Legismertebb Hollywoodi családok történetei

Kardashianékat nem kell bemutatni... Egyedülálló az út, ami oda vezetett, hogy a legismertebb családként tartsuk őket számon napjainkban. Charlie Sheenről sem kell hosszas jellemzést írni, ha az ember követi valamennyire a sztárvilág történéseit, így róla és családjárol is szó esik. Miley Cyrus és ismert country zenész apjának különös sztorija is bekerült a három legsikeresebb Hollywood-i család történetei közé.

  

Jenner-Kardashian család

 

beautiful-young-1434863_960_720_1.jpg 

Sokszor hallani kritikusok, vagy éppen a közvélemény álláspontját a népszerű családról. Akár azzal kapcsolatban, hogy a sztárvilág azon szegmensét erősítik, akik nagyon keveset, vagy éppen semennyit sem tettek a népszerűségért.

Mégis milliók követik őket és a számlájukon sem pihen kevesebb összeg ennél, természetesen dollárban kifejezve...

Hogyan jutottak el egy jómódú, ám de közönséges hétköznapi amerikai család soraiból, ünnepelt világsztárokká, befolyásos üzletasszonyokká? Mindezt egy olyan városban, amit Hollywood-nak neveznek? Ennek járunk utána...

hollywood-sign-1598473_960_720.jpg 

Jenner-Kardashian család felemelkedése röviden.

 

Minden a Keeping up with the Kardashians című realityvel kezdődött, ahol Kim, Khloe Kourtney és Rob Kardashian, valamint Kris, Bruce, Kendall és Kylie Jenner mindennapjait követhették nyomon a nézők.

 

Mivel indult a kivételes sztori azt már tudjuk, de az előtte zajló eseményekhez meg kell ismernünk a világhírű Kim Kardashian és testvéreinek anyukáját, Kris Jennert, aki 1955-ben született Kaliforniában. Kris Jennernek hétéves korában elváltak a szülei, és az anyukája hozzáment egy sikeres üzletemberhez.

Innentől kezdve a családnak volt pénze, az apró Kris Jenner így megtanulhatta és megszokhatta, milyen a gazdagok élete. Felnőtt korában azért dolgoznia is kellett, így elment légiutas-kísérőként keresni a kenyerét, de később rájött, hogy nem ez a neki való élet és 23 éves korában inkább okosan hozzáment egy Robert Kardashian nevű gazdag ügyvédhez.

bride-2098084_960_720.jpg

Négy gyerekük született: Kourtney, Kim, Khloe és Rob. A boldogságuk nem tartott örökké, mert Kris 13 év után elhagyta az ügyvédet Bruce Jenner olimpikon atlétáért, akinek ekkor fel is vette a nevét, azóta hívják Kris Jennernek

Anyagi gondjaik nem voltak főként azért sem, mert az ex-sztárügyvéd férj halála után az örökséget is ők kapták.

A gyerekek gyakran jártak tévés meghallgatásokra, kaptak is apróbb szerepeket tévéműsorokban, Brody Jenner, az egyik fiú például elég sokat szerepelt egy MTV-s sorozatban. Ezek alapján Kris Jenner végiggondolta a mágikus családban rejlő lehetőségeket, és agyában megszületett az ötlet.

2007 nyarán vette fel a kapcsolatot az amerikai E! csatorna híres producerével és műsorvezetőjével, Ryan Seacresttel, hogy elmondja neki, szerinte remek ötlet lenne egy valóságshow-t készíteni a családja izgalmas mindennapjaiból.

clapper-2140602_960_720.jpg

A proucer nem zárkozótt el az ötlettől néhány próbafelvétel után képernyőre került a Keeping up with the Kardashians című sorozat, aminek sikeressége és népszerűsége vitathatatlan.

Ezek után következtek a további szereplések, botrányok és az amúgy sem csendes média hangzavar is picivel hangosabb lett tőlük, amióta népszerűek lettek.

Egy nem hivatalosan mért, inkább csak jól tippelt megállapítás szerint minden tizedik cikk, pár évvel ezelőtt róluk szólt.

Természetesen ezt ügyesen kihasználva saját márkák és általuk kreált brand-ek építésében is érdekeltté váltak a sztárévek alatt.

 

Cyrus család

 

20160617csalad-hirnev-penz-osszetartas-.jpg 

A Cyrus családban nem ennyire látványos és család szintű a sztárrá válás. Az viszont tény, hogy Miley Cyrus édesapja egy nagyon népszerű country zenész.

Billy Ray Cyrus egész Amerikát meghódította dalaival. Egyik legnépszerűbb zenéje, az Achy Breaky Heart 1992-ben a Billboard Hot 100-as listáján egészen a 4. helyig jutott.

A Cyrus család egyetlen híres tagja 2006-ig Billy Ray volt.

 

Talán a nagy áttörés annak tekintetében, hogy ne csak a fater legyen sztár az egy forgatáson történt...

8 évesen csatlakozott édesapjához Kanadába, ahol a Doc című sorozatát forgatták és Billy játszotta a főszerepet. Cyrus ekkor döntötte el, hogy színésznő lesz: "Megragadta a forgatás szünetében a kezemet, és azt mondta, »Apu! Ez az, amit én akarok«" -árulta el Billy.

 

 KATTINTS IDE ÉS KÖVESD A FACEBOOK OLDALT IS MÉG TÖBB HASONLÓ TARTALOMÉRT, VIDEÓÉRT, ÍGY NEM MARADSZ LE SEMMIRŐL!:) 

 

Néhány évet ugyan várni kellett az első nagyobb lehetőségre, de megérte...

11 éves korában kapta a hírt egy jónak tűnő forgatókönyv kiséretében, ami egy átlagos lány kettős életéről szól. Napközben diáklány, mint a többiek, este viszont parókát viselő világhírű popsztár.

A Hanna Montana-ra való első jelentkezését elutasították az életkorára és a magasságára hivatkozva.

Amire már teljesen elengedték a dolgot Disneytől érkezett egy hívás, hogy mégis csak nézzenek be egy castingra Los Angelesbe. Végül apjával együtt megkapták a szerepeket.

 

hollywood-117589_960_720.jpg

 

Ezután durván elkezdtek pörögni az események és a lehetőségek körülötte. A Hannah Montana premierje 2006. március 26-án volt a Disney Channelen, és elsöprő sikert hozott a csatornának. Az első részre csaknem 5 millió néző volt kíváncsi.

Cyrus időközben munkálkodni kezdett az első lemezén is, a Hollywood Records szárnyai alatt.

A turné 2006. szeptember 15-én kezdődött, és a Disney az első Hannah Montana albumot 2006. október 24-én adta ki. A lemez 8 dalt tartalmazott, közte egy duettet az édesapjával, az I Learned From You-t. Miley első önálló dala a Zip-a-Dee-Doo-Dah volt, ami 2006. április 4-én jelent meg a DisneyMania gondozása alatt

 

A népszerűsége és sikerei azóta is töretlenek...

 

 

Sheen-Estévez család

 20160617csalad-hirnev-penz-osszetartas-1_1.jpg

 

A család legbotrányosabb tagját, Charlie Sheent valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Néhány éve még milliókat keresett a Két pasi meg egy kicsi főszereplőjeként, egészen pontosan epizódonként 1,3 millió dollár ütötte a markát.

A sorozat óta viszont inkább magánélete, semmint karrierje miatt kerül a magazinok címlapjára.

Charlie édesapját, Martin Sheent számos neves díjra jelölték, 1994-ben Emmy-díjat kapott, 2001-ben pedig Golden Globe-díjjal jutalmazták, és az elmúlt több mint 50 év alatt közel 250 szerepe volt. 

award-2969422_960_720.jpg

Viszont ne feledkezzünk el a legidősebb gyermekéről sem, Emilio Estevezről, aki az elmúlt évtizedekben mind színészként, mind rendezőként megállta a helyét. Emilio vagyonát 15 millió dollárra becsülik.

Charlie Sheenről már volt szó a News Road-on. Lényegre törő részletességgel elemeztük ki az életét és néztünk róla  néhány sztorit... Ide kattintva olvashatjátok el a Charlie Sheen sztorikat.

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS LÁJKOLD A NEWSROAD-OT FACEBOOKON IS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKÉRT ÉS SZÓRAKOZTATÓ VIDEÓKÉRT, HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL...

ik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr2014279195

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása