékokat és kiegészítőket otthonról, kényelmesen és biztonságosan beszerezzük. A webshop könnyen kezelhető, felhasználóbarát, így biztosan megtalálod, amire kedvencednek szüksége van. Kereshetsz állat, fajta, kor, súly szerint is, ha még nem vagy biztos abban, hogy kisállatodnak mire van szüksége fejlődéséhez. Használd a szűrőket, hogy megtaláld az ideális termékeket!

A Fressnapf új kiszállítópartnere, a GLS Futárszolgálat számos módon igyekszik segíteni a Fressnapfnál vásárló gazdikat. Természetesen a házhozszállítás továbbra is ingyenes az ország teljes területén minden 9 990 Ft-pt meghaladó rendelés esetén, azonban a GLS-sel további kényelmi szolgáltatások is a vásárlók rendelkezésére állnak. A rendelésed akár 1-3 munkanapos határidővel is kiszállítják. A futárszolgálat akár háromszor is kézbesítési kísérletet tezs, és 3 órás kiszállítási időablakot biztosít. Rendelés esetén SMS-t kapsz csomagod feladásáról és szállításáról, valamint a kézbesítés napjáról a futár telefonszámával.

Ezek a szolgáltatások mind a vásárlók érdekeit szolgálják, és igyekezek gördülékennyé és kényelmessé tenni a csomagátvételt. Így minden kellemetlenség nélkül választhatod a biztonságos és kényelmes online vásárlást házhoz szállítással.

Látogass el a Fressnapf webshopjára, rendeld még ma kedvenced kedvenc eledelét, és vedd igénybe a gondtalan házhoz szállítást!

 

fressnapf_01_10_1.PNG

 

 

 

KAVEARUHAZ.HU KÁVÉ WEBÁRUHÁZ

 

Figyelem, kávéimádók! A KávéÁruház kínálatában megtaláljátok a legkedveltebb és legminőségibb márkák termékeit – őrölt, szemes és kapszulás kávéit. Ha sikerült megtalálni régi kedvenced vagy valami újdonságot, rendeld meg, és akár már másnap élvezheted a csodás kávét. Vásárlásaiddal gyűjts pontokat a hűségprogram keretein belül, hogy legközelebb már kedvezménnyel vásárolhass. A KávéÁruház emellett folyamatos akciókkal is várja vásárlóit.

Böngéssz a webshopban!

 

kavearuhaz_2.jpg

 

 

 

 

A BEJEGYZÉS FIZETETT HIRDETÉST TARTALMAZ!
A BEJEGYZÉSBEN LEÍRTAK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK. A BEJEGYZÉSBEN FELSOROLT WEBÁRUHÁZAK WEBOLDALÁN ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI A RÉSZLETEKRŐL. A BEJEGYZÉSBEN OLVASHATÓ INFORMÁCIÓK, SZÁMADATOK, STATISZTIKAI ADATOK AZ ADOTT WEBSHOP ILLETÉKES SZEMÉLYE ÁLTAL KÖZÖLT ÉS / VAGY JÓVÁHAGYOTT INFORMÁCIÓK. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr5916417466
süti beállítások módosítása