Ausztrál férfi összeverekedett egy kenguruval

Hogy lehet összeverekedni egy kenguruval? Egy ausztrál férfinek sikerült, nézzük a kiváltó okot és a videót...

 

A ViralHog youtube csatornáján találtam a videóra, aminek a sztorija egészen elképesztő. A bejegyzés végén láthatjátok a videót.

 

 warning-40593_340.png

 

A történet eleje meghatóan kezdődik... a felvétel egy nagyobb, több napos túra során készült, amit a baráti társaság egy beteg barátjuk miatt szervezett, aki azóta sajnos már elhunyt. 

A sztori úgy keződött, hogy Ausztráliában a haverok elindultak egy vadászatra, amikor feltűnt Greig Tonkins nevű szereplőnknek, hogy a kutyáját egy, a közelben lévő hím kenguru megragadta és nem akarta elengedni. A férfinak sem kellett több, úgy gondolta, hogy akkor intézzék el a dolgot férfi módra, hogy vissza kaphassa szeretett kutyáját. 

 

kenguru.jpg

 

Az ausztrál kihívó és emberünk felvette az alapállást...

 

... Ezután Greig egy határozott, Mike Tyson szintű technikás ütéssel orrba vágta az ellenfelét. A kötekedő kenguru ezután még kicsit befeszülve állt egy helyben, értetlenül a szituáció előtt, majd jobbnak látta a távozást.

Így végül, ha nem is kiütéssel, de pontozásos győzelemel nyert Greig Tonkins, aki ha meccspénzt nem is, de szeretett kedvencét visszanyerte... fax-1889074_340.jpg

 

Természetesen a kenguru szakértőknek is volt véleményük a történtekről

 

Egyikőjük állítása szerint a lájtosnak tűnő bunyó, azért könnyen kerülhetett volna a férfi életébe is. Viszont mi a magyarázata annak, hogy a kenguru fogva tartotta a kutyát?

A szakértő azt is elmondta, hogy a kenguruk gyakran küzdenek meg a rájuk támadó dingókkal. A felvételen látható kenguru valószínűleg azért támadt a kutyára, mert dingónak vélte és attól tartott, hogy rá vadászik.

 

kangaroo-1975177_340.jpg

 

Greig Tonkins nyilatkozata az esetről:

 

"Úgy éreztem ez volt a legjobb döntés, amit hozhattam annak érdekében, hogy ne történjen nagyobb baj. Mindannyian nagyon meglepődtünk és abszurdnak tartjuk az egész esetet. Nem akartam kárt tenni a kenguruban, de mindent megtettem azért, hogy szeretett kutyámnak ne essen baja."

 

Itt a videó az említett sztoriról, érdemes megnézni... 

 

Hétfőn, szerdán és pénteken várnak rád újabb szórakoztató és érdekes témák itt a NewsRoad-on!:)

Nézz fel az oldalra az említett időpontokban, így mindig a legújabb témákkal találkozhatsz.;)

          https://nwsroad.blog.hu/

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS LÁJKOLD A NEWSROAD-OT FACEBOOKON IS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKÉRT ÉS SZÓRAKOZTATÓ VIDEÓKÉRT, HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL...

ik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1914335583
süti beállítások módosítása