Ajánlott balatoni vendéglátóhelyek az őszi szezonra

 Az őszi szezonban is nagyszerű program egy-egy kisebb látogatást tenni, vagy akár egy hosszú hétvégét eltölteni a Balatonon. Teljesen más oldalát ismerhetjük meg ilyenkor a közkedvelt nyári hangulatnak, a korábban nyüzsgő és élettel teli partszakaszok egyszerre csendes és nyugalmat árasztó helyszínekké válnak, ami teljesen más feltöltődést nyújt.

Az alábbiakban olyan éttermek és szállodák következnek, amelyeket főszezonban és azon kívül is ajánlott meglátogatni, amennyiben szeretnénk nagyszerű vendéglátásban részesülni.

 

lake-balaton-1608565_960_720.jpg

 

 

Borcsa étterem Balatonfüred

 

A finom ételek és a nagyszerű kiszolgálás mellett, ha szeretnénk átélni a bevezetőben is említett fantasztikus hangulatot, akkor az egyik legjobb döntésünk, ha Balatonfüredre látogatunk és betérünk a Borcsa étterembe. A felejthetetlen élményről többek között a tó közelsége és a közpark is gondoskodik, ahol nagyszerű sétákat tehetünk. A gyerkőcöket nem csak a fantasztikus ebéd miatt érdemes hozni, ahol egyébként kérhető számukra gyermek menü is, hanem azért is, mert szabadon élvezhetik a játszótér által nyújtott örömöket.

Kedvező árak mellett élvezhetjük a különleges grillezett húsokat, halakat, ízletes vad- és szárnyas ételeket, valamint a balatoni borvidék legjobb bortermelőinek finom borait, sör–, kávé- és fagylaltkülönlegességeket, a fitness, a vegetáriánus és a korábban említett gyermek menü kínálatait is.

 

20110621_borcsa_0005_2_large.jpg

 

A Balatonfüredi Borcsa Étterem magas színvonaláról sokat megtudhatunk, ha vetünk egy pillantást a betérő vendégek értékeléseire:

 

- "Nyaralásunk utolsó napján tértünk be vacsorázni az étterembe. Szép, hangulatos környezet, tiszta, rendezett asztalok, kedves, segítőkész pincérek fogadtak/szolgáltak ki minket. Ár érték arányban is teljesen megfelelő."

- "Mindig nagyon figyelmes kiszolgálásban van részünk. Amikor Füreden járunk, minden alkalommal az 1. hely, ahová betérünk."

- "Mi egy kellemes nyaralást koronáztunk meg, egy itt eltöltött vacsorával. Foglalás nélkül a sétányról estünk be, perceken belül felvették a rendelést, a kiszolgálás kifogástalan volt. Borcsa tálat rendeltünk, isteni finom volt Külön kedves gesztus a ház ajándéka. Mindenkinek bátran ajánlom az éttermet..."

 

A vendéglátóhely weboldalán érdemes tájékozódni az étterem kínálatáról!:)

 http://www.borcsaetterem.hu/

 

2014_09_24_borcsa_0030_large.JPG 

 

 

Vitorlás étterem Balatonlelle

 

A fiatalos lendület, amikor párosul a magas minőséggel, miközben a közvetlen családias hangulat megtartása lényeges szempont marad, akkor a nagyszerű kiszolgálásban nem szenvedhetünk hiányt. A Vitorlás étterem 1999-ben nyitotta meg a kapuit Balatonlellén, azóta is töretlenül magas minőségi elvárásokat támasztanak saját magukkal szemben. A finom borok kedvelőinek is kedvez a Balatonlellei étterem. A Dél-Balatoni borvidék 60-70 fajta folyamatosan változó borkínálata és a helyi minőségi alapanyagok egészen nagyszerű gasztroélményt biztosítanak.

A szezonális étlap kínálata egy év alatt többször is változik, a hetente frissülő táblás ajánlataik pedig még változatosabbá teszik a kínálatokat. Céljuk,hogy elcsalogassák a vendégeket szezonon kívül is, és bemutassák a déli part és a Balaton csodálatos környezetét az év 365 napján.

 

_d3s7533_fb.jpg

 

A Balatonlellei Vitorlás Étterem gondoskodik arról, hogy nagyszerű vendéglátásban legyen részünk! A vendégek nagyon elégedettek a kiszolgálással és a fantasztikus kínálatok ízvilágával.

- "A tömeg ellenére is gyors volt a kiszolgálás és nagyon finomak voltak az ételek illetve a koktélok. Az éttermi dolgozók még abban is partnerek voltak, hogy szüleim hirtelen ötlettől vezérelve születésnapom alkalmával egy kis édességgel és gyertyával meglephessenek."

- "Az étterem 2-3 perc sétára van a parttól. Nagyon jól megközelíthető.
A személyzet kedves, barátságos. Az ételre alig kellett várni, és nagyon finom volt. Ha legközelebb Balatonlellén járok, és szeretnék egy finomat enni, akkor más étterem szóba sem jöhet!"

- "Nagyon finom és ízletes ételek pazar találásban. Kedves és közvetlen pincérek, a hely nagyon igényesen berendezett és ami számunkra fontos volt, hogy van gyereksarok. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, azt még fontos tudni hogy érdemes előre asztalt foglalni, mert igencsak közkedvelt. :)"

 

Ha Balatonlellén járnánk, akkor térjünk be a Vitorlás Étterembe egy felejthetetlen gasztroélményre!:) Addig is érdemes meglátogatni a weboldalukat:

http://vitorlas-etterem.hu/

 

_d3s6404_fb.jpg

 

 

 

 Aura hotel

 

Főszezonon kívűl is nagyszerű választás az Aura Hotel**** Balatonfüreden, hiszen a felnőtt hotel minden tekintetben gondoskodik arról, hogy a vendégek fantasztikusan érezzék magukat. A kényelmes szobákban king size méretű franciaágyak gondoskodnak a pihentető alvásról, hogy napközben felhőtlenül élvezhessük többek között a wellness részleg által nyújtott feltöltődést, a bubble bár fantasztikus kínálatát és az étkezések során felszolgált bőséges ételválasztékot, ahol a meleg főételek á la minute készülnek, így garantálva az ételek frissességét.

Szeptember 20.-án, pedig kötelező meglátogatni a Balatonfüredi Aura hotelt, akár külsős vendégként is, hogyha nem szeretnénk kihagyni egy felejthetetlen gasztroélménnyel fűszerezett nagyszerű estét, hiszen az Aura Gasztro programjának keretén belül szeptember 20.-án pénteken sor kerül a Hedon sörvacsorára és okt. 5-én a Cornus pálinkabemutatóra is. 

Ezt követően okt. 18-án a Kemendy pezsgővacsorának lehetünk a részesei. Ráadásul külsős vendégként is meglátogathatjuk az említett eseményeket!:)

Az alábbi linken minden fontos infót megtalálsz a Hedon sörvacsoráról és Cornus pálinkabemutatóról is: https://aura-hotel.hu/felnott-hotel/hedon/

 

bik_2970.jpg

 

Következzen néhány értékelés egyenesen a vendégektől!

 

- "A nyugalom szigete! Ízléses az épület berendezése. Stílus és elegancia kéz a kézben járnak. Kíváló kezelést kaptunk a masszőrtől. Minden remek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek."

- "Nagyon tetszett a hotelben töltött pár nap. Meg voltunk elégedve mindennel. Barátságos, udvarias, segítőkész a személyzet. Az ételek páratlanul finomak, csak ajánlani tudom! Köszönünk mindent."

- "Idén harmadszor voltunk az Aura hotelben, nagyon szeretünk visszajárni! Gyönyörű és tiszta az egész hotel, nagyon jól van kialakítva a külső és a belső wellness részleg is, finomak az ételek, a személyzet nagyon kedves. Az elhelyezkedés is kiváló!"

 

ptp_0999.jpg

 

 

 

Tópart Hotel & Étterem Balatonvilágos

 

 70b4097c-a737-4c7b-a378-059654461384.jpeg

 

Amennyiben Balatonvilágoson járunk és egy igazán fantasztikus étteremben szeretnénk megebédelni, vagy éppen egy finom vacsorát elfogyasztani a gyönyörű balatoni naplemente társaságában, akkor mindenképpen a Tópart Éttermet ajánlanám. Egy igazán különleges gasztroélményben lehet részünk, páratlan kilátással fűszerezve. A szezonális és helyi különlegességek, illetve a magyar konyha hagyományos ízei mellett a nemzetközi ételsorok specialitásai közül is választhatunk. 

A páratlan ételek ízvilágát, illetve a finom italokat és a kivételes környezet a vízparti, zárható teraszon is élvezhetjük, ami igazán különleges élményt nyújt.

 

59d4f109-3699-4009-adec-4ea96130b9ec.jpeg

 

A következő videóban a Tópart étterem gyönyörű elhelyezkedését és a fantasztikus ételeit láthatjuk. A balatonvilágosi étterem izgalmas és rendkívül finom kínálatai közül néhányat prezentál a műsorvezető, amelyeket alapvetően a házias jellegű ízvilág jellemez némi extra különlegességekkel "fűszerezve". Nézzük miről is van szó...

 

 

A festői környezet és a pazar vendéglátás minőségéről a vendégek véleményei is sokat elárulnak!

-"Gyönyörű helyen lévő szàlloda, kiváló étteremmel és udvarias személyzettel! Csak ajánlani tudom akàr hosszabb kikapcsolódásra is, vagy egy laza esti vacsoràra a Balaton-parton."

- "Jó fekvésű, gyönyörű környezet, kedves személyzet, finom ételek, mindenkinek ajánlom a helyet."

-"Már másodszor voltunk itt este vacsorázni. Kellemes szép környezetben közvetlenül a Balaton vízpart mellett, naplemente közben étkeztünk, udvarias és gyors kiszolgálás, finom ételek jellemzik."

 

Az alábbi kép megnyitásával további fotókat láthatsz az étteremről, a linkre kattintva pedig egyenesen a weboldalukra látogathatsz:

http://topart-hotel.hu/hu/etterem

 

 

Hotel***+ Panoráma Balatongyörök

 

A fantasztikus kilátás és a gyönyörű környezet önmagában is nagyszerű kikapcsolodást nyújt, viszont a wellness részlegük biztosítja igazán a megfelelő pihenést. Többek között uszoda–élményfürdő, szauna, infraszauna és gőzkabin gondoskodik a teljeskörű ellazulásról. A testmozgás öröméről sem kell lemondanunk, hiszen a szálloda fitnessterme kardiofitness gépekkel felszerelt. Az edzést, vagy éppen a wellnessben töltött órákat követően, többféle masszázs közül is választhatunk, ha kedvünk tartja.

Az ételek minősége és a 0-24 órás drink bár is említésre méltó. Gazdag büféasztalos reggelivel indíthatjuk a napot, ebédnél menü és á la carte étkezés vár minket, a nap végén pedig bőséges választékú büfévacsorával zárhatunk, mindez salátabárral és desszertbüfével kiegészülve.

Kerékpárkölcsönzéssel, kirándulásokkal, változatos programok szervezésével segítenek a vendégeiknek abban, hogy felfedezhessék a környéket.

 front_2.jpg

 

Következzen néhány vélemény egyenesen a vendégektől:

 - "Családi pihenésre érkeztünk. Minden kellemes volt. Szép szoba, gyönyörű kilátás a tóra és finom ételek! A recepciós és a személyzet többi tagja is nagyon kedves volt. Köszönjük a kellemes időt! Máskor is visszajövünk és természetesen ajánlani fogjuk a szállodát."

- "Szép nagy szobát kaptunk. A személyzet barátságos volt, az ételek finomak és változatosak. A meleg vizes medence kellemes pihenést nyújt, a játszószoba is jól felszerelt volt. A hotel közel van a strandhoz, ami nyáron szintén nem egy utolsó szempont."

- "Nagyon kellemes hetet töltöttünk el barátainkkal a szállodában. A hotel szolgáltatásairól, a személyzet udvariasságáról, figyelmességéről csak pozitív tapasztalataink voltak. Külön említést érdemel, hogy a szálloda komplex gyógyászati ellátást is nyújt az igénylő vendégeknek"

 

Az alábbi weboldalon bővebb infót találtok a szolgáltásokról és a fantasztikus lehetőségekről, többek között a gyógyító wellnes lehetőségéről is olvashattok!:) Az őszi időszakban ráadásul még kedvezőbb ajánlatokkal várják a vendégeiket!

https://hotelpanorama.hu/

 

4384.jpg

 

 

 

 

További érdekes bejegyzéseket olvashatsz a News Road-on! Kattints ide!

PR bejegyzéssel kapcsolatban az alábbi email címen veheti fel velem a kapcsolatot: nwsroad@gmail.com 

 A bejegyzés fizetett hirdetést tartalmaz!

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr4914890480

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása