Brad Pitt és Leonardo kapcsolata megváltozott

A Volt egyszer egy Hollywood c. film forgatása alatt kapcsolatuk új szintre emelkedett és nagyon jó barátok lettek. A közös munkájuk gyümölcsét már jövőhéttől, egészen pontosan augusztus 15-től láthatjuk a mozikban.

brad-pitt-leonardo-dicaprio-cannes-film-festival-2019-1024x683.jpg

 

Brad Pittnek van egy kerámiastudiója, ahol éjszakába nyúlóan agyagoznak és sztoriznak Leoval, mindezt szendvicsek és finom italok társaságában teszik. Pittnek az új szenvedélye, nagyjából onnantól kezdődött, amikor Angelinával szakítottak.

"Most azt érzem, hogy ez a kétkezi munka jót tesz nekem, ahogy az is, hogy megismerem a különböző anyagok természetét és határait. És mindezt persze a legaljáról kell kezdenem” – nyilatkozta akkoriban Brad Pitt

 

Leo tanácsokat is ad Bradnek, hogy ő milyen módszerekel csábította el korábban szerelmeit!

 

 „Rendszeresen pasis estéket tartanak Bradnél, ilyenkor kaját rendelnek, megnézik a kedvenc filmjeiket és videojátékoznak. Brad nem szeretne semmit elsietni, még magán érzi a fájdalmas válás hatásait, de nagyon izgatott, hogy végre továbbléphet. Leo ebben nagyon sokat segít neki, tippeket ad ahhoz, hogyan lehet elcsábítani egy nőt” – mondta el egy amerikai lapnak a két sztár egyik ismerőse névtelenül.

 

leonardo-dicaprio-cheers.jpg

 

Meglehetősen népszerű a Volt egyszer egy Hollywood c, film...

 

Amerikában már korábban megjelent a film, ami nézőszám és bevételek tekintetében sem szűkölködött. A nyitó hétvége is tanúskodik erről, hiszen a jegybevételek meghaladták a 40 millió dollárt azaz a 12 milliárd forintot. 

 
once-upon-a-time-in-hollywood-review-1159736.jpg

 

Miről szól a film? Milyen érdekességeket kerültek már napvilágra Leonardo DiCaprio-ról és Brad Pittről? Az alábbi videóból mind ez kiderül!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr3115002558
süti beállítások módosítása