Leonardo DiCaprio és Brad Pitt meglepte egész Amerikát

Margot Robbie, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt csak úgy besétált egy amerikai late night show kellős közepébe. Természetesen sikerült nagy meglepetést okozni a közönségnek, a műsorvezetőnek és a tévénézőknek.

 

hollywood-sign-1598473_960_720_1.jpg

 

Volt egyszer egy Hollywood!

 

Quentin Tarantino által rendezett film augusztus 15.-én érkezik a mozikba.

Híres filmsztárokból nem lesz hiány, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt is fontos szerepet játszik a cselekményben, ami 1969-ben játszódik a hippikorszakban. A mozivásznon keresztül Amerikába kalandozunk, a rettegett Charles Manson-gyilkosságok idejébe. Tarantino annyit elárult, hogy nem erre a témára épül a cselekmény, csupán a hangulatot fűszerezi meg, önmagában a korszakról szól majd az alkotás.

A következőkben Leonardo DiCaprio-ról és Brad Pitt-ről olvashattok tíz érdekességet, ami igazán meglepő elemeket tartalmaz, persze ha csak nem vagyunk fanatikus rajongók...

 

 

Margot Robbie, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt csak úgy beugrott forgatás közben...

 

A mai témánk alapját az elmúlt napokban történt néhány perces jelenet adja, ami egy késő esti műsorban törént. 

Jimmy Kimmel méltán népszerű és kedvelt amerikai late night show-ja meglehetősen magas nézőszámot produkál USA-ban. A stáb volt egyedül tájékoztatva a nem mindennapi műsorelemről. Az új film promozása megfelelően sikerült az ügyes médiafogással, hiszen meglehetősen felpörgött a rendkívüli jelenet az interneten is.

Az alábbi videóban láthatjátok az említett perceket. Most következzen tíz érdekesség Brad Pittről és Leonardo DiCaprio-ról!

 

 

Tíz érdekesség Leonardo DiCaprio-ról

 

1. Kate Winslettel a Titanic forgatása óta tartják a kapcsolatot és nagyon jó barátok. DiCaprio szerint nagyon talpraesett, és remek a humorérzéke, amit nagyon szeret benne. Korábban említette: 

„Sosem hagyja, hogy túlságosan komolyan vegyem magam, pedig néha megpróbálkozom ezzel.”

Kétszer alakítottak párt Kate Winslettel, mivel a Titanic után 11 évvel A szabadság útjaiban játszottak együtt. Egy kis csavar a történetben, hogy a filmet Sam Mendes, Kate Winslet akkori férje rendezte, amiről a színész így nyilatkozott:

„Lehet, hogy őrültségnek tűnik szexjelenetet forgatni egy nővel, akinek pont a férje rendezi az adott jelenetet, de nekem nem tűnt furcsának.”

 

2. Sok filmben kellett magas szinten teljesítenie ahhoz, hogy megnyerje az Oscar-díjat, ennek ellenére már 19 évesen is Oscarra jelölték. A Gilbert Grape-ben Johnny Depp autista öccsét játszotta, amire úgy készült fel, hogy hosszú időn keresztül látogatott egy szellemi fogyatékos fiút, hogy eltanulja tőle a gesztusait.

 

3. Állítólag a Gyorsabb a halálnál című filmben Sharon Stone annyira akarta, hogy a fiatal színész játssza a Kölyök szerepét, hogy végül Stone fizette ki DiCaprio bérét.

 

4. Az igazi Jordan Belfort készítette fel DiCapriót néhány jelenetre és sokszor beszéltek egymással telefonon. Különösen lényeges jelenet volt, amikor néhány tippel segítette Jordan a szereplőket abban, hogy milyen reakciókat vált ki a Quaalude nevű drog, amelyből a filmben rengeteget fogyasztanak.

 

5. Ha már itt tartunk fontos megemlíteni, hogy Leonardónak sosem volt gondja a csókjelenetekkel, viszont amikor a filmbeli feleségének a nagynénjét, a hatvanhat éves Joanna Lumley színésznőt kellett megcsókolnia, az nem ment könnyen. Közel 30 alkalommal futottak neki a jelenetnek.

 

pexels-photo-41068.jpeg

 

6. Tizenkét évesen ügynök után nézett, de eleinte sok elutasítást kapott; egy ügynök azt javasolta neki, hogy változtassa a nevét „Lenny Williams”-re, azonban ezt DiCaprio azonnal visszautasította.

 

7.  "Nem voltam egy nevezőn az egész Titanic-jelenséggel és azzal, amivé az arcom vált világszerte. Sosem fogom újra elérni azt a népszerűségi szintet, s nem is számítok rá. Nem is fogom megpróbálni.”

- Leonardo DiCaprio nyilatkozata 2000-ből.

 

8.  Nicolas Cage és DiCaprio ugyanarra a dinoszaurusz-koponyára licitáltak 2007-ben. Cage tett nagyobb ajánlatot, így 276 000 dollárt fizetett a csontokért.

 


9. Az Aviátor forgatása alatt Leónak kiújult a kényszerbetegsége: gyerekkorában kínosan ügyelt arra, hogy elkerülje a járdák repedéseit.

 

10. Annak ellenére, hogy nem tűnik különösen agresszívnak és provokatívnak az ismert színész, még is egy hollywoodi partin valamiért és valamivel sikerült felidegesítenie egy modell lányt, aki 2005-ben durván arcon csapta DiCapriót egy borospohárral. Az elhúzódó tárgyalások végén a nőt 2010-ben két év börtönre ítélték.

 

 

 

Tíz érdekesség Brad Pitt-ről

 

1. Az egyetemet otthagyta, hogy valóra váltsa nagy álmát és színész legyen, pedig csupán 2 kredit hiányzott a diplomához. Brad mégis összepakolta a holmiját a kocsiba, és 325 dollárral a zsebében elindult Los Angelesbe. Nem kellett sokáig várnia, hogy befusson. Csupán 7 hónapot töltött Los Angelesben, mire ügynöke is lett.

 

2. Természetesen nem volt mindig dollármilliókat kereső világhírű színész, több munkát is el kellett vállalnia a hollywood-i csillogás előtt... Dolgozott limuzinsofőrként, sztriptíztáncosként és óriási csirkének öltözve is járta az utcákat, hogy eltartsa magát. Mindeközben folyamatosan járt meghallgatásokra. Eleinte kisebb szerepek jutottak neki, pl. a Dallasban. Ezután következtek a Thelma és Louis és a Folyó szeli ketté c. filmek, ez utóbbi pedig végre meghozta az átütő sikert.

 

3. Sok sztár képes óriási változásokon átesni egy-egy szerep és jelenet kedvéért, Brad Pitt szintén hajlamos erre. Elég, ha csak megnézzük A Harcosok klubja című filmet. A szerep kedvéért ő maga ment el egy fogorvoshoz és csúnyíttatta el a fogait, hogy élethűbb legyen az összkép. A forgatások után újra bejelentkezhetett a dokihoz, hogy visszaállítsák eredeti állapotába.

 

4. Barack Obama távoli rokonaként is emlegetik. Állítólag az 1769-ben Virginiában elhunyt Edwin Hickmanen keresztül kilenced-unokatestvérek.

 

5. A gyerekei nem tudnak rákeresni a nevére, mivel úgy állították be otthon, hogy ő és volt felesége, Angelina Jolie neve is blokkolva van az összes eszközön.

 

bar-621033_960_720.jpg

 

6. Van egy vízesése, amit 2011-ben születésnapjára kapott Angelina-tól.

 

7. Matthew McConaughey-vel New Orleans-ban szomszédok. Egyszer le is buktak, hogy az erkélyükön dobálnak át egymásnak labdákat és különféle dolgokat.

 

8. Rettentően rossz az arcmemóriája. Hiába találkozott már valakivel egyszer-kétszer, nem biztos, hogy emlékszik rá. Ezért sokan utálják és nagyképűnek tartják. Pedig tényleg csak arról van szó, hogy nem emlékszik az arcokra.

 

9. Egyszer egy interjúban azt mondta, hogy akkor veszi csak el Angelina Jolie-t, ha színész barátja, George Clooney is elvesz egy férfit. Ezt a Clooney homoszexualitásával kapcsolatos pletykák miatt mondta. Barátja persze annyira nem örült ennek, de végül jót szórakoztak a dolgon.

 

10. Miután a középiskolai basketball csapatban nem tudott játszani, létrehozta a saját - nem hivatalos - csapatát, amelyben apja, Bill Pitt volt az edző.

 

 

 

További érdekes bejegyzéseket olvashatsz a News Road-on! Kattints ide!

 

Az alábbi email címen veheti fel velem a kapcsolatot:  nwsroad@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr814981136
süti beállítások módosítása