Robot ügyvédek a láthatáron!

Az MI-nek köszönhetően a robot ügyvédek, még ha nem is most, de meglehetősen sokat fognak jelenteni a jövőben... Előtte viszont kiderül, hogy Mike Tyson miért akart kiütni egy gorillát egy békés állatkerti túra során. Illetve annak is utána járunk, hogy mi történt azzal a párral, akik 11 nap után az első randit követően összeházasodtak.

 

teens-robot-future-science-39349.jpeg

 

Mike Tyson ki akart ütni egy gorillát.

 

Nem egy mostani sztori, viszont az egykori világbajnok bokszoló csak most hozta nyilvánosságra, hogy miért szeretett volna kiütni egy gorillát.

A `80-as évek környékén szeretett volna állatkertbe látogatni, de egy különösebb, izgalmasabb és picivel drágább módját választotta ennek a programnak. Egy privát túrát tettek a feleségével, mindezt egy dolgozó kíséretében. Az egyik állomásuk a gorilla-ketrechez vezetett, ahol a népszerű boxoló picit feldühítette magát az egyik állat viselkedésén...

"... Amikor a gorilla-ketrechez értünk, láttam, hogy van egy óriási ezüsthátú gorilla, aki bántja a többi fajtársát. Pedig ők is nagyon erősek voltak, de a szemükben ott volt a félelem. 10.000 dollárt akartam fizetni a dolgozónak, hogy beengedjen közéjük szétverni annak a nagy dögnek az orrát."

 

gorilla-588032_960_720.jpg

 

Szívesen linkeltem volna videót, de Mike Tyson hiába is próbálkozott a mai árfolyamon számolt durván 3.000.000 Ft-tal, a dolgozó ellenállt az ajánlatnak és nem engedte, hogy összeüssön a gorillával. 

 

Ebben a történetben Tysont ismerve a gorilla megúszta, viszont írtam már egy korábbi bejegyzést, arról, amikor egy férfi Ausztráliában verekedett össze egy kenguruval, mivel az állat fogvatartotta szeretett kutyáját.

A bejegyzést a teljes történetről ide kattintva olvashatod el. Nézzétek meg a videót, nem mindennapi látvány!:D

 

 

11 nappal az első randi után összeházasodtak.

 

 A következő történetünk valamivel kedvesebb, viszont nem mondható kevésbé meglepőnek. Egy normális esetben, ha meg is ismerjük életünk párját, még akkor is eltelik néhány év a boldogító igen kimondásáig.

Egy szerelmes pár nem várt eddig, sőt még hónapokig sem! Az első randit követően csupán tíz nap telt el és a férfi megkérte a nő kezét. 

 

pexels-photo-265871.jpeg

 

Az elhamarkodottnak vélt döntés mégsem bizonyult végül fiatalkori heves érzelmi zsákutcának, ugyanis az idén ünneplik a 35. évfordulójukat. Készült egy szórakoztató összeállítás arról, hogy mennyire is váratlanul tudja érni a hölgyeket egy spontánnak tűnő leánykérés.

Kattints ide és olvasd el egy réggebbi bejegyzésem a furcsa és romantikuseljegyzésekről

 

 

Robotügyvédek a láthatáron

 

Végezetül talán az egyik legmegosztóbb témához érkeztünk, a mesterséges intelligencia megjelenéséhez, ami segíti, majd később - sokak szerint - tömeges munkahiányt okozva át is veszi az emberek munkáját. Másik kérdés persze, hogy a robotika milyen új munkalehetőséget fog kínálni a betöltetlen pozíciók helyett, de ez egy külön cikksorozat témája is lehetne...

Jelen esetben, ami biztos, hogy az ügyvédek munkájába is szépen lassan begyűrüzik a mesterséges intelligencia felhasználása. A szoftver az MI (mesterséges intelligencia) segítségével tanulja meg és kategorizálja a dokumentumokat, jelentősen segítve így az ügyvéd munkáját.

 

gothic-3668533_340.jpg

 

Akár több ezer órát is megsporólhat a jogászoknak. Természetesen még korai tartani attól, hogy átveszik az ügyvédek teljes munkáját, pusztán lehetőség nyílik a törvénytudóknak a nehezebb és összetettebb feladatokra több időt szánni.

Plusz ütőkártya, hogy az MI sajátos technológiájának köszönhetően automatikusan tanul és önmagát fejleszti, csupán azzal, hogy figyeli az ügyvédek munkáját. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9314634366

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása