Sztárok, akik valóban imádják a rajongóikat

Végtelen türelem szükséges ahhoz, hogy az ember ünnepelt sztárként, amint kilép otthonról lépten-nyomon kedves legyen mindenhol és minden rajongóval. A felsorolt sztárok mégis példaértékűen bánnak a követőtáborukkal...

 

 music-2805506_340.jpg

 

Beyoncé

 

beyonce_pavilh_o_atl_ntico.jpg

 

Visszahallgatva eddigi dalait rájöhetünk, hogy miért került fel a rajongóit fontosnak tartó sztárok listájára. A zenék többsége a rajongókról szól és a mindennapi problémákról.

Az énekesnő kiemelten fontosnak tartja nem kis követőtáborát. Gyakran szerepel velük FaceTime-ban, sőt nem csak az online térben lepi meg őket. Előfordult már az is több alkalommal, hogy teljesen váratlanul megjelent karaoke bulikon, ráadásul rendszeres és visszatérő elemét képezi a fellépéseknek, hogy néhány szerencsés jelenlévőt felhív magához a színpadra.

 

Beyoncé hasonmásának az élete 

Korábban foglalkoztam már a sztáhasonmások különös életével, amit ide kattintva olvashattok el.

Kellemes tehernek gondolhatjuk az ingyen italokat és egyéb hasznos velejáróit annak, ha egy meglehetősen ismert sztárra hasonlítunk. Viszont a képen látható énekesnő hasonmása erről a feltételezésről kicsit máshogyan mesél.

 

18952077_f6bcda1f7f7243e9af0f1302803c20c7_l.jpg

 

Ki is ő valójában, mit kell tudni róla?

Brittany Williams-nek hívják és a foglalkozását tekintve rendezvényszervezőként dolgozik. 

 

Hogyan éli meg a hétköznapokat a megtévesztő hasonlósággal?

Egyszer egy nyilatkozatában elmondta, hogy hosszú éveken keresztül zavarta ez a helyzet, hogy folyamatosan Beyoncé-hoz hasonlították. A Daily Mailnek azt is kifejtette, hogy rengetegszer fotózták le az utcán és szólították meg, de a legfurcsább kalandjai messze nem ezek voltak...

 

Mi volt a legijesztőbb kalandja?

 

Egy csapat Beyoncé rajongó megkergette, mert nem akart autogramot adni és közös szelfit készíteni velük.

 

Viszont megszokta már teljesen a helyzetet és elmondta, hogy időnként már rá is játszik a dologra az önmaga szórakoztatására.

 

 

Ed Sheeran 

 

8507670407_060b528768_b.jpg

 

Az egyik legkedveltebb hírességről beszélhetünk. Bármikor megáll beszélgetni, vagy éppen csak egy fotóra a rajongókkal. Tobbször lehetett hallani róla, hogy kórházakba jár látogatni a kedvelőit, segédkezik eljegyzéseknél és sokminden máshol. Gyakran lepi meg személyre szóló üzenetekkel a követőtáborát.

 

Viszont most következzen néhány érdekesség, amit elképzelhető, hogy akkor sem hallottál, ha rajongója vagy az énekesnek.

 

1. Középiskolában megnyerte a "Legvalószínűbb, hogy híresség lesz" jelképes díjat, amivel valljuk be, nem lőttek nagyon mellé.

2. Nagyon addiktív személyiségnek tartja magát, túlzásba tud vinni dolgokat.

3. Soha nem fejezte be az iskolát

4. Elárulta, hogy azért visel borostát, mert sima arccal 12 évesnek nézne ki, úgy pedig nem hajlandó kimenni az utcára.:D

5. Nagyon hálás Taylor Swiftnek, mivel 2013 környékén készítették el közös slágerüket. 

 

 

6. A tetoválásokat sem hagyhatjuk ki, hiszen rengeteg van neki. Nem beszélhetünk hétköznapi, vagy felkapott divat tetkókról, mivel ketchupos flakon és teáscsésze is megtalálható a bőrén.

 

Lady Gaga

 

unnamed.png

 

Hasonlóan Beyoncé-hoz szintén aktívan foglalkozik, kommunikál a rajongókkal, sőt a hasonlóság a fellépések alatt is megjelenik, hiszen rendszeresen kerülnek a szerencsés résztvevők a színpadra.

 

Pizzát is rendelt már a rajongóknak

A sztori sokaknak meglepő lehet, de valóban ez történt egy album kiadásának napján. Rengeteg embert próbált meg lecsapni az első napon a frissen kiadott albumra. Éppen ezért hosszú sorok álltak a boltok előtt, így Lady Gaga gondoskodott a jelenlévőkről és 1000 dolcsi értékben rendelt pizzát, hogy ne éhezzenek a várakozás során. 

 

delivery-guy-1424808_960_720.png

 

Eminem 

 

36079964425_c016f1a5a2_b.jpg

 

A rapperről tudni lehet, hogy sokat jótékonykodik és itt nem csak összegekről van szó, hanem a személyével hozzáadott értékekről is. Egy példa a sok közül: Twitteren próbálták elérni a sztárt a szülők, akiknek a gyerekük sajnálatos módon már nagyon beteg volt.

A szülők a levélben kitértek rá, hogy kisfiuknak nagy példaképe Eminem és imádja a zenéit.

A népszerű rapper nem csak hogy meglátogatta, de egy egész napot is eltöltött a családdal és a kisfiúval. Külön szimpatikus dolog, hogy nem adott ki részleteket, sem ezzel kapcsolatos információkat a médiának.

 

 

Zac Efron

 

34732926735_7c116ea6d0_b.jpg

 

A szimpatikus sztori a Baywatch cimű film bemutatóján történt. Az egyik rajongójával készített éppen egy képet, amikor a tömeg meglökte őket és a lány telefonja a földre esett... Szinte teljesen használhatatlan lett a telefon. Zac Efron gondolkodás nélkül elkérte az elérhetőségét és rövid időn belül vett neki egy új telefont. 

 

Sokszor a felsorolt dolgok apróbb odafigyeléseken múlnak mégis ez különbözteti meg őket a többiektől.

 

 

Hétfőn, szerdán és pénteken várnak rád újabb szórakoztató és érdekes témák itt a NewsRoad-on!:)

Nézz fel az oldalra az említett időpontokban, így mindig a legújabb témákkal találkozhatsz.;)

          https://nwsroad.blog.hu/

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS LÁJKOLD A NEWSROAD-OT FACEBOOKON IS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKÉRT ÉS SZÓRAKOZTATÓ VIDEÓKÉRT, HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL...

ik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9514369835
süti beállítások módosítása