A jövőből érkező férfi, aki átment a hazugságvizsgálaton

Hazugságvizsgáltnak vetették alá a férfit, aki azt állítja, hogy a távoli jövőből, 6491-ből érkezett hozzánk.

time-2743994_960_720.jpg

Úgy tűnik, hogy nem hazudik

Legalább is a poligráfus kihallgatás eredményei ezt mutatják. James Oliverként mutatkozott be és állítása szerint elromlott az időgépe, így ragadt a mi jelenünkben-írja a The sun. A történetet nem igazán vette komolyan a közvélemény, így egy leleplező videóval, poligráfus kihallgatással igyekeznek meggyőzni a kételkedőket.

Mit lehet róla tudni?

Oliver állítása szerinte másik Galaxisból származik, több mint négyezer évvel későbbi időből. A felvételnél az időutazó hangját eltorzították, arcát elhomályosították...egyébként kapucnis pulóvert viselt. Azokról a globális szintű problémákról beszélt, ami az elkövetkezendő évezredekben várnak az emberiségre. Ezeket az infókat még februárban mondta el videóban és ezt osztotta meg egy Youtube csatorna. Május végén James Oliver állítólag hazugságvizsgáló készülékkel bedrótozva válaszolt a kérdésekre. A gép szerint igazat mondott.

James Oliver elmondása szerint ez a jövő!

Az emberiség több évszázados felfedező útra indul szerte a Galaxisban. Találunk majd több lakható világot és idegen fajokat. Azt is elárulta, hogy a jövő emberét egy mesterséges inteligencia segíti majd, aminek ugyanúgy Siri lesz a neve, mint az Apple segédjének.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr3114024880
süti beállítások módosítása