Legviccesebb önéletrajzok

Az információk elsősorban HR-esektől származnak, egészen elképesztő és meglepő, hogy milyen sztorikat, kamukat vagy állításokat tesznek az önéletrajzukba gondolva, hogy ezzel biztosan megszerzik álmaik állását.

 opportunity-3185099_340.jpg

A túlvezérelt srác

A fiú önéletrajzában minden, azaz minden eredmény fel volt tüntetve. Általános iskola alsó osztályos versenyek és érdemjegyektől kezdve egészen az önéletrjajz megírásáig minden le volt írva részletesen.

Hobbim a sztriptíz táncosnők pontozása

Lényeges részét képezi az önéletrajzi elemeknek, hogy a szabad időben milyen elfoglaltságaid, hobbijaid vannak. A felsorolt néhány hobbi mellett volt egy egészen egyedi kikapcsolódás:

Sztriptíztáncosnők pontozása egytől tízig a helyi nightclubban.

Higyjétek el jól kommunikálok!

Néhány munkánál nagyon fontos elvárás a jó kommunikáció, ahol a jelentkező nagyon erős érveléssel igyekezte meggyőzni a munkáltatót. 

Egyik este odamentem egy csapat lányhoz és addig, addig beszélgettem velük, amíg az egyikük számát sikerült megszereznem.

Azt gondolom jó a srác, nagyon meggyőző!

three-3075752_960_720.jpg

KATTINTS IDE ÉS KÖVESD A FACEBOOK OLDALT IS!:)

A legjobb háttér választás

Elképzelhető, hogy az önéletrajzban leírtakkal semmi probléma nem volt, a háttér választásnál azonban úgy gondolta, hogy egy igazán értékes és nagyszerű képre lenne szükség. Ezért az önéletrajzi szöveg mögé teljes terjedelemben a saját magáról készült fotót állította be.

Érdeklődési kör

Erre nagyon helyesen azt válaszolta, hogy szeret a kutyáival játszani... itt jön azonban a zárójel (Valójában a feleségem kutyái, de jobban szeretem őket, mint a feleségemet)

Azonnal felvettem volna dolgozni... Hatalmas a pali!

Giccs parádé

Az önéletrajz színes papírra írodott a szélei gazdagon megszórva csillámporral.

Nagyszerű lett az önéletrajz! De mennyi a fizetési elvárás?

Erre a jelentkező egyszerűen válaszolt: Minél több, annál jobb!

 fax-1889049_340.jpg

Fals dumák az önéletrajzban

 

A Microsoftnál dolgoztam!

Legalábbis ezt állította.. amikor megkérték, hogy meséljen Bill Gates-ről nem tudta, hogy kiről van szó...

Netről letöltött önéletrajz

Előfordul, hogy sablonként, vagy támpontként jól jöhet egy nagyszerű önéletrajz. A jelentkező viszont szimplán letöltött egy önéletrajzot és elküldte, amiben a motivációs levél sem stimmelt a megpályázott munkára.

Én voltam!

Az egyik pályázó azzal dicsekedett, hogy ő hozta létre a komputer kódot, ami azért sem igaz, mert éppen a HR menedzser volt!:D

entrepreneur-1103719_340_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr314221685

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása