A leghasznosabb applikációk listája

A Google évente kiadja a legnépszerűbb alkalmazások listáját, ez idén sem történt másképpen egy kis extrát leszámítva. A közönség véleménye is teret kapott, így mielőtt megnéznénk néhány hasznos és érdekes appot a mindennapokra, előtte tekintsük meg a felhasználók ajánlásait.

 

internet-3113279_340.jpg

 

Drops

 

Az idei év egyik nagyágyúja a Drops nevű applikáció lett. Felhagyva az unalmas és régimódi nyelvtanulás módszerekkel egy teljesen más megvilágításba helyezi az idegen nyelvek elsajátítását.

Öt perces minijátékok formájában könnyíti meg a tanulást és teszi szórakoztatóbbá a nyelv elsajátításával töltött órákat. Az alkalmazás leszedése ingyenes,, az más kérdés, hogy az appon belül szórhatjuk a pénzünket erre-arra bőven.

 

literature-3033196_340.jpg

 

Fun Favorite nyertese

 

Az említett kategória bajnoka a Youtube TV lett, ami USA egyes részein működik és közkedvelt fejlesztésnek mondható. Televíziók műsorait lehet nézni, lementeni, visszanézni...stb

 

100 milliós letöltés felett...

 

A legtöbb fejlesztő ennek az elképesztő méretű download tortának egy kis szeletével is köszöni meglenne, így bizony a PUBG ezzel a letöltési eredménnyel a játékok kategóriájában a dobogó tetejére jutott.

 

A listánk itt végetért, de a téma nem. Következnek azok az appok, amelyek jelentősen megkönnyíthetik, vagy legalábbis kényelmesebbé tehetik a hétköznapokat...

 

smartphone-1894723_340.jpg

 

Locale

 

Lényegében automatizálhatunk egyszerűbb és apróbb feladatokat, de végeredményében percekben mérhető elfoglaltságoktól és plusz odafigyeléstől kímélhetjük meg magunkat.

Helyhez köthetjük bizonyos működési funkcióit a telefonunknak, mint például: A munkahelyünkre érve némítsa le magát a telefon, vagy ha éppen hazaérünk, akkor automatikusan a wifire csatlakozzon...és ehhez hasonlók. 

 

navigation-2049643_960_720.jpg

 

Wunderlist

 

Sokszor érezhetjük, hogy a feladataink és a teendőink sokasága kezelhetetlenné válik, akár most is az ünnepi készülődések alatt. Éppen ezért próbálnak segíteni nekünk a Wunderlist fejlesztői, szikronizálja a teendőinket más eszközeinkre is, ráadásul a közelgő feladatokról e-mailben tájékoztat minket, így segítve a határidők betartását. 

 

writing-1149962_340.jpg

 

Toddler Lock

 

Elképzelhető, hogy a kedves olvasó szülőként próbálja értelmezni a sorokat a gyermek(ek) aktivitása mellett. Nekik a Toddler Lock adhat némi szabad lélegzetet. Egy gyerekzáras alkalmazásról van szó, ami nem egyszerűen védi az adatainkat a kicsik elő, de szórakoztatást is biztosít a számukra, többek között firkálhatnak is a kijelzőre. 

 

child-3046494_960_720.jpg

 

Segítség a vakoknak

 

Ebben az esetben a vakoknak és a gyengénlátóknak nyújthatunk egyszerűen segítéget, ha letöltjük és időnként legalább néhány percre használjuk. 

Be My Eyes néven megtalálhatjátok IOS és Anroid telefonora is letölthető.

 

IKEA lakberendezés

 

Egyszerűen és extra költésgek nélkül megnézhetjük, hogy az adott berenezési tárgy hogyan mutatna az otthonunkba.

 

interior-2685521_340.jpg

 

Streak

 

Ebben az esetben nem egy ingyenes applikációról beszélhetünk, viszont pénzünkért cserébe egyszerűbb és könnyebb rálátásunk lehet a kitűzött céljainkra.

Maximum hat szokást adhatunk meg, amit rendszeressé szeretnénk tenni az életünkben, ezután megadható, hogy naponta / hetente hányszor szeretnénk végezni az adott feladatot. Értesítéseket is kapunk, naptáron is nyomon követhetjük célkitűzéseink alakulását.

 

darts-155726_960_720.png

 

Sporoljunk a Koin nevű alkalmazással

 

Sokszor nincs könnyű dolgunk, ha növelni szeretnénk a megtakarításainkat, de a magyar fejlesztés ezt a folyamatot szeretné megkönnyíteni a számunkra.

Beállíthatjuk bevételeink és kiadásaink összegét teljes részletességel, ezáltal is sokkal áttekinthetőbbé válnak pénzügyeink. Hónap végi és év végi kiumtatásokat is lekérhetjük az egyszerűbb összegzés érdekében.

 

graph-163509_340.jpg

 


A facebook oldalt is érdemes követni, ahol válogatott videókat találsz szinte naponta. Kattints ide!:) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9514429272

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása