Furcsa, mégis létező rekordok

Nem hétköznapi, viszont létező kategóriák következnek, amelyeknek csúcstartói is vannak, nézzük a top 5 különös rekordot...

 

cup-1615074_340.png

 

Legnagyobb összejövetel pingvinnek öltözve

 

Nagy-Britanniában gyűlt össze a pingvinnek öltöző tömeg, ami 624 főt jelentett. Információim szerint jelenleg ezzel tartják a csúcsot.

 ice-1079233_340.jpg

 

A világ legmagasabb házaspárja

 

Egy kínai házaspárról van szó, akik a legmagasabb házaspárok kategóriájában Guinness-rekordot döntöttek. Nézzük az aranyérmesek  győzelmét jelentő paramétereket:

A férfi 2,36 méter magas, de a nő sem szégyenkezhet az 1,87-es tesmagasságal. Az értékek össze adása eredményezi az aranyérmes helyezést, ami náluk 423,47 centiméter.

A videóban láthatjuk a csúcstartó házaspárt...

 

A leggazdagabb macska 

 

1988-ban elhunyt Ben Rea, aki a vagyonát házikedvenceire hagyta, ami nem is olyan kis összeg 12,5 millió dollár. Blackie nevezetű macskája élt a legtovább, így egyedül örökölte az összeget. 

Rea egyébként a macskákon kívül három jótékonysági szervezetet is támogatott. A sztori érdekessége, hogy családja egy fillért sem kapott a pénzből.:D

 money-1144553_960_720.jpg

Legdrágább koktél

 

A koktélok egyébként sem az alacsony árkategóriás italok marketing arcai, de van egy koktél, aminek a kifizetését követően én biztosan máshogy kortyolgatnék.

A 2 millió forintba kerülő italt a dubai Burj Al Arab Hotel Skyview bárjában lehet kapni, de nézzük a rekord árat képviselő koktél összetevőit:

Az Old-Fashioned koktél ezen változatát 55 éves Macallan whiskyből, jégkockából, néhány csepp exkluzív szárított gyümölcsből és maracuya illatú cukorból keverik. Keverője a Macallan hordók fájából készül, s az italt a francia Baccarat városában készített üvegpohárban szolgálják fel.

 glass-3151279_340.jpg

A leggyorsabban lefutott maraton zöldségnek öltözve

 

Londoni Edward Lumley-nak 2 óra 59 perc 33 másodperc alatt sikerült 2012-ben, méghozzá egy répa jelmezben. Lehet növényvédő szer a szervezetükben verseny alatt, vagy az doppingnak minősül?

Rengeteg kérdés felmerül ezzel kapcsolatan..., egyébként répajelmez nélkül egy kenyai tartja a világrekordot 2:02:57-tel.

vegetables-29063_340.png

 

 

Hétfőn, szerdán és pénteken várnak rád újabb szórakoztató és érdekes témák itt a NewsRoad-on!:)

Nézz fel az oldalra az említett időpontokban, így mindig a legújabb témákkal találkozhatsz.;)

          https://nwsroad.blog.hu/

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS LÁJKOLD A NEWSROAD-OT FACEBOOKON IS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKÉRT ÉS SZÓRAKOZTATÓ VIDEÓKÉRT, HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL...

ik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr4714334997
süti beállítások módosítása