A világ legkülönösebb automatái

Az általunk megszokott ital és édesség automatákon kívül léteznek érdekes és meglepő termékeket nyújtó változatok is! A luxusautó vásárlásra alkalmas és a közösségi oldalakra like-ot generáló automatákon kívül még van hely a listán bőven! Nézzünk most néhány példát...

 

soda-2592159_960_720.jpg

 

Luxusautó automata

 

Egy óriási toronyépületet kell elképzelni feltöltve luxusautókkal.

Nem egyedülálló ötlet a világon, így több opció is van a vásárlás lebonyolítására, mint például a klasszikus értelemben vett pénzbedobálás, de az ellenérték kiegyenlítésének modernebb változatával is találkozhatunk.

Egy applikáción keresztül bonyolítjuk le a vásárlást és a kiválasztott autó perceken belül megérkezik az emeletről és használatra kész.

 

pexels-photo-120049_1.jpeg

 

Pizzát sütő automata

 

A vállalat hazánkban is igyekszik terjeszkedni a kivételesen egyedülálló ötletével. A kiválasztott feltétek után percek alatt elkészül az általunk kért pizza, amely ígéretük szerint nem gyorsfagyasztott alapanyagokból készül és gluténmentes. 

 

pizza-386717_340.jpg

 

Tanga automata

 

Elsőre azt gondoltam, hogy Japánon kívül az alsónemű vásárlás ezen módját kevesen választják, pedig itthon is található erre példa méghozzá a Balaton egyes strandjain. 

 

bikini-865117_960_720.jpg

 

Rizs és élő homár

 

 Az előbb említett Keleti ország kétségkívül élen jár a bizarr automaták versenyében a mostani példa még inkább alátámasztja ezt a felvetést.

A rizsfogyasztás alapvetően jellemzi a japánok étkezéseit, így az erre külön kialakított automaták talán nem is olyan meglepőek, annál inkább az, amelyik az élő homárt biztosítja...

 

cartoon-2027718_340.png

 

Törött pohár automata

 

 Az agresszió levezetésének egy különös módját álmodták meg automata formájában. A megfelelő összeg bedobálása után kiválasztjuk, hogy pohárról, vagy porcelán tányérról legyen szó és ezután megérkezik a termék darabokra összetörve, szerintük már a látvány önmagában oldja a stresszt!:D

 

pexels-photo-626165.jpeg

 

Like automata

 

Mi történik, ha a posztjainkra nem a várt mennyiségű reakciók érkeznek? Moszkvában erre nagyon egyszerű megoldást kínál egy autmata.

Forintra átváltva nagyjából 250-300 Ft-ért kapunk 100 hamis kedvelést, ha pedig mélyebben a zsebünkbe nyúlunk, akkor negyedmillió forintért kb 160.000 követővel leszünk gazdagabbak, akik minden posztunkat 1500 like-kal honorálják...

 

pexels-photo-267350.jpeg

 

 

Hétfőn, szerdán és pénteken újabb bejegyzéssel találkozhatsz itt a NewsRoad-on (https://nwsroad.blog.hu/) 

A facebook oldalt is érdemes követni, ahol válogatott videókat találsz. Kattints ide!:)    

Hirdetéssel és üzleti megkereséssel kapcsolatban írjon az alábbi emailcímre: nwsroad@gmail.com  

Üdv: Atti:)  

 

img_9999_94_2.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr2514603828
süti beállítások módosítása