Erre költ idén egymilliárddal többet a Sziget

Az utóbbi években és idén sem lehet panasz a fellépők névsorait látva, most augusztusban azonban jelentősen több sztár ad koncertet, mint eddig. 8,6 milliárd forintra sikerült emelni a büdzsét. Nézzük mire költenek a szervezők:

concert-1829918_960_720.jpg

Idén nagyszínpadon láthatjuk többek között: Lana Del Rey, Kendrick Lamar, Artic Monkeys és a Mumford an Sons fellépését is. Az ötnapos bérletek már elfogytak, háromnapos bérletek viszont még vannak. Tisztán látszik, hogy idén gyorsabb ütemben fogynak a jegyek.

Nem csak a fellépőkre helyezik a hangsúlyt a Sziget szervezői, több újdonsággal is készülnek: például megújítják a fizetési módszereket és a környezetvédelemre is nagyobb hangsúlyt fektetnek.

Életre hívják a Love Revolution kampányt, ami a programokra is hatással van. Fő célja az erőszak- és félelem nélküliség, kirekesztés és előítéletek kizárása, alapvető emberi jogok érvényesülése, az élhető Föld megvalósítása. A Sziget nagyon régóta kiáll a felsorolt értékek mellett és a mostani kampánnyal szeretnék ezt összefoglalni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9113867842
süti beállítások módosítása