Népszerű és megbízható webshopok

Ma már mindent beszerezhetsz online, otthonról több száz webshopról. Ezen a héten is összegyűjtöttük Számodra a legjobb ajánlatokat és szolgáltatásokat. Ezek a webshopok biztosan nem fognak csalódást okozni.

pexels-andrea-piacquadio-919436.jpg

 

SZÜLŐKNEK

 

thiago-cerqueira-wr3hgvx_rsm-unsplash.jpg

 

 

Játékliget

Gyermekünk készségeinek fejlesztését már egészen kicsi korában elkezdhetjük. És nem kell, hogy ez a gyakorlás és tanulás egy utálatos, és „kötelező rossz” legyen. Különböző gondolkodtató játékokkal játszva tanulhat, ráadásul tartalmasan tölthetünk idő gyermekünkkel. A Játékligetnek pedig pontosan ez a két dolog a fő motivációja: a gyerekek fejlesztése, és a közös családi játék népszerűsítése.

Fejlesztő eszközeik már egészen kicsiknek is szórakoztatóak, fejlesztik a mozgást, a beszédet, a memóriát és a finommotorikát. A weboldalon csoportosították a játékokat, és a csoportok leírásában megtalálod, hogy kinek ajánlják az adott játékokat, így segítenek megtalálni a tökéletes szórakozási és tanulási lehetőséget.

Ha pedig gyermekünk nagycsoportos, vagy épp most kezdi az iskolát, és szeretnénk, hogy első évei az iskolában zökkenőmentesek legyenek, érdemes kipróbálni az iskolaelőkészítő játékokat is.

 

pexels-alex-green-5692648.jpg

 

 

 

 

Babyberry - Falmatrica

Ha szeretnéd kicsit átalakítani gyermeked szobáját, de nincs kedved festeni és bútorokat tologatni, akkor van egy egyszerű megoldás! Próbáld ki a babyberry gyerekszoba falmatricáit, és varázsold át a teljes szoba hangulatát pillanatok alatt. Használd a játékos, színes formákat, repítsd gyermeked a felhőkig vagy akár a csillagokig, esetleg kirándulj el vele az erdőbe vagy egy hercegnős birodalomba a gyönyörű matricák segítségével.

A matricák nagyon könnyen kezelhetőek, szinte bármilyen felületre szépen feltapadnak és nyom nélkül eltávolíthatók. Így akár a kicsit is bevonhatod az átalakításba és közösen alakíthatjátok a tetszőlegesen felhelyezhető matricák elrendezését.

Ráadásul a babyberry most többféle falmatrica akcióval falmatrica akcióval várja a kreatív szülőket és gyerekeket: a kijelölt termékekre 2+1 akció, egyes darabokra pedig akár 50% kedvezmény is jár. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, válogass a varázslatos minták között!

 

babyberry_2.jpg

 

 

 

ELEKTRONIKA

 

c-d-x-pdx_a_82obo-unsplash.jpg

 

 

Premiumshop24.hu - Dyson Airwrap™ Complete hajformázó 

Dyson Airwrap™ Complete hajformázó képes a haj szárítására, egyenesítésére, hullámosítására és göndörítésére, mindezt extrém hőhatás nélkül. Az úgynevezett Coanda-hatást kihasználva a készülék a kefe felületére vonzza a hajat, a levegőt a haj mentén áramoltatja, így egyszerre szárítja, és formázza hajat. A végeredmény hasonló, mint egy stylist beszárítási technikájával kapott frizura.

Ugyanúgy a fent említett aerodinamikai hatást használja a haj hullámosításához is. A hajformázó magához vonzza, és feltekeri a hajat, mindössze a levegőt használva, nincs szükség hajcsavaróra vagy kesztyűre, hiszen nem kell fogni a hajat. Az erőteljes légáramlás és a jól szabályozható hőmérsékletnek köszönhetően a félszáraz hajat is képes hatékonyan formázni.

A Premiumshop24.hu webáruházában elérhető a Dyson Airwrap™ Complete hajformázó és a hosszabb hajra tervezett Complete Long változata is.

 

premiumshop24.jpg

 

 

Jebeto

Sokan a videojátékokban találják meg a teljes kikapcsolódást, azonban azt senki sem szereti, ha a játék nem fut rendesen, és folyamatosan elakad. Ha a tökéletes, dinamikus játékélményre vágysz idegtépő lagok nélkül, akkor videojátékodhoz egy speciális Gamer PC-re lesz szükséged, amely bírja a terhelést és a legextrémebb játékokat is, de ez sajnos nem mindig olcsó mulatság.

A Jebetonál azonban új és kedvezményes árú használt Gamer PC-k között válogathatsz. Így mindenki számára elérhetővé válik a tökéletes játékélmény. Ha nem vagy biztos abban, hogy pontosan milyen PC-re van szükséged játékod futtatásához, akkor se félj! Keresd bátran a Jebeto ügyfélszolgálatát, ahol vásárlóbarát, segítőkész munkatársak várnak. Velük megtalálhatod azt a PC-t, amelyik a leginkább megfelel igényeidnek.

Nézz körül a Jebeto webshopján!

 

jebeto_3.jpg

 

 

 

SZÉPSÉGÁPOLÁS

 

marcelo-matarazzo-zot2mewzmh8-unsplash.jpg

 

 

Frizurakellék.hu

A Jean és Micheline Rennette által 1967-ben alapított Olivia Garden belga cég fodrászeszközök gyártásának és értékesítésének specialistája. Ebben a szegmensben nagy sikereket értek el. Az Olivia Garden hajkefék, ollók rendkívül funkcionális és ergonomikus kialakításukkal tűnnek ki. Elsősorban professzionális szépségszalonokban használják, de a termékeket egyre több lakossági fogyasztó is kedveli. Vonzó lehet mindazok számára, akik tökéletesen ápolt hajra vágynak, vagy a hajuk gyakoribb és igényesebb karbantartást kíván.

Cégük 2011 óta foglalkozik professzionális fodrászkellékek és fodrász alapanyagok forgalmazásával fodrászoknak és magánszemélyeknek egyaránt. Honlapukon megtalálod és megvásárolhatod a hajápolási termékeiket kategóriák szerint de kereshetsz hajtípus szerint is, ha korpásodásra hajlamos a hajad vagy hajhullásra keresel megoldást.

Termékeik megtekintéséért kattints ide!

 

frizurakellek_1.jpg

 

 

Ilcsi

Vásárolj 5000 Ft felett ilcsi.com oldalon keresztül, és meglepnek egy Rózsaszirom Booster Arcápoló termékmintával (2ml), illetve egy Karotin Extra Booster Arcápoló termékmintával (2ml) is! Az ajánlat 2021.02.05-ig 12 óráig érvényes vagy a készlet erejéig.

 

ilcsi_01_31.jpg

Az új Booster kollekciójuk célzott megoldást jelent a személyre szabott bőrápolásban! Minősített termékeiben a szigorú követelményeknek megfelelő növényi összetevőket a legmodernebb biotechnológiai módszerekkel kinyert hatóanyagokkal társítják. Kiemelkedő jellemzőjük az erősítés: mivel nemcsak a bőr alsó rétegeiben hatnak, beindítják a bőr aktív működését, megsokszorozva a mellette használt natúrkozmetikumok hatását.

Hallottál már az Ilcsim online tanácsadó rendszeréről? Itt az ideje, hogy kipróbáld ugyanis a bőrdiagnosztikán alapuló, személyre szabott termék tanácsadáson felül 10% kedvezményt kapsz és ingyenes kiszállítást!

 

ilcsi_01_31.png

 

 

Olivia Natural - Viszlát száraz bőr, helló boldog bőr!

A téli időjárás, a szél, a hideg és persze a fűtött lakás száraz levegője nem kíméli a bőrt. Gyakran kiszárad, kipirosodik, viszket, durva felületű, akár sebes. Ebben az időszakban különösen fontos az extra táplálás, hogy bőrünk hidratált és feszes maradjon. Emellett pedig arról sem szabad megfeledkezni, hogy a fáradt bőr még rosszabbul viseli a vegyszereket, ilyenkor még inkább kerülnünk kell a mesterséges bőrápolási összetevőket.

Az Olivia Natural minden termékénél nagy hangsúlyt fektet a természetességre és az érzékeny bőrűek igényeire. Válaszd tápláló és regeneráló natúr kozmetikumaikat az eredményes téli bőrápolásért. Bőröd így minden szükséges összetevőhöz hozzájut, ami a puha, fiatalos, hibátlan bőrhöz kell, de nem károsítod mesterséges összetevőkkel, melyek tovább rontanának a helyzeten.

Búcsúzz el a száraz bőrtől, tápláld az Olivia Natural termékeivel!

 

olivia_natural_01_31.jpg

 

 

 

LAKBERENDEZÉS

 

naomi-hebert-mp0bgas_d1c-unsplash.jpg

 

 

Homelux - Kerti tárolók

Repül az idő, hamarosan itt a tavasz, a tökéletes idő a kert csinosítgatására, újjáélesztésére. A különböző szerszámok tengerében gyakran elveszünk, és eluralkodik a káosz. Ilyenkor érdemes beszerezni egy kerti kisházat vagy hasonló tárolót, hogy könnyebben rendet tarthassunk a segédeszközeink között.

A Homeluxnál számos praktikus, mégis esztétikus megoldást találsz erre a problémára. Ár-érték arányban kiemelkedő bútorboltként kedvező áron kínál lehetőséget arra, hogy te zavartalanul folytathasd tovább szabadtéri hobbid.

Minden színben és mérteben elérhetőek időjárásálló kerti szerszámos házaik. De nem feledkeztek meg a kisebb kertek tulajdonosairól sem. Webáruházukban elérhetőek kisebb tárolók: kerti ládák és tárolóval rendelkező kerti padok is. Legyen akár hatalmas gyümölcsös kerted, akár egy pici hátsókerted, a Homeluxnak számodra is van egy tökéletes kerti tárolója.

Kattints ide!

 

homelux_2.jpg

 

 

ClearConcept

A fürdőszobai termékeket forgalmazó ClearConcept segít megvalósítani álmaid fürdőszobáját. Egyetlen áruház segítségével berendezheted a teljes fürdőt, pont úgy, ahogy te szeretnéd. A hatalmas választéknak és kedvező áraiknak köszönhetően nem kell lejjebb adnod elképzeléseidből. Fürdőszobabútoraik minden méretben és stílusban elérhetőek. Ha ízléses és modern bútort szeretnél fürdőszobába, akkor jó helyen jársz. Ha kérdésed van, vagy segítségre, tanácsra lenne szükséged, a ClearConcept kollégáit bátran keresheted, ők készségesen fognak segíteni.

Ha már sikerült megtalálni a te stílusod, akkor akár az egész fürdőszobát harmonikusan berendezheted a teljes bútorcsalád további termékeivel. Így a helyiség teljes összhangban lesz, ami megadja a tökéletes fürdőszoba alapját.

Válogass a termékek között!

 

clearconcept_01_31.jpg

 

 

Gemini-Duo - Jakuzzi

Egy jakuzzival a saját otthonunkban teremthetjük meg az igazi wellness-élményt. A teljes ellazulás és a hideg téli napokon a kellemes felmelegedés tökéletes eszköze. A többszemélyes jakuzzikkal barátaiddal vagy családoddal együtt frissülhetsz fel egy jóleső masszázs közben.

Ki ne akarná ezt az élményt saját otthonában? A Gemini-Duo széles kínálatában kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő méretű, elrendezésű, funkciójú és kinézetű jakuzzit.

A tíz év tapasztalat mellett egy MagyarBrands-díj is jól megmutatja, hogy nyugodtan rábízhatod a hűn áhított otthoni wellness-élményt a Gemini-duora. A felmerülő kérdések esetén nyugodtan fordulhatsz ügyfélszolgálatukhoz. Legtöbb medencéjük ingyenesen házhoz szállítható, és akár azt is kérheted, hogy üzemeljék be neked a választott jakuzzi, így neked még emiatt sem kell aggódnod.

Válaszd ki a Te álom-jakuzzid!

 

clearconcept_01_24_1.jpg

 

 

 

IRODA

 

amy-hirschi-szrj3wjzomg-unsplash.jpg

 

 

Office Plaza

Az Office Plaza egy olyan irodai eszközöket forgalmazó cég, amelyik nagy hangsúlyt fektet az irodai székek ergonómiájára. Ez azért fontos, mert az egész napos ülőmunka egy rossz székkel nagymértékben károsíthatja a gerincünket.

A webshopukban az ergonomikus székek és további irodai eszközök mellett iratmegsemmisítőket is találsz. Ezek a papírt, hitelkártyát vagy más iratokat kis csíkokra vagy apró részekre aprítják kis kések segítségével. Az iratok ezek után már nem helyreállíthatók, így elkerülhetők a visszaélések. Az iratmegsemmisítőket 1-től 6-ig biztonsági osztályokba sorolják, ami azt mutatja, hogy a készülék mennyire hatékonyan aprítja fel dokumentumainkat. Ma már a legtöbb irodában kihagyhatatlan irodafelszerelés.

Az Office Plaza webshopjában további hasznos termékeket, és kihagyhatatlan akciók várnak.

 

officeplaza_3.jpg

 

 

Office Market 

Az Office Market az irodák szakértője. Náluk mindent megtalálsz, amire egy irodában szükség lehet. Keresőbarát weboldalukon mindenki könnyedén megtalálja, amit keres, legyen az irodai bútor, technikai eszköz vagy kisebb-nagyobb kiegészítő. Ár-érték arányban is elöl járnak, akcióikkal rengeteget lehet spórolni. Népszerűségüket az is növeli, hogy nagyon készségesek és segítőkészek.

A napi felfrissülés egy csésze kávéval is elengedhetetlen, de a közös kávézás rituáléja még a dolgozókat is közelebb hozza egymáshoz, kellemes munkakörnyezetet teremt. Az Office Marketnál az irodának szükséges kávét is megvásárolhatod. A különböző Cafe Frei különleges kávé válogatások között válogatva Te is megtalálod a leginkább Hozzád illőt.

Frissülj fel munka közben egy csésze kávéval, vásárolj kávét az Office Market webshopjában

 

officemarket_3.jpg

 

 

 

BIOGO – Dr. Steinberger 5 napos fitness program

 

Egy hosszú tél után, a tavasz közeledtével a szervezet tartalékai kimerülőben vannak, szüksége van a megújulásra és egy kis támogatásra. A BioGonál kapható Dr. Steinberger 5 napos fitness program tartósítószer- és színezékmentes zöldség- és gyümölcslevekből áll. Minden napra más gyümölcs vagy zöldség levét kell fogyasztanunk, így változatosan jut a szervezetünk különféle vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és nyomelemekhez.

A program leveinek komplexe segít méregteleníteni, tisztítani és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert. Védi az ereket, tisztítja a nyirokrendszert, segíti a vér- és nyirokkeringést. Segít beállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát, serkenti. A Dr. Steinberger-féle napos program segít felfrissülni és megszabadulni a feles kilóktól.

Rendeld meg most!

 

biogo_3.jpg

 

 

 

FRESSNAPF - Vadmadár

 

Bármilyen kiskedvencről legyen is szó, a Fressnapfnál elérhető minden táplálék és kiegészítő számára. Nem véletlen, hogy sokunknak ez az áruház jut eszünkbe, ha kisállatok gondozására gondolunk. A Fressnapf nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kisállatunk mindenből a lehető legjobban kapja. Webshopukban csak a legkeresettebb és legminőségibb márkákat forgalmazzák. A weboldalon egy tudástárat is találsz. Ez segíthet, ha még nem vagy biztos abban, hogyan tudnád gondját viselni kedvencednek.

A Fressnapf nemcsak a négylábúakra gondol, webshopjában madarak számára is megtalálható a termékek széles választéka. A tél kiváló időszak lehet arra, hogy megfigyeljük azokat a madarakat, amelyek rendszeres vagy épp időszakos látogatói kertünknek, teraszunknak. Ha praktikus itatókat, illetve etetőket helyezünk ki, és azokat megfelelő eleséggel töltjük fel, akkor segíthetünk átvészelni a szárnyasoknak a fagyos hónapokat.

Arról nem is beszélve, hogy milyen élmény reggelente arra kelni, hogy a kertünk madárcsicsergéssel telik meg. Így egyszerre segítünk, és gondoskodunk a madarakról, és élvezhetjük társaságukat. Kitűnő családi program is a gyerekekkel együtt figyelni, tanulmányozni, és persze gondozni a szárnyas állatokat.

A Fressnapf webshopban megtalálhatóak kifejezetten vadmadarak számára összeállított eledelek, valamint kiegészítők, mellyel te is segíthetsz a körülötted élő vadmadarakon. Az etetők, itatók ás madárházak mellett elérhetők különféle madárhinták és madármászókák.

 

fressnapf_01_31.PNG

 

 

 

KAVEARUHAZ.HU KÁVÉ WEBÁRUHÁZ

 

A KávéÁruház webshopjában biztosan megtalálod kedvenc kávéd, Magyarország legkeresettebb márkáinak szemes, őrölt és kapszulás kávéit forgalmazza, rendkívül kedvező áron. Te egyszerűen kiválasztod régi kedvenced, vagy kipróbálsz valami újat, és a KávéÁruház házhoz viszi neked a kávéd, amelyik nap megfelel neked.

Ráadásul tudtad, hogy a KávéÁruház nem csak kávék forgalmazásával foglalkozik? A webáruházukban többek közt különleges italporokat is találsz. Ha egy hideg napon csak bekuckóznál, és felmelegednél, tökéletes kísérőd lehet a KávéÁruház egyik ínycsiklandó italpora. Az egyszerűbb tej-, vanília- és forrócsokipor mellett választhatsz az extrémebb ízek közül is. Próbáld ki a banános, gyömbéres, mentás, pisztáciás, rumos, epres vagy épp chilis forrócsokit!

További izgalmas ízekért kattints ide!

 

pexels-fallon-michael-3551717.jpg

 

 

 

DIVAT WEBÁRUHÁZAK

 

pexels-shattha-pilabut-135620.jpg

 

 

Dorko - Az eddigi legütősebb Dorko Collab

Borics "The Kid" Ádámmal 2019-ben kötött megállapodást a Dorko, amit újabb hosszabbítás követett.

Borics 16 éves korában találkozott először az MMA-val, azaz a kevert harcművészetekkel, de szerelem volt első látásra. Pályafutása elején Magyarországon, majd Európa szerte versenyzett, később szerződést kapott egy amerikai szervezethez a Bellator MMA-hoz. Mára már Ádám világszinten ismert. A küzdősportok Mekkájában, a Madison Square Garden-ben is győzelmet aratott küzdősportoló fő célja, hogy Magyarországra hozza a Bellator MMA világbajnoki övét.

„Büszke vagyok, hogy egy fiatal magyar márkát képviselhetek. Együtt, egymást erősítve lépésről lépésre tudunk fejlődni, és bízom benne, hogy igazán ütőképesek leszünk a kihívásokkal teli nemzetközi mezőnyben is.”

A Dorko-val most debütált közös kollekció férfi és női pólókat, valamint hoodie-kat tartalmaz. 

dorko_3.jpg

 

 

Ipanema fehérnemű 

Az Ipanema-online prémium minőségű női fehérneműket forgalmaz, azok számára akiknek a design mellet fontos a funkció és a komfort is. Kínálatuk lefedi a Felina, Conturelle, Anita, Rosa Faia márkák teljes alap kínálatát. Melltartóban 70-120 körméret, kosárban A-I-ig minden méret elérhető.

Ha nőként a te mindennapjaidnak is szerves része a sport, de nem szeretnél lemondani a kényelemről mozgás közben, akkor bizonyára nagy gondot fordítasz a tökéletes sportmelltartó megtalálására. Az Ipanema-online oldalán a csábító és komfortos termékek mellett a többszörösen díjakat nyert Anita sportmelltartók szinte teljes választéka elérhető. Legyen szó az egyszerű kocogásról, vagy élsportról, ezek közül biztosan megtalálod a megfelelőt! Egyes modellek akár H kosárban is elérhetők.

Nézd meg az Ipanema webshopját, válassz, és próbáld ki Te is!

 

ipanema_01_31.jpg

 

 

Netdivat Desigual Outlet

Hamarosan itt a tavasz, a megújulás ideje. Nem csak a természet újul meg ilyenkor, hanem a gardróbunkat is érdemes felfrissíteni. Pár új, tavaszias blúz vagy felső még a viselőjét is képes megfiatalítani.

A Netdivat webshopjában a színes és vidám Desigual márkájú ruhák széles választékát találod akár 80%-os árengedménnyel. A vásárlás és a divat szerelmeseként biztosan nem szeretnél lemaradni a legújabb kedvezményes ajánlataikról. A Netdivat Desigual Outlet Facebook-oldalán elsőként teszi közzé új termékeit és kihagyhatatlan akcióit. Oldalukat követve így biztosan nem maradhatsz le a legdivatosabb darabról vagy egy nagyon kedvezményes vételről. Elsőként szerezheted be outlet árakon a Desigual divatos tavaszi felsőket, kénylemes ruhákat és nadrágokat vagy ékszereket, cipőket, de további kedvezményre jogosító kupon kódokról is elsőkézben értesülhetsz az oldal követőjeként!

Kövesd a Netdivatot Facebookon, és légy naprakész!

 

net_divat_01_31.jpg

 

 

Borgo.hu divat webáruház

Megérkeztek a tavaszi szezon cipő-újdonságai a Borgo webáruházba.

A jól megszokott minőségben, de a tavalyinál jóval nagyobb mennyiségben válogathatunk a legtrendibb modellek közül. Sneakerek, sportcipők, magassarkúk és gyermek lábbelik közül választhatod ki, melyikbe akarsz épp most beleszeretni. Ha igazán divatos akarsz lenni, akkor látogass el a női vagy férfi kategóriába, és csapj le egy formás Skechersre, egy elegáns Vagabondra vagy egy sikkes Tommy Hilfigerre.

A Borgo.hu pedig kiszállítja neked villámgyorsan és ha esetleg elrontottad a méretet, ingyenesen ki is cseréli. Sőt, akár 30 napig nézheted össze otthoni cuccaiddal új szerzeményed, minden kötöttség nélkül!

 

73690-wnvr01.jpg

 

 

 

 

 

A BEJEGYZÉS FIZETETT HIRDETÉST TARTALMAZ!
A BEJEGYZÉSBEN LEÍRTAK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK. A BEJEGYZÉSBEN FELSOROLT WEBÁRUHÁZAK WEBOLDALÁN ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI A RÉSZLETEKRŐL. A BEJEGYZÉSBEN OLVASHATÓ INFORMÁCIÓK, SZÁMADATOK, STATISZTIKAI ADATOK AZ ADOTT WEBSHOP ILLETÉKES SZEMÉLYE ÁLTAL KÖZÖLT ÉS / VAGY JÓVÁHAGYOTT INFORMÁCIÓK. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9116408508
süti beállítások módosítása