Így lehetsz ott Luxus Vivi esküvőjén

A luxusfeleség Instán tudatta a követőkkel, hogy megszületett második gyermeke és készül az esküvőre. A helyszín eddig nem volt publikus, azonban most már Te is ott lehetsz.

 rings-2634929_960_720.png

Szeretné, ha minél többen ott lennének...

Elárulok egy kis titkot nektek... A templomi esküvőnk Budapesten (Július 15. 12:30-kor) nyílvános lesz a "Petőfi téri Ortodox templomban", ami azt jelenti, hogy bárki eljöhet rá! (Fotót is készíthettek velem, persze, csak aki szeretne) A gyerekeim születése után ez is egy csodálatos nap lesz, amit már nagyon várok!

- Írta az Instára feltöltött képe alá Vivi. Hozzátette azt is, hogy jelenleg gőzerővel készül az esküvőjére.

Világ legdrágább esküvői

Mivel luxusfeleségről van szó, valószínű nem néhány félig megszáradt pogácsa lesz az asztalon "tablettás" borral. Viszont hazai viszonylatokban a luxusesküvők még csak meg sem közelítik a legrágább esküvőket, ha a sztárvilágot nézzük...

A legdrágábbak egyike Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője volt - 8 milliárd forint

A királyi esküvő kétségkívül a 21. század egyik legnagyobb jelentőségű eseménye volt, kétmilliárd ember követte figyelemmel a szertartást. A költségeken osztozott a királyi család és a Middleton família, valamint az Egyesült Királyság. Kate menyasszonyi ruhája mindössze 8 millió forintból készült, és még az esküvő legolcsóbb kellékei közé tartozott.

Kim Kardashian és Kris Humphries – 2,5 milliárd forint

A Kardasian lány házassága 10 millió dollárba került és összesen 72 napig tartott. A pár esküvői tortáját Judit Leiber főcukrász valódi kristálydarabokkal ékesítette, az édesség ára potom 1,5 millió forintot tett ki. A pletykák szerint az egész esküvő csak a Kardashian lányok realityjét reklámozta. Egy biztos, anyagilag jól jöttek ki a friss házasok: állítólag több mint 4 milliárd forintot kerestek villámházasságukkal. 

 

Katie Holmes és Tom Cruise – 600 millió forint

Az ifjú pár egy 15. századi olasz kastélyt bérelt, a menyasszony elefántcsontszínű ruháját Giorgio Armani tervezte és olyan sztárok is tiszteletetüket tették az eseményen,mint Will és Jada Pinkett-Smith, Jennifer Lopez,  vagy David és Victoria Beckham. Sajnos azonban a pénz sem mentette meg a házasságot a későbbiekben…

 

Hollywoodi álomesküvő: Jennifer Aniston és Brad Pitt – 280 millió forint

Ha figyelembe vesszük, hogy Brad és Jennifer voltak ekkoriban Hollywood álompárja, az esküvőjükre szánt összeg már nem is olyan megdöbbentő. Legdrágábbnak a menyasszony ruhája és a virágok bizonyultak, valamint az est fénypontja; a pompás tűzijáték. Öt évig tartott az álompár házassága.

 

A világ legdrágább esküvője: Anish Mittal és Amit Bhatia – 16 milliárd forint

Az igen kimondásánál ezer ember könnyezett, akik ötezer üveg Château Mouton-Rothschild bort ittak meg, és tíz kiló kaviárt fogyasztottak el.

 

A világ legdrágább esküvői ruhája: 2,4 milliárd forint

….százötven karátnyi gyémántot fűztek bele az alkotók.

A leghosszabb menyasszonyi fátyol: három kilométer hosszú

Tulajdonosának, Elena De Angelisnek több tucat segítőre volt szüksége, hogy problémamentesen eljusson a templomba.

 

Forrás:http://mosaiconline.hu/ilyen-volt-a-10-legdragabb-eskuvo/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8314058722
süti beállítások módosítása