Legfurcsább munkák a világon

Egy álláskereső nagy valószínűséggel álmában sem hinné, hogy az alábbi munkák léteznek és megpályázhatóak. Ha eleged van a hagyományos munkák őrületéből, akkor most figyelj milyen kivételes lehetőségek vannak!

 

pexels-photo-684387.jpeg

 

Hivatásos sorbanálló

 

Természetesen Japánban van ennek nagy népszerűsége, hogy hivatásos sorbanállókat lehet fogadni, akik átválallják magukra az unalmas és kényelmetlen folyamatot némi készpénzért cserébe. 

 

pexels-photo-761295.jpeg

 

Rendszámtábla blokkoló

 

Elsőre nem hangzik túl törvényesnek és erről a melóról a munkaleírás elolvasása után is nehéz mást gondolni. Iránban van szükség leginkább erre, hiszen bevezették, hogy egyik nap páros, amíg a követekező napon páratlan rendszámmal renelkező járművek lehetnek csak az utakon.

Az említett rendszert olyan emberek felbérlésével szeretnék kijátszani, akik eltakarják a rendszámtáblát a renőrség elől.

 

pexels-photo-120049.jpeg

 

Hivatásos sirató

 

Előfordulhat, hogy valaki hozzátartozók nélkül hal meg és ebben az esetben jönnek képbe a hivatásos siratók, akik meggyászolják az elhunytat. 

 

pexels-photo-1670555.jpeg

 

Afrikai kalandor

 

Egy angol utazási ügynökség szervez egzotikus utakat, amelyeknek részét képezik az Afrikai élmény utazások.

Angol mellett több nyelv elsajátítása is fontos, illetve a megfelelő személyiség sem elhanyagolható szempont felvételkor, hiszen a felelősség ebben az esetben nagyon lényeges. Nagyjából féléves munkaszerződés alatt 2-3 hetes túrákat szerveznek és vezetnek le.

 

giraffe-2257780_340.png

 

Sörivó

 

A felvételinél kell már némi "szakmai tapasztalat", mivel különböző söröket kóstoltatnak végig, anélkül, hogy a résztvevők látnák melyik alkoholról lenne szó.

Tisztában kell lenni a sör fajtájával és prezentálni is tudni kell. Amennyiben felvételt nyertél a londoni piac sörkóstoló poziciójára, akkor nincs más dolgod, mint az adott helyszín összes kocsmáját végigjárni, megkóstolni a söröket és minősítést készíteni róluk. 

 

beer-2689537_340.jpg

 

 

 

Hétfőn, szerdán és pénteken újabb bejegyzéssel találkozhatsz itt a NewsRoad-on (https://nwsroad.blog.hu/) 

A facebook oldalt is érdemes követni, ahol válogatott videókat találsz. Kattints ide!:)    

Hirdetéssel és üzleti megkereséssel kapcsolatban írjon az alábbi emailcímre: nwsroad@gmail.com  

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9214598706
süti beállítások módosítása