Legfurcsább diétás módszerek

Napjainkban rengeteg féle népszerű diétáról hallani, néha talán nehéz is a választás, hogy mit kövessenek a fogynivágyók.

Néhány ötlet elképesztően bizarr megoldásokat kínál és most ezekből készült egy kis válogatás...

 

pexels-photo-262876.jpeg

 

Mocsármentes diéta

 

Teljesen jogos a kérdés, hogy miért kellene az emberek főtáplálékát, a mocsarat kivenni az étkezések közül... A diéta módszerének picit utánajártam és a régi időkre visszanyuló története miatt számomra nőtt a hitelessége.:D 

1727-ben ugyanis komoly megfigyelést végzett Thomas Short és arra az eredményre jutott, hogy a mocsarak közelében élő emberek nagyobb arányban túlsúlyosak, mint a sártenger távolabbi lakói. A javaslat nem volt más, mint hogy szárazabb területre költözzenek a súlyproblémával küzdő lakosok és lehetőleg minél messzebb a lápok környékétől.

 

pexels-photo-992343.jpeg

 

Csak rágni!

 

A második diétás módszer valamivel modernebb, hiszen az 1900-as évek elején Horace Fletcher 20 kilót fogyott azzal, hogy csak rágta az ételt, de nem nyelte le. Állítása szerint így minden tápanyag a szervezetbe jut, azonban nem rakódik le semmilyen felesleg. Egy újabb diéta, amit ne próbáljon ki senki!:)

 

pexels-photo-723031.jpeg

 

Karcsúsító szappan

 

A marketing zseniális, a hatékonyságról inkább ne beszéljünk!  Úgy gondolták kevesen fognak ennek bedőlni, de a végeredmény mást mutatott és tömegek vásárolták meg a súlycsökkenés reményében a terméket.

Az összetétele nem tért el semmiben egy átlagos szappanhoz képest, maximum a termékleírásban feltüntetett karcsúsító hatás igéretében különbözött. Szerencsére a fogyasztóvédelmi előírások az 1930-as évekhez képest jelentőset változtak!:D

 

soap-2333391_340.jpg

 

Látványdiéta

 

A viselkedésünkre és a hangulatunkra bizonyos mértékig hatással vannak a színek és ennek tudatában étteremláncok és egyéb más üzletek is tudatosak a színválasztásban.

A látványdiéta lényege, hogy a kék szín hatása szerintük étvágycsökkentő hatással bír és éppen ezért egy kéklencsés, "diétás" napszemüveget hoztak létre.

A japán cég szerint csak elég ránézni így az ételre és már nem is vagyunk éhesek!:D   

 

sunglasses-926791_340.jpg

 

Fényevő diéta

 

Vannak néhányan, akik a fényevő diétát hirdetik, mert szerintük az élelmiszerekre semmi szükség, mivel a napfény energiája és a spiritualizmus bőségesen elég a jóllakáshoz.

Egyik felsorolt diéta sem követendő példa, így ez sem, főleg, hogy a fényevő diétának az egyik nagy hirdetőjét rajtakpták, amint hamburgereket eszik és üdítőt iszik hozza!:D Úgyhogy csak óvatosan!

 

spring-276014_340.jpg

 

 

A facebook oldalt is érdemes követni, ahol válogatott videókat találsz. Kattints ide!:)    

Hirdetéssel és üzleti megkereséssel kapcsolatban írjon az alábbi emailcímre: nwsroad@gmail.com  

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr4514595806
süti beállítások módosítása