Itt a világ legjobb főnöke, így lepte meg a beosztottját!

Nem sok főnök, vezető, vagy tulajdonos lepi meg így az alkalmazottakat!

 pexels-photo-288477.jpeg

A sztori, amit a napokban kapott fel a média  röviden arról szól, hogy egy amerikai költöztető céghez sikeresen felvételizett egy férfi, Walter Carr.

Az első napja előtti este rájött, hogy elromlott az autója. Az új munkahelye 32 kilométerre van. Nem szólt senkinek és segítséget sem kért, hanem felkelt éjfél környékén és gyalog indult neki a távnak.

Hajnali 5-ig tartott nagyjából a séta, ugyanis a rendőrök felfigyeltek rá, igazoltatták és elmesélte a sztoriját. Először nem akarták elhinni, majd segítettek a férfinek eljutni a munkába.

A történet hamar eljutott a vezérigazgatóhoz, majd odahívatta magához Walter-t, aki nem tudta, hogy most mi fog következni, mivel a kollégái is körbevették őket. A főnöke tisztában van vele, hogy kemény munkát végeznek, amit meg is említett, ezután neki adta a saját autóját:

Ez az én kocsim, de szeretném, ha a te kocsid lenne!

-Ezután átadta a kulcsot

A reakció magáért beszél, nézzétek meg a videót!:)

 

 

Szerencsére nem egyedüli az eset, van még néhány példa erre a nagyszerű vezetői hozzáállásra!

 

Nagyvonalú autókereskedők

Felvásárolták az általa alapított török céget, ezután Nevzat Aydin úgy döntött ad egy kis morzsát a 375 millió fontos tortából!

A tulaj 17M fontot dobált szét, ami fejenként forintban kifejezve, nagyjából 65 millió Ft. 

Néhányan sírtak, páran kiabáltak, mások hálálkodó leveleket írtak. Előtörtek az érzelmek, mert megváltoztatod az emberek életét. Házakat, autókat tudnak venni.

 

- mondta Aydin a reakciókról. 

Másik cég szintén egy autókereskedés

A 25. évfordulót megüneppelve 1,6 millió eurót osztott szét. A régi dolgozók így nagyjábol 35 ezer eurót kaptak fejenként!

 pexels-photo-1140991.jpeg

Az egyik ékszer exporttal foglalkozó cég sem fukarkodik, ha prémiumról van szó!

Az indiai Hari Krishna Export, amely a világ hetven országába szállít elsősorban ékszereket, 7,7 millió dollárt osztott ki az alkalmazottaknak.

Karib-tengeri luxusutazás

Egy Iowa állambeli bútoripari cég vezetője a vállalat összes (kb. nyolcszáz) alkalmazottját elvitte  egy karib-tengeri luxusutazásra.

 bora-bora-3023437_960_720.jpg

KATTINTS IDE ÉS KÖVESD A FACEBOOK OLDALT IS!

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr3414141465
süti beállítások módosítása