Valóságshow szereplők leszünk, ha itt szállunk meg

Az elmúlt napok legérdekesebb hírei közül következik néhány. Szót ejtünk a mai bejegyzésben többek között két olyan szállodáról is, akik nem hétköznapi módon üzemelnek és egészen meglepő körülmények között tölthetünk el néhány éjszakát. Megemlítjük Julia Butters-t, aki egy nagyon profi feltörekvő gyerekszínész, többek között Leonardo DiCaprio-val is szerepelt már egy filmben. Illetve egy videóval is készültem Nektek, viszont ez maradjon egyenlőre meglepetés...

 

pexels-photo-271639.jpeg

Víz alatti szálloda

 

Érdekesen hangzik a gondolat, hogy a tízmillió ausztrál dollárból épült szálloda két szobája közül bármelyiket is választjuk, a korallzátonyok álta kínált varázslatos kilátás garantált.

A szálloda kiemelt figyelmet fordított az építkezés során is, hogy a tengeri ökoszisztémát semmilyen módon sem károsíthatják. Különös tekintettel arra, hogy 2017-ben súlyos pusztítást végzett a Debbie hurrikán és a világ első nagyszabású korall transzplantációját ezen a szakaszon hajtották végre.

Az alábbi videóban láthatjátok hogyan is néz ki a napokban átadott víz alatti szálloda.

 

 

 

Valóságshow szereplők leszünk, ha ebben a Japán hotelben szállunk meg.

 

Amennyiben nem érdekel a vízalatti korallzátonyok világa, sokkal inkább spórolni szeretnél és az exibicionista vágyaidat kiélni, akkor a következő szállodát neked találták ki.

A népszerű hotelnek van egy olyan szobája, amit napi egy dollárért adnak ki és bizony a nap 24 órájában forognak is a kamerák. Hova kerülnek a felvételek? Egyenesen a Youtubra élő videó formájában. A Fukuokában található hotelnek még indoklása is van erre. Szeretnék, ha az említett szobájuk iránti érdeklődés magasabb lenne. Mielőtt feliratkoznál a szálloda youtube csatornájára és várnád az érdekesebbnél-érdekesebb tartalmakat, annyit tudnod kell, hogy a kamera mindent lát, de hangot nem vesz fel.

A meztelenség ugyanakkor nem megengedett, az öltözködést a vendégek egy közös használatú fürdőben tudják megoldani. Emellett természetesen a villanyt is lekapcsolhatják. 

 

pexels-photo-320617.jpeg

 

 

Leonardo DiCaprio segíti a tíz éves tehetséget Julia Butters-t

 

A mostani kolleganőjét, a 10 éves Julia Butters-t a Volt egyszer egy Hollywood forgatásán ismerte meg. A feltörekvő színésznőnek azonban fogalma sem volt, hogy ki az a Leonardo DiCaprio. A film forgatása alatt azonban nagyon jól összebarátkoztak, és a hasznos tanácsok átadása mellett arra is megkérte Julia-t, hogy mindig viselkedjék profiként, és nagyon figyeljen oda a munkájára a forgatásokon is.

Bármennyire is meglepő, nem valószínű, hogy ezen a téren újat mondott neki Leo, hiszen a feltörekvő színésznő már a meghallgatásokra is profin és alázatosan érkezett.

 

Quentin a meghallgatásomon odaadta annak a jelenetnek a 21 oldalát, amiben szerepelek, én meg megtanultam az egészet fejből, szóval az olvasópróbára már úgy érkeztem, hogy kívülről tudtam a soraimat

Butters arra is kitért az interjúban, hogy az igazi profi mégiscsak „Leo” volt.

Végig nagyon csendes és koncentrált volt, a jelenetek között pedig odahívott beszélgetni. Mesélt nekem azokról az időkről, amikor még ő is gyerekszínész volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés,

 

 

 Öngyújtóval próbálta ellenőrizni, hogy tele van-e tank.

 

A bevezetőben említett meglepetés videóval zárjuk a mai hírválogatást.

A férfi a jármű tetején lévő tartályba próbált még egy kis üzemanyagot tölteni, de nem látta, pontosan hogy mikor telik meg a tank. Egy öngyújtóval próbált bevilágítani, aminek pontosan olyan következményei lettek, ami várható is volt. Szerencsére senki nem sérült meg az esetben!

 

 

 

További érdekes bejegyzéseket olvashatsz még a News Road-on!  Kattints ide!

Csekkoljatok Facebookon is!  Kattints ide!:)

nwsroad_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1615340922
süti beállítások módosítása