Szokatlan és bizarr szolgáltatások

A klasszikus értelemben vett szolgáltatásoktól kicsit elrugaszkodunk és megnézzük milyen szokatlan és bizarr lehetőségek léteznek a világon...

 

Ha még nem olvastad a bizarr termékekről szóló bejegyzést, akkor most ide kattintva megteheted!

 

comics-151341_340.png

 

Szülőbérlés

 

Kínában virágoznak az emberi kapcsolatok bérlésére szakosodott szolgáltatások. Barátok, koszorúslányok bérlése után most már általunk ismeretlen embereknek is fizethetünk órabért azért, hogy eljátszák a szüleinket... Szilveszteri bulikra rendszerint növekszik a forgalom álbarátok és álbarátnők bérlése miatt is.

  

 boy-1299084_340.png

 

Trump Hotel ásványvíze

 

A jól ismert név különösen cseng az üzleti életben és egy ideje már a világ vezető politikusai között is. Donald érdekeltségébe tartozó chicagói Trump Hotel bárjában kérhető egy Swarowski-kristályokkal díszített üveg víz is, aminek értéke 10 dolcsi körül mozog.  

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cheers to the weekend! #FlashbackFriday to this beauty of a water bottle! I passed up drinking the $45 bottle last weekend while staying at the beautiful Trump Hotel Chicago for the #livingdonorrally. But man I gave It consideration! Have a great weekend y’all! & remember to drink yo H20! . . . #blingh20 #trumphotelchicago #90percentmentalchallenge #getfit #healthychoices #lowcarb #healthylifestyle #fitness #inspiration #believeinyourself #investinyourself #beabetteryou #donatelife #beadonor #youonlyneedone #livelifegivelife #kidneytransplantupdates #encouragement #youvegotthis #onedayatatime #lowcarblifestyle #lifestyleblogger #slowlythesnailreachedtheark #livingkidneydonor #livingorgandonor #kidneydisease #donatelifeblogger #donatelifeadvocate

Elisabeth Bryson (@investing_in_yourself_) által megosztott bejegyzés,

 

Közösségi médiás komornyik

 

Az előző szolgáltatás inkább különleges volt, mint furcsa, viszont a közösségi médiás komornyikot már nyugodtan az utóbbihoz sorolhatjuk. Egy washingtoni hotelben lehetőség van arra, hogy megbízzunk egy olyan dolgozót, hogy posztoljon helyettünk, amíg mi a pihenésünket töltjük. 

 

 twitter-292994_340.jpg

 

Fürdőkádunkért felelős dolgozó

 

Kérhetjük egy bostoni szállodában szolgáltatásként, hogy álljon valaki a fürdőkádunk mellett, és ha kezdene kihűlni a vízünk, legyen aki utántölti melegvízzel... és egyátalán ügyeljen az illatos habfürdőnk minőségére.

 

 bathtub-2485952_340.jpg

 

Víz alatti zene

 

A medencében töltött órák azon perceiről sem kell lemondanunk a zene élményéről, amit a víz alatt töltünk, hiszen beépített hangszórók biztosítják a hangulatot.

 

 swimming-pool-504780_340.jpg

 

Küldj állati ürüléket meglepetésnek

 

Nem mondom, hogy méltó befejezés, de ha témakörünk lényegét nézzük, akkor még is az.  Egy régebbi forrásból tájékozódva nem tudom biztosra, hogy működik-e még a szolgáltatás, de valóban küldhetünk egy általunk kiválasztott állati ürüléket házhoz, mint meglepetés.

Tudom, most sokaknak felcsillant a szeme és az expartnerük lakcímén gondolkoznak, de azon sem csodálkoznék, ha már a szolgáltatás nem működne... 

 

present-1893639_340.jpg

 

A facebook oldalt is érdemes követni, ahol válogatott videókat találsz szinte naponta. Kattints ide!:)  

 

Hirdetéssel és üzleti megkereséssel kapcsolatban írjon az alábbi emailcímre: nwsroad@gmail.com 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr614445886

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása