Kaszinónyertesek, akik elképesztő trükkökkel profitáltak

A kaszinók működtetése rengeteg milliárdos érdekeltsége közé tarozik, mivel nem kevés profittal kecsegtet. Most néhány olyan ember következik, akik trükkjeikkel és meglátásaikkal inkább karcsúsítottak a tulajdonosok pénztárcáján, mintsem támogatták volna őket.

 

luck-839037_340.jpg

 

Phil Ivey

 

A népszerű profi pókerjátékos nívósabb díjak mellett, több mint 30-40 millió dollárt is zsebre vágott már a szenvedélyével. Phil észrevette, hogy egy bizonyos cég által gyártott kártyák hátoldalán lévő mintázat minimálisan eltérő lehet és ez bizony elárulja, hogy milyen lapot rejt a kártya másik oldala.

A felismerés a bankszámláján is megmutatkozott, hiszen volt olyan kaszinó, ahonna közel 10 millió dodoval távozott, de előfordult 12 milliós fogás is. Természetesen ezek után nem egyszerű peres ügyek következtek, amiket a kaszinók indítottak ellene.

 

cards-1030852_340.jpg

 

Dominic Loriggio

 

Éveken keresztül tartó kemény gyakorlásnak köszönhetően megtanulta emberünk a "kontrollált dobás" technikáját a dobókockákkal. Aki ezt megtanulja a Craps játékának a szerelmeseként, folyamatosan ott áll előtte a magas labda a levegőbe várva, hogy lecsapja:). Dominic sem tett másképp és bizony nem egyszer lecsapta a labdát, több ezer dollárral csökkentve a kaszinók büdzséjét. 

Óriási az öreg, mert visszavonulása után kockadobásra tanítja az embereket.:D Kicsit ez olyan, mint amikor Jordan Belfort a Wall Street farkasa értékesítést kezdett tanítani a nála tapasztalatlanabb hallgatóságnak. 

 

dice-3095227_340.jpg

 

Gonzalo Garcia-Pelayo

 

Úgy hinnénk, hogy a rulett az a szerencsejáték, amiben lehetetlen csalni, főleg, ha valódi és nem online kaszinóban játszunk. Erre rácáfol Gonzalo története, aki körülbelül 1,5 millió dollárral lett gazdagabb aktív évei alatt.

Elképesztőnek hangzik, de megfigyelte, hogy az akkori rulettkerekek gyártása nem teljesen sikerült full tökéletesre. Az észrevételt tovább gondolva lesznek olyan számok, amelyek gyakrabban szerepet kapnak játék közben.

Rengeteg megfigyelést követően fogadni kezdett az általa esélyesnek vélt számokra megfordítva így a ház 5%-kos előnyét a saját magáéra, ami ráadásul 15% lett. Gonzalot szintén beperelték a nyert összegek miatt.

 

 roulette-1253622_340.jpg

 

Tommy Glenn Carmichael

 

Inkább a nyerőgépek feltörésében utazott, ki is talált egy olyan megoldást nagyjából a 80-as évek környékén, aminek köszönhetően a nyerőgépek nagyobb összegű kifizetést adtak, mint amennyit kellett volna. Tommy-t persze elkapták csalás közben, sőt börtönbe is zárták. Szabadulása után úgy döntött, hogy kellene valamennyi pénzt azért keresni.

 

Nem akart nagyon elrugaszkodni börtön élete előtti projektjétől, így mondhatni ugyanazt folytatta. Némi próbálkozás után kifejlesztett egy másik módszert, aminek köszönhetően a játékgép az összes benne található pénzösszeget kiadta. Sokáig nem élvezhette találmánya gyümölcsét, mert hamarosan beköszöntött a számítógépes alapú játékgépek korszaka. 

Viszont a lelémenyes főszereplőnket ez sem hozta nagyon zavarba és új fejlesztését árulni is kezdte, amiből napi 10.000 dollár profitra tett szert. Ismét elkapták és újra hosszú időre parkolópályára került. 

Ezután Tommy különböző kaszinóknál kezdett el dolgozni konzultásként.

 

casino-3491252_340.jpg

 

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS LÁJKOLD A NEWSROAD-OT FACEBOOKON IS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKÉRT ÉS SZÓRAKOZTATÓ VIDEÓKÉRT, HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL...

ik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr7314387082
süti beállítások módosítása