Érdekes sztorik ikrekről

A héten lehetett olvasni, hogy egy szerelmes pár a szülőszobában tudta meg, hogy ikreik fognak születni, előtte még csak nem is sejtették. Most következik néhány érdekes sztori ikertörténetekről, amelyek szintén nem hétköznapi esetek...

 

sunset-3099988_340.jpg

 

Ikerpár srácok jegyeztek el ikerpár lányokat

 

A két lánytestvér gyerekkoruk óta tervezgették, hogy amire felnőttek lesznek egszerre fognak összeházasodni. Briane és Brittany ellátogatott egy ikreknek rendezett eseményre, ahol megismerkedtek az iker srácokkal és viszonylag rövid időn belül egymásba szerettek.

A lánykérést egy napra szervezték a fiúk, így természetesen az esküvő időpontját is. 

 

nintchdbpict000386719043.jpg

 

Külön nőttek fel mégis egy utat jártak

 

Lehet hallani több olyan történetet, hogy az egymástól elszakadt ikerpárok későbbi életében hasonló stílust, munkát választanak, anékül, hogy tudnának a másikról bármit is. A mostani ikerpár története, viszont több, mint hihetetlen.

A születésük után elválasztott ikerpár közel negyven évnyi távollét után újra találkoztak. Mind a ketten nevelőszülőkkel nőttek fel. A történet onnan kezd érdekessé válni, hogy mindkét mostoha szülő Jimnek nevezte el a srácokat. Amint felnőttek, mind a ketten kétszer házasodtak, az első feleségeik neve mindkét esetben Linda volt.

A durva az, hogy a második pedig Betty. Egy-egy fiúgyermekekük született és ha ez eddig nem elég, akkor mind a két srácot James Allennek hívták...

 

ikrek-2-jo.jpg

 

Újra elindult a youtube csatornám kattints ide és ha tetszik iratkozz fel, így mindig értesülni fogsz a legújabb videókról

 Sikeres vagy ismertebb ikerpárok 

 

Nézzünk néhány olyan esetet, amikor az ikrek nem csak hasonlítanak egymásra, hanem ugyanazt a sportot is űzik, ráadásul szinte ugyanakkora tehetséggel. 

 

Frank és Ronald labdarugók

 

Összesen öt csapatban játszottak együtt. Karrierjük egyik legfontosabb pontja az 1995-ben megszerzett BL kupa az Ajax színeiben. A sportoló ikerpáros megfordult az FC Barcelona klubjánál is, mint játékos.

 

frank_and_ronald_de_boer_signing_for_barca.jpg

 

Shannon ikrek

 

Nem kell ekkora tehetség, mint az előbb említett  de Boer testvéreknek, elég szimplán csak jól kinézni. Szubjektíy kérdés, de az állítással nem tudok nagyon vitatkozni és Hugh Hefner sem talált semmi kifogásolhatót a hölgyekben!

Kettőnk között az egyik fő különbség, hogy ő a barátnőinek tudhatta az ikerpárt, akiknek az így szerzett népszerűség sem jött rosszul. Ezenkívül szerepeltek még a Playboy-villa lányaiban is.

 

koltozes-a-playboy-villabol-12230655.jpg

 

Daniel és Henrik Sedin

 

A svéd ikerpár különösen tehetséges a jégkoronkban és nagyon ritka, mondhatni egyedülálló szerződést kötöttek a csapattal, amelyben fontos kitétel, hogy csak együtt adhatják el a Vancouver Cancuck sztárjait. 

 

sedins-184714025.jpg

 

Spanic ikrek

 

Nem minden esetben ugyanolyan sikeresek és népszerűek az ikerpárok, mint az előbb említettek. Nagyon jó példa erre Gabriella Spanicot, aki már többféle sorozatban is megmutathatta tehetségét.

Ikertestvére szintén szinésznőként dolgozik, de Daniella neve szinte csak ismertebb testvérének a rajongótáborának mond valamit. Elmondásuk szerint ebből sohasem volt konfliktusuk és nagyon jó testvérek.

 

spanic_www_kepfeltoltes_hu.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr6814609856
süti beállítások módosítása