Különös ingatlanreklám járta be az internetet

Igazán különleges reklámfilm készült egy eladó ingatlanról, ami rövid időn belül új tulajdonosra is talált nem kevés összegért. A következő témánk pedig arról fog szólni, hogy miért teljesítenek jobban a távmunkában dolgozó alkalmazottak azoknál, akiknek kötötebb a munkaviszonyuk...

 

pexels-photo-1732414.jpeg

 

Különleges ingatlanreklám járta be az internetet

 

Az ingatlan 1.7 millió dolláros értéke miatt is szükség lehetett egy kis kreativitásra, bár  a közel 500 millió forintos árral még nem is tartozik a legdrágább ingatlanok közé. A szerelmes pár által hirdetett négy hálószobás, medencés ház hirdetési képeit és szövegét egy érdekes videóval is kiegészítették, amit eleinte csak humornak szántak. 

Végül nagyobb sikert aratott a videó az elvárt eredménytől és hamar felpörgött a közösségi oldalakon, ahol egy 23 éves srác észrevette és egyből beleszeretett az ingatlanba. A piaci értéke közel egymillió dollár, amire még rádobott egy kicsit a vásárló, hogy biztosra menjen. Így végül új gazdára talált a Sydney dél-nyugati részén található kecó 1.7 millió dollárért. 

 

 

Eredményesebbek a távmunkát végző alkalmazottak

 

Egy friss kutatásból kiderült - röviden összegezve az eredményeket és a válszokat - hogy a távmunkában dolgozó alkalmazottak 50%-a egyértelműen sokkal jobbnak tartja a teljesítményét és hatékonyabbnak ítéli meg a munkavégzését.

Az érdekesség az, hogy a munkáltatók sem vélekednek másképpen...sőt! A vezetők 60%-a nagyon elégedett azzal a teljesítménnyel, amit végeznek a távmunkában dolgozó alkalmazottak.

Ráadásul a főnökök megemlítik, hogy a távmunkába dolgozó alkalmazottaik kevesebb szabadságot vesznek ki, sokkal inkább dolgozzák végig a munkaidejüket és hatékonyabbak is esetenként a többi kollégájuknál. 

Egy cégcsoport vezigazgató-helyettese szerint munkaadói oldalról is hasznos lehet hosszútávon:

"A távmunka körülbeül 5-10 év távlatában eredményezhet munkaadói oldalon megtakarítást, idővel kialakulhat ugyanis egy olyan új rendszer, amelyben bizonyos szervezeti egységek meghatározott napokon otthonról dolgozhatnak, illetve maghatározott munkakörök esetében nem lesz szükség állandó munkaállomásokra. Végső soron a megoldás pozitív hozadéka lehet, hogy az adott cég később már egy kisebb irodában is elfér"  

 pexels-photo-826349.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr1914818464
süti beállítások módosítása