Franciaországban nincs többé anya és apa!

Következik egy érdekes és furcsa hírcsokor a napokban megjelent témákról.

 

-Hogyan lehet megélni a tinderezésből? 

-Miért kell szülő 1 és szülő 2-nek nevezni anyukádat és apukádat mostantól Franciaországban a "klasszikus" megnevezés helyett?

-Az exedről elnevezhetsz egy lazacot és megetetheted egy medvével?

 

Franciaországban nincs többé anya és apa!

 

Miért nem hívható mostantól anyának az anya és apának az apa és helyette miért kell szülő 1 és szülő 2 néven szólítani őket?

A homoszexuális párok gyermekeit szeretnék ezzel megkímélni, hogy bármelyik nembe is kategorizálni kelljen szüleiket. A konzervatív ellenzék egyik vezetője tiltakozott a törvény ellen, az ő nézőpontja szerint a politikai korrektség legyőzte a valóságot.

A La Parisien szerint a hivatalosan párkapcsolatban élő 96%-a heteroszexuális.

 

pexels-photo-377058.jpeg

 

Többszázezres havi fizetést kap azért, hogy Tinderezik mások helyett...

 

Az ausztrál hölgy többszázezres havi fizut tesz össze a népszerű randi appon töltött órák alatt... A nő tulajdonképpen a megbízói igényei alapján válogat helyettük és szervezi le a randikat.

Így az érintett személy már csak egy időpontot és egy helyszínt kap megspórolva a jobbra-balra húzással töltött hosszú perceket.

Elsőre úgy gondolnánk, hogy a pénzes palik veszik igénybe ezt a fizetős szolgáltatást, hogy több szálon fussanak az események egyiőben, de az ügyfélköre 70%-ban nő és leginkább 30 és 50 év közöttiek...

 

dating-3373115_340.jpg

 

Nevezd el az exedről és etesd meg a medvével...

 

Korábban már lehetett olvasni, hogy lehetőség van csótányt elnevezni az exünkről. Ennek egy level up-os verziója picivel csúnyább véget ér...

Egy vadasparkban lehetőséged nyílik arra, hogy 20 dolcsi kifizetését követően elnevezzenek az ex barátodról / barátnődről egy lazacot és egészen egyszerűen megetetik egy féltonnás medvével.

A lazacon kívül mindenki jól jár... a medve, az állatkert és revans vágytól égő exbarátnő is, bár eltudom képzelni, hogy férfiak is élhetnek a különös lehetőséggel...

  

pexels-photo-213988.jpeg

 

Profi modell szerzőtést írt alá a nagyi 97 évesen!

 

Egy New York-i üzletaszonnyról és stílus ikonról van szó. Ismétlem 97 éves és nem 97-es születésű, mégis a modellvilágban egy nem kis névértékkel bíró ügynökség, az IMG szerződtette le.

Ha nem érdekel és nem is forogsz ebben a világban, még akkor is nagy eséllyel ismerősen csenghet Gigi Hadid neve, aki a sok "A" kategoriás modell között szintén velük áll szerződésben. 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

� #Repost @imgmodels #linkinbio ・・・ NOW REPRESENTING: #IrisApfel (@iris.apfel)! Click our link in bio to read more...

Iris Apfel (@iris.apfel) által megosztott bejegyzés,

 

 

Hivatalosan elismerik szakmaként Kínában az e-sportot!

 

Nem lepődik meg már szinte azon senki, hogy egy-egy népszerűbb streamer, főleg nemzetközi szinteken vállalat vezetőket megszégyenítő fizetéseket tesznek zsebre tízenévesen.

Sportbizottságok elnökei, többször is hangot adnak véleményüknek ezzel kapcsolatban, hogy az e-sport nem sport és még csak meg sem közelíti, így tiltakoznak az ellen, hogy olimpiai "sportág" legyen, hiszen ha meglepő, ha nem, de vannak erre irányuló kezdeményezések.

A megítélés ellenpéldája is észrevehető, hiszen nagyobb itthoni és elismert nemzetközi futballklubok is elindították az e-sport szakosztályukat rendszeres edzésekkel, és folyamatos gyakorlásokkal edzői felügyelet mellett.

Az említett ázsiai országban, pedig még hangsúlyosabb a szerepe az e-sportnak , így a 14 új elfogadott hivatás között szerepel most már az online játékok főállású nyomkodása is.

 

gaming-2259191_340.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1014627292
süti beállítások módosítása