Különös kávéház nyílt Vietnámban

Igazán érdekes ötlettel állt elő egy vietnámi kávézó, ami valóban nem hétköznapi élményt nyújt. Ha már kávézó, akkor szót ejtünk néhány problémás vendégről is. Szó lesz még egy olyan férfiről, aki rendőrnek adta ki magát és végül nagyon banális módon bukott le. 

 

pexels-photo-302899.jpeg

 

Rendőrnek adta ki magát igazoltatásnál

 

Emberünk úgy gondolta, hogy ha már gyermekkori álma félresiklott és nem dolgozhat az igazságszolgáltatásnál, akkor legalább csak had játszhassa el, hogy zsaru.

Nem csak arról volt szó, hogy Matthew Joseph Erris magára öltötte a rendőri egyenruhát, hanem egészen konkrétan szirénát és villogókat is szerelt az autójára. Már csak egy valami hiányzott... a fegyver, amit airsoft pisztoly formájában meg is szerzett. 

Az alapos felkészülést követően nem is volt más dolga, mint "szolgálatba állni" és elkezdett igazoltatni. Az egyik ilyen alkalomnál volt egy pici bökkenő, amikor egy szolgálaton kívüli hivatásos rendőrt állított félre, aki azonnal hívta a kollégáit... Egy időre biztos elment a kedve az önkéntes rendőrködéstől!

 

pexels-photo-532001.jpeg

 

Halas medencében kávézhatunk

 

Nem okoz ma már túl nagy meglepetést, ha különféle élőlények tásaságában fogyaszhatjuk el kávénkat. Találkozhatunk macskákkal, vagy különféle egzotikus állatokkal a külön erre specializálódott éttermekben.

Meglepően furcsa, ám de kétség kívül egyedi megoldással állt elő egy vietnámi kávéház. Sokat tud dobni egy helyen, ha egy szép és igényes akvárium fogadja a vendégeket. Ezzel az említett kávéház is egyetért olyannyira, hogy az egész kávézó áll a vízben és különféle halak úszkálnak körülöttünk miközben elfogyasztjuk az italunkat. 

 A halak védelmében megpróbáltak több veszélyes tényezőt is kiiktatni, többek között más burkolatot kaptak a székek és az asztalok is és az állandó tisztántartásról is gondoskodnak.

 

3-56-699x467.jpg

 

Problémás vendégek

 

Kerri H. már régóta dolgozik vendéglátásban, ahol az emberekkel való foglalkozás, problémáik megértése, bosszankodásaik meghallgatása kikerülhetetlen velejárója a munkának. Hogyan próbál néhány idős nő meglépni fizetés nélkül, vagy milyen módon próbálnak vigyázni a hölgyek az alakjukra? 

 

pexels-photo-1267257.jpeg

 

Fizetés nélkül lelépni

Az üzletükben sokan próbálnak lelépni fizetés nélkül. Kerri szerint azonban a legrosszabbak a párban érkező öregasszonyok.

"A legtöbb esetben pontosan jól tudják tudják, hogy nem fizették ki, amit fogyasztottak. Az egyik alkalommal a két öregasszony után kellett futnom, akik közel 80 évesek lehettek és azt mondtam: ha nem jönnek vissza az üzletbe, akkor hívni fogom a rendőrséget. Ezután csak nevettek és annyit mondtak, hogy ez csak egy ártatlan tévedés, ők csak elfelejtették kifizetni, mert már öregek és elfelejtenek dolgokat...

 

pexels-photo-928201.jpeg

 

Diétázom!

Elég sok hölgy megfordul az üzletükben, köztük akadnak igazán jómódúak és elég gyakran előfordul a következő kérés a részükről:

- Kérek egy fehér csokis mokka kávét sovány tejjel. Ez nagyon fontos, mert diétázom és nyomjon a kávéba tripla adag fehércsoki-szirupot is.

Ez magáért beszél... Megértem, ha valakinek a sovány tejet jobban bírja a gyomra, mivel laktóz problémája van, de meglehetősen értelmetlen ezzel fogyókúrázni, ha közben fél csésze szirupot és pillecukrot is fogyaszt... ""


pexels-photo-407293.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr6514787332
süti beállítások módosítása