Slágert írt a mesterséges intelligencia

A News Road-on sokszor foglalkoztunk már a mesterséges intelligenciával. Most nem akármilyen slágert dobott össze az MI, úgyhogy újra témánk lesz a mai bejegyzésben. Ezenkívül szó lesz egy különleges álláslehetőségről is, illetve a Rolls-Royce új és érdekes megoldásáról...

 

audio-1851517_340.jpg

 

 

A mesterséges intelligencia berobbant a zeneiparba...

 

Az emberek sokféleképpen vélekednek az MI pozitív és negatív oldaláról. A leggyakrabban hangoztatott aggodalom, hogy a munkahelyek jelentős részét ki fogja tölteni és az adott területen kevesebb szükség lesz az emberi erőforrásra, legalább is az adott munkavégzést tekintve biztosan.

Nemrégen tobb száz Eurovíziós dalt tápláltak egy neuron-hálozatba és lényegében a mesterséges intelligencia kreált egy egyedi zenét a dalfesztivál nem hivatalos himnuszaként. 

 

mobile-phone-iphone-music-38295.jpeg

 

A bevezetőben említettem, hogy több alkalommal is előkerült már a mesterséges intelligencia témaköre a News Road-on. Amennyiben több érdekességet szeretnél olvasni róla, akkor megtekintheted a korábbi bejegyzésemet, ha ide kattintasz.

Az érdekes hangzású zenei végeredményt a következő videóban hallgathatjátok meg.

 

 

 

Luxus jachton pihenés, amíg csörög a kassza...

 

A legtöbb jacht tulajdonosára igaz a címben foglalt állítás, viszont most nem kell nagyformátumú üzletembernek, sikeres sportolónak lenned, vagy a celeb világ felső tíz százalékába tartoznod, hiszen megpályázható egy luxus jacht tesztelő állás, ami nem is fizet rosszul. 

Az emberfeletti teljesítményt temészetesen honorálják heti 1000 font formájában. A munkaköri leírás nem túl bonyolult. Elmész a kijelölt helyszínre, ahol várni fog rád az egyik jacht, megpróbálsz egy hetet kibírni rajta és egy részletes tesztet és véleményt írsz róla.

 

pexels-photo-762103.jpeg

 

Az állásajánlatban található információ szerint nagyjából 50 felkérésed lesz egy évben, amit ha felszorzunk 1000 fonttal, úgy már elég elfogadható fizetésről beszélünk...

Egy korábbi írásom a különleges jachtokról szólt, kattints ide, ha érdekel a téma.

A videóban néhány olyan példát láthattok, ami már a "tervező asztalon" is brutálisan jól néz ki.

 

 

 

 A Rolls-Royce pezsgős ládája

 

A sikeres üzleti utak végén, vagy éppen egy elit, zártkörű partyba tartva igazán minőségi módon koccinthat a tulajonos kedvenc pezsgőjvével, amíg a sofőr vezet.

A Rolls-Royce piacra dobta a kézzel készült aluminium-karbon vázas, bőrrel és tölgyfával extrázott pezsgős dobozát. A négy főre elegendő poharak mellett plusz helyet biztosítanak a rekeszekben különféle előételeknek és a kaviár szállítására.

 

champagne-3033756_960_720.jpg

 

Természetesen a hőszabályzós rekeszek mellett igazgyöngyből készült kanalak is járnak a kaviár elfogyasztásához a teljes ízélmény érdekében, ugyanis a fém evőeszközök megváltoztathatják az említett ételkülönlegesség ízvilágát.

A 37.000 fontos (14 millió Ft) ládát, megnézhetitek az alábbi videóban...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr5614832212