Meglepő sztorik ikertestvérek életéről

Az ikertestvérek élete alapvetően is érdekes történet. Önmagában az esély arra, hogy ikertesónk legyen, vagy édesanyaként büszkén elmondhassuk, hogy egypetéjű ikerpárnak adtunk életet (1:285) az egy nagyon ritka eset.

Most olyan történeteket olvashatunk ikrekről, amelyek megmagyarázhatatlanok, hihetetlenül érdekesek és nem hétköznapi sztorik....

 

children-817368_960_720.jpg

Saját, közös nyelv kifejlesztése

 

Nagyon érdekes dolog, amit a kutatók idioglossiaként emlegetnek, mint jelenség.

“6-7 éves korunkig fel sem tűnt, hogy egy olyan nyelven beszélünk egymással, ami csak a miénk. Mások ezt nem értik, még akkor sem, ha megpróbáljuk nekik elmagyarázni”

- mesélte saját tapasztalatát Denise és Heather Allen 

 

 

Láthatatlan kapocs egymással

 

Sokszor lehetett már hallani ikertestvérek történeteiből és kutatások beszámolóiból, hogy megérzik egymás lelki állapotát. Mindezt anélkül, hogy tudatában lennének testvérük érzéseiről.

A mostani kisérlet erre ez érdekes dologra világít rá...

A kísérletben résztvevő Richard és Damian Powles-t két külön szobába zárták be, anélkül, hogy tudták  volna, hogy testvérükkel is hasonlóan tesznek. A hazugságvizsgálóra kötött testvérpár szívverése is  nagyon jól mérhető volt.

Az első felvonásban Richard kezét jeges vízbe tették, ugyanebben az időpontban megváltozott Damian szívverése is. Ezután a kísérletet megfordításának érdekében egy későbbi időpontban Richard-ot ijesztették meg és az eredmények hasonlóan kimutatták Damian reakcióit.

 connect-20333_960_720.jpg

Két festőművész = Egy kép

 

A  festőművész hölgyek Marina és Irina Fabrizius többször is szerepeltek már a médiában különös történetükkel. Ők ugyanis közösen kezdik meg a munkájukat az üres vásznakon és elmondásuk szerint:

„Olyan, mintha egy négykezű ember festené a képeinket.”

- mondhatni kettejük munkája teszi ki az egészet

 

color-3371184_960_720.jpg

 

Filmbe illő, ritka történet

 

Jim Lewis és Jim Springer nagyon korán külön kerültek egymástól és így is nőttek fel több, mint 40 mérföldre a másiktól. Mindkettejük örökbefogadó családja James-nek nevezte őket, mindkettejük első felesége Linda, második felesége pedig Betty volt. És ha ez még nem elég, mindketten James Allannek nevezték el fiaikat.

Egy ikertalálkozón ezt a sztorit múlja felül bárki... Nem lesz egyszerű..:D

 film-1668918_960_720.jpg

KATTINTS IDE ÉS KÖVESD A FACEBOOK OLDALT IS MÉG TÖBB HASONLÓ TARTALOMÉRT, VIDEÓÉRT, ÍGY NEM MARADSZ LE SEMMIRŐL!:)

 

 

Ikrek egyidőben szülnek ikreket

 

Az említett ikertalálkozón talán még ez a történet vehetné fel a kesztyűt...

Ashlee Sprinks és Andrea Springer 2004-ben, nagyjából egyórás különbséggel hozták világra ikreiket. Sprinks már hetekkel a várt szülési időpont előtt elutazott testvéréhez, hogy együtt vészeljék át a szülés előtti időszakot.

beautiful-young-1434863_960_720.jpg

 

Magaslabda egy életen keresztül

 

Elsőre meglepően hangzik, hogy kétpetéjű ikrek öt év korkülönbséggel léteznek, de a törénet  igaz. A szülők megtudták az örömhírt, hogy kétpetéjű ikreket várnak, azonban mégis úgy döntöttek, hogy várnak a második gyerekkel még pár évet.

Persze Reuben, az első szülött fiú tudja, hogy a húga egy hűtőben volt évekig, ami lássuk be, ha kreatív a bratyó nagyon komoly mémek melegágya lehet... 

boys-286151_960_720.jpg

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS LÁJKOLD A NEWSROAD-OT FACEBOOKON IS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKÉRT ÉS SZÓRAKOZTATÓ VIDEÓKÉRT, HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL...

ik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr5114274601
süti beállítások módosítása