Dwayne Johnson lett a legjobban fizetett színész

Dwayne Johnson az egykori WWE szupersztár sikerei mind a mai napig töretlenek. Elképesztő ereje, akarata és hozzáállása a filmiparban is beteljesedett, hiszen most ő lett a legjobban fizetett színész! Mit jelent ez pontosan?

 image1.jpeg

Dwayne Johnson a legjobban fizetett filmsztár!

 

Fiatalon rengeteg akaretővel és töretlen tettvággyal készült arra, hogy profi futball játékos legyen. Álmai szertefoszlottak és csupán néhány dollárral a zsebében kellett ráébrednie arra, hogy a hőn áhított célja romokban hever. Lelkesédese és a hozzáállása a következőt mondatta vele:

"Jelenleg hét dollár van a zsebemben, viszont biztosan tudom, hogy ennél sokkal több is lesz"

... És lett is! ...a tavalyi éves fizetése 89,4 millió dollár volt, ami magyar viszonylatban 26,4 milliárd forintot jelent. A kemény munka eredménye így mostanra valós és mérhető formát öltött, viszont nem csak a karrierje szárnyal, hanem a szerelmi élete is szintet ugrott...

 

 

 

Titokban megnősült!

 

 Szerelmük már 2007-óta töretlen és kapcsolatuk beteljesedett már két csodálatos gyermekkel. A házasság még is váratott magára egészen mostanáig. Nem jelntették be előre kedvesével Lauren Hashiannal az esküvő időpontját. A rajongók is csak Dwayne Insta posztjából értesültek az örömhírről. Megismerkedésük egyébként a Tha Game Plan forgatási időszakára tehető, amikor Johnson még együtt volt első feleségével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We do. August 18th, 2019. Hawaii. Pōmaikaʻi (blessed) @laurenhashianofficial❤️ @hhgarcia41�

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Következzen néhány Dwayne Johnson film, amit kár lenne kihagyni!

 

A héten sokszor futhattunk bele Dwayne Johnsonnal kapcsolatos hírekbe, hiszen az előbb említettek csupán néhány napja láttak napvilágot, nem úgy mint a sikeres filmjei. Készültem nektetek néhány Dwayne Johnson-os filmmel, amit érdemes lehet megnézni!

 

Központi hírszerzés (Central Intelligence, 2016)

A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült.

Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon…

 

 

Halálos iramban-franchise (Fast Furious 5-6-7-8)

Miután Brian (Paul Walker) és Toretto (Vin Diesel) kiszabadította Domot, folyamatosan menekülniük kell a hatóságok elől. Szabadságuk elnyerése érdekében elvállalják az utolsó balhét Rio de Janeiróban, és szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki végezni akar velük. Mindeközben Hobbs (Dwayne Johnson), a szövetségi ügynök azt a feladatot kapja, hogy kapcsolja le a díszes társaságot.

 

 

Jumanji – Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle, 2017)

1995-ben az év egyik legnagyobb sikere volt az azóta legendássá vált Jumanji, melynek Robin Williams játszotta a főszerepét. Az új film az ő emléke előtt tiszteleg, és nem újrakezdi, hanem folytatja a történetet – sokkal látványosabban.

 

 

Erőpróba (Gridiron Gang, 2006)

Sean Porter fegyőrként dolgozik az egyik Los Angeles-i javítóintézetben. Elkeseredéssel tölti el, hogy a szabadlábra került fiatalok többsége rövid időn belül újra a börtönben köt ki, vagy erőszakos halált hal az utcán. Munkatársával, Malcolm Moore-ral a maguk módján próbálják önuralomra és felelősségtudatra nevelni a srácokat. Szeretnének összehozni egy amerikaifutball csapatot, ám a szezon kezdetéig alig négy hetük van. A feladat hatalmas kihívás elé állítja a fiatalokat. Porter vezérletével megtanulják az akaraterő, a kitartás és a kölcsönös tisztelet fontosságát.

 

440.jpg

 

Baywatch (2017)

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízi mentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.

 

Érdekes cikkekért kattints ide és csekkold a NewsRoad további bejegyzéseit!

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8915019958

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása