Sztárok, akikről nem hinnéd, hogy rosszban vannak

Vannak világsztárok, akik a színpadon, vagy a kamerák előtt teljes összhangban dolgoznak, amikor viszont elkerüli őket a rivaldafény, akkor más a helyzet, egymáshoz sem szólnak, vagy kifejezetetn rossz a viszonyuk! Persze akadnak olyanok is akik szimplán csak kerülik a másik társaságát...

 

 Kattints és kövesd a NewsRoad-ot facebookon is!

Taylor Swift és Kanye West

2009-ben kezdődött minden, egy zenei díjátadón, ahol több száz híresség volt jelen. Az énekesnő átvette a díjat és éppen a köszönő beszédét mondta, amikor Kanye felrohant a színpadra, majd miután elvette tőle a mikrofont, közölte, hogy Beyoncé érdemelné meg leginkább a kitüntetést.

taylor-swift-kanye-west.jpg

 

Kim Kardashian és Paris Hilton

Gyerekkori barátnők voltak, és akkor vesztek össze nagyon, amikor az előkerült szexvideóról Paris nem éppen felemelően nyilatkozott barátnője felvételéről.

kim-kardashian1.jpg

Leonardo DiCaprio és Mel Gibson

2009-ben jelentették be, hogy főszereplője lesz Mel Gibson viking eposzának a Berserker-nek. A következő évben, azonban különösebb indoklás, vagy magyarázat nélkül DiCaprio visszalépett és leadta a főszerepet. Valamivel később nyilatkozott egy az érintetthez közel álló személy arról, hogy Leonardo akkoriban már bőven megválogathatta, hogy milyen szerepeket vállal el és kivel dolgozik együtt. Mel Gibson pedig nem szerepelt nála a listán. Valószínűleg az sem tett jót a jövőbeni közös munkáknak, amiket korábban Mel Gibson művelt, mint Pl.: 2006-ban részegen rasszista megjegyzéseket tett, vagy éppen a kikerült hangfelvétel, amiből jól kivehető, hogy megfenyegeti akkori barátnőjét. A színésznek ez már sok lehetett.

 20161216leonardo-dicaprio-hiressegek-akik-valoszinuleg.jpgForrás: AFP/Angela Weiss

Sztárok, akik gyerekkoruk óta nagyon jó barátok

 

A felsorolt eseteknek az ellentéte is igaz és vannak olyan világsztárok, akik gyerekkoruk óta nagyon jó viszonyban vannak. Alakultak ki olyan barátságok is, amelyek a népszerűség küszöbén túl születtek. 

Snoop Dogg és Cameron Diaz

Megdöbbentő a lista első párosa, de ők maguk nyilatkozták, hogy már középiskolában is nagyon jó volt a viszonyuk. Soop Dogg hajtotta a színésznő akkori barátnőit, de őt állítólag sohasem tudta a dumájával meghódítani. Viszont baráti maradt köztük a viszony.


ayjktkqturbxy82n2zjmdq3zwniytmwmtk5m2i0mtk5njqzntbkyti0zc5qcgvnkzuczqjsamld.jpgKép: Northfoto

Eminem és Elton John

Haverok már több mint egy évtizede. Talán ott kezdődött a barátság, amikor közös műsort adtak a 2001-es Grammy-díjkiosztón. Elton John még segítette is a rappert függőségeinek a legyőzésében.


20130208-szorakozas-a-legkulonosebb-sztarbaratsagok-elton.jpgforrás: AFP

50 cent és Bette Midler 

Az énekes-komika és a rapper is nagyon jó viszonyt ápolnak, a sztori érdekessége, hogy egy New York-i városvédő projekt kapcsán lettek barátok!


20130208-szorakozas-a-legkulonosebb-sztarbaratsagok-50.jpgforrás: AFP

David Beckham és Snoop Doggy Dogg

A kör pedig a már említett rapper másik különös barátságval zárul.

A szoros barátságuk kialakulásáról  sajnos nincs sok infó, viszont valóban jó haverok lehetnek. Snoop Dogg ugyanis azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy az egyik elkészült slágergyanús zenéjét elsőként Beckhamnek mutatta meg, hogy véleményezze azt.

 20130208-szorakozas-a-legkulonosebb-sztarbaratsagok-david.jpg

 forrás: AFP

 

 Kattints és kövesd a NewsRoad-ot facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1314111725
süti beállítások módosítása