Új rendszer a fodrászoknál! Így nem fogsz elkésni!

Legalább is akkor, hogyha használod a beautyApp nevű alkalmazást, ami ezt lehetővé teszi. Átláthatóbb lesz az időpontfoglalás és a pénzügyi része is. Nézzük meg, hogy miben segít pontosan az applikáció.

 

vintage-3160785_960_720.jpg

 

Segít a hölgyeknek menedzselni a szépségszalonokban foglalt időpontjait, akik gyereknevelés, munka mellett még energiát fordítanak arra is, hogy szépek legyenek (Minden tisztelet!). Illetve a sok szabadidővel rendelkező, szépségszalonokat jól ismerő hölgyek számára is kifejezetten hasznos lehet.

Felhő alapú megoldásról van szó, ami az ügyfelek illetve a szépségiparban dolgozók munkáját is megkönnyíti. A papír alapú megoldások és a naptárak telefirkálása már nem engedte meg a hatékony menedzselést különböző üzletek számára. Az applikációval nem csak a dolgozók tudnak időpontot adni, hanem az ügyfelek is tudnak foglalni és válogatni a szabad helyek között.

Regisztrál és tárol minden fontosabb infót az ügyfélről: mikor és milyen szolgáltatást vett igénybe, milyen anyagok kerültek felhasználásra...stb Ide tartoznak a fodrászatok, kozmetikák, műkörmösök, masszőrök, tetoválószalonok is. Érdemes kipróbálni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr3613841606

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása