Legjobb melók a világon

A világ legjobb munkahelyei között valóban lehet találni olyan komoly és megterhelő feladatokat, mint a napozás a tengerparton, vagy éppen a kötelező vásárlás, bár az utóbbi talán a hölgyeknek lehet érdekesebb. 

 

Nyaralás tesztelő

2009-ben hirdették meg az állást, méghozzá Ausztráliában. Egy dolgot kell jól csinálnod: bőr le, bőr fel egész nap a legjobb tengerpartokon, a legfinomabb koktélok társaságában, de ezt nagyon jól kell kivitelezni, véleményt formálsz és ezért pénzt  kapsz. Fél évig szólt a munkaszerződés, gondolom azért, mert eléggé kiég az ember ettől a felelősségteljes munkától és kell a feltöltődés.

 

polynesia-3021072_960_720.jpg

 

Nemzetközi bevásárló

Amennyiben nem szeretsz partszakaszokon vagy szigeteken "dolgozni", de értesz a pénzköltéshez (de ahhoz nagyon), akkor várd meg a legközelebbi álláshirdetést a "nemzetközi bevásárló" pozícióra. A legutóbbi jelentkezők sorai közül egy pszichológust választottak ki, akinek a feladata, hogy tízezer eurós keretből vásárolgasson a világ különböző pontjairól.

New York, Párizs, Tokió is fent van a listán. Persze a vásárlásban is elfárad az ember, így a távolságokat repülőn első osztályon teszi meg és kénytelen luxus szállodákban lakni ott-tartózkodása alatt.

 

woman-3040029_960_720.jpg

 

Nászút tesztelő

Előfordulhat, hogy ezek a külsőségek nem érdekelnek...sokkal inkább fontos, hogy kivel vagy és nem az, hogy hol. Erre a feladatkörre is van állás. A pároddal jelentkezhetsz. Fél évetek van arra, hogy a 12 legnépszerűbb nászút-célpontot bevegyétek és eltöltsétek ott az időt. 

 

sunset-3143530_960_720.jpg

 

Google Maps fotós

Sokan vágynak arra, hogy Párizs utcáin sétálgatva megcsodálhassák a szerelem városát. Két fiatal srác ezért pedig fizetést is kap. Triciklivel járják Párizs utcáit, ahová autóval nem lehet eljutni. Itt sem a munkahelyi stressz fogja megmérgezni a hétköznapokat...


paris-843229_960_720_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr5013766516
süti beállítások módosítása