Top 10 kihagyhatatlan webshop

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK NEKED A LEGVONZÓBB WEBSHOPOKAT ÉS A LEGJOBB AJÁNLATOKAT. KATTINTS A LINKEKRE, ÉS ÉLVEZD AZ ONLINE VÁSÁRLÁS KÉNYELMÉT!

 

pexels-negative-space-34577.jpg

 

 

Frizurakellék

A Frizurakellék már 2011 óta foglalkozik professzionális fodrászkellékek és fodrászalapanyagok forgalmazásával fodrászoknak és magánszemélyeknek egyaránt. A magas minőség mellett a pénztárcabarát árat is tudják biztosítani. Samponokat, balzsamokat, pakolásokat, hajápolókat, ampullákat, finish eszközöket és hajformázó eszközöket is találsz a Frizurakellék széles kínálatában.

Olivia Garden Ceramic+Ion Supreme Combo ovális 100% vaddisznósörte bontókefe egy professzionális bontókefe, amely megkönnyíti a legmakacsabb haj kifésülését is. A sörtéknek köszönhetően a fésüléskor helyreállítja a fejbőr egészséges vérkeringését, miközben tökéletesen simává és fényessé varázsolja a frizurát. A kefe 100%-ban vaddisznósörtéből készült, és ionizáló hatású.

ODM hajápoló olaj argán- és lenolajjal mélyen táplálja, és óvja a hajat. Glikol- és parabénmentes, és minősített, organikus argánolajat és lenolajat használtak fel a hajápoló készítésekor. A lenolaj a hajszálakon egy olyan erős bevonatot képez, amitől megnő a haj ellenállása, ragyogása és rugalmassága. Az argánolaj pedig teljeskörű védelmet nyújt az igénybevett hajnak, puhává és selymessé varázsolja azt.

frizurakellek3.jpg

 

JOC kétfázisú hajban maradó kondícionáló könnyed, kétfázisú formulája azonnal hidratálja, és könnyen kezelhetővé teszi a hajat, sőt védi a festett haj színének intenzitását. Az UV filter hatóanyag megóvja a hajszálakat a napsugarak káros hatásaitól. A légies formulának hála nem kell kiöblíteni, így bármikor pár mozdulattal felfrissítheted frizurád, és táplálhatod hajad.

frizurakellek4.jpg


 

Ilcsi

Az Ilcsi öt díjjal is gazdagodott a The Beauty Shortlist & Wellbeing Awards-ról, amely nemzetközileg a legnívósabb díj, amellyel a világ természetes, etikus és fentartható kozmetikumokat díjaznak. A díjak jól mutatják, hogy milyen jelentős natúrkozmetikumokat forgalmazó Ilcsi a piacon.

De nem csak a természetességre helyeznek ekkora hangsúlyt az Ilcsinél. Hasonlóan fontosnak tartják a személyre szabott szaktanácsadást is. Az Ilcsim program az alapító, Ilcsi néni szellemiségét viszi tovább, aki úgy gondolta, egy-egy bőrproblémánál nem elég a felszíni tüneteket kezelni, hanem ennél mélyebbre kell ásni. Az Ilcsi referenciakozmetikusai ingyenes bőrdiagnosztikát kínálnak, mely után személyre szabottan ajánlanak Ilcsi termékeket, kedvezményekkel és ingyenes kiszállítással kedveskednek a vásárlónak. Ha nincs lehetőséged személyesen elmenni egy referenciakozmetikushoz a bőrdiagnosztikára, akkor használhatod a weboldal chatfunkcióját.

ilcsi2.jpg

 

Ha sikerült kiválasztani a számodra leginkább megfelelő Ilcsi terméket, például az Ilcsim program szaktanácsaival, akkor egy akció keretében 03.31-ig 12:00 óráig az Ilcsi vásálásod értékétől függően ajándékokat küld Neked:

 - 5.000 Ft felett Borotválkozás utáni balzsam termékminta

 - 20.000 Ft felett Rostos kövirózsa zselé

 - 25e felett Anti-ageing és Hyaluron zselé jár ajándékba.

A madaras adománykitűző megvásárlásával pedig támogathatod a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet.

ilcsi3.jpg

 

 

Eking

Ha gyerekeknek keresed a legkedvesebb ajándékot, vagy te magad vagy meserajongó, akkor az Eking kínálatában biztosan megtalálod, amit keresel. Válogathatsz az ágyneműk, óvodai textilek, táskák, étkészletek és különböző hasznos vagy épp dekoratív kiegészítők között – mindezt a legkisebbek igényeire szabva, mesés kivitelben. Mostantól gyermeked mindennapi használati tárgyain is ott lehet a kedvenc mesehőse, magával viheti őket az óvodába, iskolába, így biztos nagyobb kedvvel indul útnak reggelente.

Az Eking nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei minőségiek legyenek, és a szülők dolgát maximálisan megkönnyítse. Webáruházukban kizárólag eredeti licences termékeket találsz, ráadásul pénztárcabarát áron. A folyamatos kedvezményekkel és a 20 000 Ft feletti vásárlás esetén járó ingyenes házhozszállítással szintén a szülőket szeretnék segíteni.

Ha nincs időd vagy kedved hosszasan böngészni a termékek között, az Eking egy egyszerűbb megoldást is kínál számodra. Csomagba összeállított termékeik között minden megtalálsz, amire egy gyerek szüksége lesz az iskolában vagy az óvodában. Így egyszerűen csak a csomagot kell kiválasztanod a hosszú keresgélés helyett.

A Disney, a MARVEL, a Pixel és a Nickelodeon rajzfilmek hősei mind megtalálhatók az Eking széles választékában. A könnyebb tájékozódás érdekében használd a „Mesehősök ABC sorrendben” menüpontot. Így gyorsan megtalálhatod bármelyik gyerek kedvencét, megkönnyítve ezzel az ajándékkeresést.

eking3.png

 

 

HelloSkin

Tudtad, hogy egy megfelelően összeállított otthoni bőrápolási rutin legalább olyan eredményes lehet, mint kozmetikusokhoz járni. Egy kis utánajárással, esetleg egy-két személyes szakmai tanáccsal hatalmas változásokat érhetsz el az arcbőrödön.

A HelloSkin weboldala is pontosan ezt tűzte ki célul: igyekszik segíteni az otthoni bőrápolási rutin összeállítását, a hatékonyságot és a bőrünk védelmét szem előtt tartva. Termékeiket gondosanmegválogatják az összetevők és az eredményesség szempontjából is. A kínálatban , a manapság nagy népszerűségnek örvendő koreai kozmetikumokat és az innovatív magyar márkákat is meg lehet találni.

etikett.png

 

Teljesen természetes, ha a hatalmas választékban elveszettnek érzed magad, esetleg még néhány termékkategória nevével sem tudsz pontosan mit kezdeni. Ha nyitott vagy új módszerek kipróbálására, és ezeknek is adsz egy esélyt, garantáltan nem fogsz csalódni, és rövidesen észre fogod venni a hatásukat a bőrödön.

Ha nem tudod, hol kéne kezdened, akár kereshetsz bőrprobléma szerint is, ahol a probléma kiválasztása után, a te bőrtípusodra javasolt termékeket fog felajánlani a HelloSkin weboldala. Ám van egy még ennél is kényelmesebb és személyre szabottabb megoldás: használd a HelloSkin „Tanácsadás” funkcióját, ahol néhány kérdés megválaszolása után, egy kozmetikus összeállít számodra egy termékajánlót.

02_v1.jpg

 

 

 

 

Speedshop

A Speedshop brand 1998 óta létezik, és az indulás óta telefonokkal és azok kiegészítőivel foglalkozik. Fontosnak tartja megőrizni ezt az irányt, és ebben a legjobbnak lenni, így 23 év után is elmondhatjuk, hogy ha elmész az üzletükbe, vagy felkeresed a weboldalukat, akkor nem válogatás nélküli kínai kiegészítőket találsz 100 oldalon keresztül, hanem szűrt, általuk már kipróbált és bevált termékeket.

A kiskereskedés mellett 2004 óta nagykereskedést is működtetnek több mint 800db viszonteladó partnerrel, akik visszajelzése is nap mint nap alakítja a kínálatot. Az utóbbi 8 évben az volt a stratégiájukk, hogy megkeresik a világ legjobb minőségű telefon kiegészítőit, elhozzák Magyarországra, és megismertetik azokkal az emberekkel akik nem elégszenek meg egy kínai webáruházból megrendelt telefontokkal.

A Speedshop nagy büszkesége a Spigen. A koreai gyártó termékei mára a világ élvonalában vannak. 2012-ben a Speedshop hozta elsőként az országba, és azóta a márka hivatalos magyarországi forgalmazói is.

A legnépszerűbb termékeik a telefonvédelemmel kapcsolatosak, elsősorban védőtokok, kijelzővédő fóliák és üvegek miatt keresik fel őket. Csak és kizárólag olyan kijelzővédőt forgalmaznak amit már kipróbáltak, üzletükben ezeket mind fel is tudják szakszerűen helyezni, melyre garanciát is vállalnak.

Nagy tapasztalatuk van a töltők terén is. Most, amikor már a gyártók nem adják a készülékeik mellé a hálózati töltőt, fontos, hogy körültekintően válasszunk töltőfejet és kábelt úgy, hogy az a kiegészítő ne rontsa az egyre drágább készülékeink akkumulátorát.

speedshop3.png

 

 

Lovebrands

A Lovebrands.hu már másfél éve szolgálja ki a szépségápolás rajongóit. A „szeretetmárkák” tárháza folyamatosan bővül az aktuális trendeknek megfelelően. Olyan exkluzív termékeket is megtalálsz online kínálatukban, mint a közkedvelt Palmer’s bőrápolók, Physician’s Formula sminkek, és a Tangle Teezer hajkefék, amelyek már a nemzetközi piacon is bizonyítottak, de itthon a boltokban még csak nagyon szűk körben kaphatóak. A Lovebrands a termékeit közvetlen a hivatalos forgalmazóktól szerzi be, így garantált az eredetiség, és ezzel együtt a minőség.

lovebrands_glamour_1200x1200_v01_1.jpg

 

A Lovebrands-nél fontos a környezettudatosság is, így figyelnek arra, hogy rendelésed újrahasznosított csomagolásban szállítsák otthonodba. A szupergyors szállításuknak hála, ha délig leadod rendelésed, már másnap kényeztetheted magad kedvenc kozmetikumaiddal. Amikor pedig végre kinyithatod a dobozt, egy kis meglepetést is mindig találsz a rendelt termékek mellett, így lehet teljes a beauty élmény.

Sőt, a kedvencünket még nem is mondtuk! A csomagokat mindig a legújabb parfümökkel fújják be, így isteni illatok árasztanak el, mikor kinyitod a rendelésedet. Ha elnyeri a tetszésed az illat, értékelheted a weboldalon, és tiéd egy kuponkód, mellyel kedvezményes áron vásárolhatod meg az érintett parfümöt!

Hangolódj a tavaszra és az ünnepekre a Lovebrands.hu termékeivel! Ajándékozd meg szeretteid, vagy lepd meg magad a Lovebrands új és szuper trendi Húsvéti boxaival! A csomagban a legnépszerűbb termékeket találod, melyeket kedvezményesen vásárolhatsz meg és még ajándék is jár melléjük. Tökéletesek, hogy kipróbáljunk egy új márkát! Kattins ide, és válaszd ki a kedvenc Húsvéti boxod!

Ne felejtsd el Instagramon és Facebookon is követni a Lovebrands-et, hogy értesülj a legújabb trendekről és termékekről!

lovebrands_husveti_boxok_1200x628_v01.jpg

 

 

Fűszeráruház

A konyhaművészet és a különleges ízek szerelmesei bizonyára hosszan el fognak időzni a FűszerÁruház webshopján. Rengeteg konyhai kiegészítő és különleges hozzávaló között csemegézhetünk.

A különböző fűszerek használatával színt vihetünk a már megszokott ízekbe. Ha megfelelő fűszert választunk az adott húshoz vagy zöldséghez, akkor azzal kiemelhetjük az alapanyagok eredeti ízét. A FűszerÁruháznál kapható Fűszerkuckó fűszercsalád is pontosan ezt a célt szolgálja, a természetes zamatokat emeli ki. Ezek a fűszerek nem tartalmaznak semmiféle ízfokozót, hozzáadott aromát vagy színezéket. Mivel ezek a FűszerÁruház sajátmárkás termékei, viszonteladókat is kiszolgálnak.

A közel 200 fűszer és fűszerkeverék között biztosan megtalálod, amire szükséged van. De a keresését a FűszerÁruház kategóriái is megkönnyítik, így kereshetsz például külön húsokhoz, zöldségekhez vagy akár süteményekhez fűszereket.

Rengeteg különleges ázsiai szósz és krém között is keresgélhetsz, ráadásul elérthető áron! Az ázsiai konyha elengedhetetlen összetevői ezek a szószok, szinte minden fogás ízesítéséhez felhasználják őket. A jellegzetes édes-chilis szószokat mindenképp ki kell próbálnod!

A legnépszerűbb ázsiai egytál étel, az ázsiai konyha szerelmeseinek nagy kedvence a pad thai, azaz pirított rizstészta szószokkal és zöldségekkel. A FűszerÁruház összegyűjtötte az összes hozzávalót és konyhai eszközt, amelyre szükséged lesz a tökéletes pad thai otthoni elkészítéséhez.

pexels-shantanu-pal-2802527_1.jpg

 

 

VrSoft

A VrSoft.hu kizárólag jogtiszta szoftverek forgalmazásával foglalkozik, így garantált a biztonság és a minőség a számítógép vagy laptop használatakor. Az operációs rendszereket és irodai programokat egyaránt rendkívül kedvező áron tudod megrendelni a VR SOFWARE webshopján keresztül. A megrendelés után pedig mindössze 10 percen belül megtörténik a vásárolt szoftver kézbesítése, így szinte azonnal megkezdheted a szoftver telepítését és használatát.

Minden termékhez részletes telepítési aktiválási útmutatót biztosítanak, hogy az üzembe helyezés senkinek ne okozzon problémát. Ha pedig mégis kérdések merülnek fel benned akár a vásárlás előtt, vagy problémába ütközöl a telepítés közben, bátran keresheted a VR SOFTWARE ügyfélszolgálatát, ahol készségesen segít Neked a hozzáértő személyzet, az esetleges hibás termékkulcsokat cserélik. Céges ügyfeleknek pedig szerződést is tudnak küldeni.

A cég csak a legkeresettebb és legmegbízhatóbb szoftvereket forgalmazza, amelyek nagyon felhasználóbarátok és könnyen kezelhetők. Ezeket a mindennapi szoftvereket pedig akár csomagban is megvásárolhatod, kedvezőbb áron. A csomagban kapható szoftverek jól kiegészítik egymást, és mindent tartalmaznak, amelyre egy átlagos felhasználónak szüksége van.

Ráadásul most minden termékre 20%-os kedvezményben lehet részed, ha a „blog.hu” kuponkódot használod. Ne hagyd ki ezt a hatalmas kedvezményt, látogass el a VR SOFTWARE webshopjára!

vrsoft_1.jpg

 

 

Smarthugo

A Smarthugo villanykapcsoló több egy átlagos kapcsolónál. Elegáns és letisztult megjelenésével elhozza otthonodba a modern stílust. Speciális festett üvegfelülete kiállja az idő próbáját, nem színeződik el, nem kopik, és a karcolásoknak is ellenáll. A Smarthugo eszközeivel az egész lakásod felszerelheted, hasonló stílusú villanykapcsolóival és konnektoraival garantált a harmonikus megjelenés. A villanykapcsolók négyféle színben elérhetők: fehér, fekete, grafitszürke és arany, így mindenki megtalálhatja a saját otthonához leginkább illőt.

Többféle villanykapcsolót találsz a webshopban, amelyek a legkülönbözőbb funkciókkal igyekeznek kényelmesebbé tenni a mindennapokat. A részletes termékleírások segítenek a választásban, a műszaki jellemzők megismerésével a legkompatibilisebb eszközt választhatod.

A Smarthugo normál érintő villanykapcsoló a megszokott billenős kapcsolók helyett egyetlen érintéssel fel- és lekapcsolhatók. A kristályüveg érintőpanel egy LED háttérvilágítással is fel van szerelve, hogy a sötétben is odatalálj a kapcsolóhoz.

smarthugo_1.jpg

 

A Smarthugo WiFi villanykapcsoló még több extrafunkciót kínál. Az elegáns és minőségi megjelenés mellett. A kapcsolót csatlakoztathatod egy ingyenes letölthető alkalmazáshoz, hogy távolról is vezérelhesd működését. Az alkalmazással le-, felkapcsolhatod, időzítheted, szabályozhatod a fényerőt – mindezt néhány kattintással. Ráadásul kiegészítő alkalmazásokkal akár hangvezérléssel is szabályozhatod a villanykapcsolót.

Válts Smarthugora egy modernebb, kényelmeseb, esztétikusabb otthonért!

smarthugo_2.png

 

 

Óracity

Az óra hasznos és tökéletes ajándék lehet, vagy akár magunkat vagy gyermekünket is meglephetjük egyel. Az ÓraCity kínálatában minden színben, stílusban és árkategóriában találsz órákat. A részletes szűrők beállításával gyorsan megtalálhatod álmaid karóráját.

Egy jól kiválasztott női karórával nagyon jól kiemelhetjük az öltözékünk, stílusunk, személyiségünk. Egy szép karóra nem egyszerűen óra, hanem valódi ékszer. De természetesen nem csak elegáns órákat találunk az ÓraCity webshopjában, sportosabb, hétköznapibb darabok között is válogathatunk. A vásárlásnál fontos odafigyelni a karóra színére, hogy az jól illeszkedjen a ruhatárunkhoz, bőrszínünkhöz, illetve a csuklónk méretét is érdemes szem előtt tartani, hogy ne legyen hozzá képes túl nagy az óra számlapja.

oracity2_1.jpg

 

Nem is gondolnánk, mekkora segítség lehet egy gyereknek, ha van saját karórája. Így megismerheti a számokat, és az időt is hamarabb megtanulja értelmezni, leolvasni. A gyerekórák általában sokkal strapabíróbbak, így nem kell azon aggódni, hogy a játék hevében tönkremenne a készülék. Egy gyerekóra kitűnő ajándékötlet lehet szülinapra, karácsonyra, húsvétra, esetleg az ovis ballagásra.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő okosórákból is széles kínálatot találunk az ÓraCity honlapján. Az okosóránkat könnyedén összekapcsolhatjuk okostelefonunkkal, és egy ingyenes alkalmazást letöltve már élvezhetjük is az okosóra által nyújtott kényelmi funkciókat: elérhetők különböző fitneszfunkciók, lopásgátlás, és távolabbról is irányíthatjuk készülékünket, az értesítésekről az órára is érkezik értesítő.

oracity.jpg

 

 

 

 

A BEJEGYZÉS FIZETETT HIRDETÉST TARTALMAZ!
A BEJEGYZÉSBEN LEÍRTAK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK. A BEJEGYZÉSBEN FELSOROLT WEBÁRUHÁZAK WEBOLDALÁN ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI A RÉSZLETEKRŐL. A BEJEGYZÉSBEN OLVASHATÓ INFORMÁCIÓK, SZÁMADATOK, STATISZTIKAI ADATOK AZ ADOTT WEBSHOP ILLETÉKES SZEMÉLYE ÁLTAL KÖZÖLT ÉS / VAGY JÓVÁHAGYOTT INFORMÁCIÓK. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr6716470752
süti beállítások módosítása