Borgo.hu divat webáruház

 

 

A pandémia alatt sokan változtattunk szokásainkon és 2020-ban jobban előtérbe került az online vásárlás. Ez rendben is van, hisz százával sorakoznak a boltok a neten, de hogy dönthető el kívülről, hogy az adott cég megbízható vagy sem? Ebben próbál ez a cikk segíteni, ahol a 2002-ben alakult Borgo brandet mutatjuk be.

 

new_project_70.jpg

 

Voltál már bizonytalan egy cipő vagy ruha megrendelésénél: mit csinálj, ha nem jó méretet választottál? Ugye, ismerős érzés! Nyugi, mi is voltunk ilyen helyzetben. Nagy előny ilyenkor egy elismert webshop, ahol a csere: alapszolgáltatás. A Borgo.hu divat webáruház pont így működik. Példa: a kiválasztott, akciós Skechers cipő 1 nap alatt megérkezett, de a mérete kicsi lett. Jeleztük is a Borgo felé a problémát. A telefonban kedves hölgy informált és másnapra ingyenesen küldtek egy cserét. A futárnál kézből-kézbe cseréltük a dobozokat.

 

vans_knup_borgo.jpg

 

Árukészletben is zavarba ejtő a kínálatuk, pláne most a tavaszi szezon cipő-újdonságainak megérkeztével. Sneakerek, sportcipők, magassarkúk és gyermek lábbelik közül választhatod ki, melyikbe akarsz épp most beleszeretni. Ha igazán divatos akarsz lenni, akkor látogass el a női vagy férfi kategóriába, és csapj le egy formás Tamarisra, egy elegáns Vagabondra vagy egy sikkes Tommy Hilfigerre. Örömszerzéshez sem utolsó dolog innen beszerezni az meglepetéseket: erre a célra külön ajándékozó aloldalt tart fent a cég, ahonnan akár egy trendi táskát vehetsz a barátnődnek vagy épp magadnak. A Borgo.hu pedig kiszállítja neked villámgyorsan. Az átvételtől 30 napig nézheted össze otthoni cuccaiddal új szerzeményed, minden kötöttség nélkül!

 

 

Sokan keresnek jó ár/érték arányú cipőket is, melyek strapabíróak, jól néznek ki, de nem túl drágák. A Borgo webshop évek óta forgalmaz ismert világmárkákat, de az utóbbi években feltűnt náluk egy-két új gyártó, melyek közül a Knup cipő magasan kiemelkedik. Sportos design, kényelmes talprendszer és pontos ragasztás jellemzi. Nem is véletlen, hogy Magyarországon egyre többen véleményezik pozitívan. Jó tudni, hogy a hazai online térben a www.borgo.hu rendelkezik a legnagyobb Knup raktárkészlettel. 

 

 

knup.jpg

 

A végére pedig egy jó tanács: csak többéves múlttal rendelkező oldalt és megbízható, magas értékelésű (min. 4) véleményátlagot birtokoljon a kiszemelt webáruház - ha már az élet úgy hozta, hogy online kell megvásároljuk dolgaink nagy részét. (Például a Borgo Facebook értékelése 4,4, míg a Google 4,7 ami részben a másnapi cseré kényelmességének köszönhető)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr3816440380
süti beállítások módosítása