Meglepő sztárkívánságok és a remek szervezők

Olyan extra és meglepő sztárkívánságok következnek, amik nem csak, hogy ajánlottak, hogy fogadják a toplistás hírességeket, hanem egyenesen okot adhat a felkészületlenség arra, hogy lemondják akár az egész bulit.

  

businessman-fashion-man-person.jpg

 

Jennifer Lopez

 

J.Lo nem hagyja tétlenkedni a szervezőket, nála is egy előre elkészített lista áll készen. Nézzük milyen igényei vannak a szinésznőként is sikeres énekesnőnek.

A fehér színekért különösen rajongó világsztárnak természetesen az öltözőjéből  sem hiányozhat a kedvelt szín. A bútoroktól kezdve ez mindenre vonatkozik. Persze ez túl egyszerű lenne, szervezők elmondása szerint előfordult már, hogy 14-15 ilyen öltözőt kért saját magának.

Az egyik legismertebb fesztivál egykori főszervezője Gerendai Károly is mesélt a jelenségről, és arról, hogy  most már egyre kevésbé jellemző a sztárok közötti túllicitálásos verseny, amiből rendszerint persztízs kérdést csináltak néhányan. 

 Az ágynemű minőségére vonatkozóan is egészen pontos paramétereket küldenek a direktoroknak. A legfinomabb egyiptomi gyapjúból készülhet csak és kizárólag! Ráadásul 250 szálból kell, hogy szőjjék. A Royal Variety Showban, pedig nagyobb volt a biztonsági felhajtás körülötte, mint a királynő körül.

Ennek ellenére Jennifer Lopezt nagyon bírom, főleg, hogy azt is sikerült megtudnom, hogy a kávéját csak óramutató járásával ellentétes irányba szabad keverni!:D

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A little outfit change never hurt nobody �� #oscars2019

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

 

Lady Gaga

 

Állítólag minen fellépés előtt el kell készíteni neki egy sültcsirkét rengeteg sajtszósszal, ami nem is hangzik rosszul. Sőt! Alapvetően az infót sem tartom nagyon furcsának, bennem a nagy kérdést az veti fel, hogy miért pont ezt kéri mindig?

Nagyon fontos kikötés a részéről, hogy a helységben nem érződhet erősen egyiknek sem az illata!:)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wearing @tiffanyandco ✨ #GRAMMYs

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

 

Prince

 

Egy londoni koncertje során nem lettem volna a szervezők helyében, a számtalan kérés mellett szerette volna, ha teljesen fekete bútorok és berendezések várják, még ezzel talán nincs is nagyon nagy baj, a furcsa leginkább az, hogy minden tárgyat be kellett csomagolni műanyag fóliával.

Ezen kívül M&M's automata, természetesen feketében. Az oxigén báron felül még három nőt is szeretett volna a szobájában látni, amire a helyszínre ér.:D 

 

three-3075751_340.jpg

 

Rihanna

 

Luxuskonténerekből álló komplexumot rendelt, ahol teljesen steril körülmények várják. Az általa kedvelt mediterrán típusú bútorok és bőrkanapék mellett, por-és pollenszűrők és természetesen légkondik is megtalálhatóak.

A Szigetes fellépésnél volt egy magyarországi műkörmös, aki csakis azért állt kész helyzetben, ha bármikor szüksége lenne az énekesnőnek a szolgáltatásra, akkor soron kívül legyen megoldás a problémára. 

Hogyan is nézett ki Rihanna öltözője és milyen további érdekességekről mesélt korábban a Sziget tulajdonosa és főszervezője? A videóban láthatjátok.

 

 

Mariah Carey

 

Az egyik turnéján külön kísérője volt arra, hogy a használt rágógumikat diszkréten vegye el tőle. 

Van egy bizonyos fajta ásványvíz, amit állandóan kér és nem csak fogyasztásra, mert állítólag ebben is fürdik. Mivel nagyon szereti az állatokat, ezért gyakran előfordul, hogy a szobájába kér kiskutyákat és kiscicákat is.  

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#TheButterflyReturns @caesarspalace tonight! Can't wait to see the #lambs on the last show of this run! ❤ � � Next stop: #CautionWorldTour ⚠�

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

 

 

Robbie Williams

 

A Sziget 2015-ös fellépőjével zárul a sor és nem azért, mert ő lenne a legtöbbet kérő fellépő, hanem azért, mert Gerendai Károly is nyilatkozik róla néhány mondatban és elmeséli, hogy milyen kérések szoktak még érkezni a fellépőktől.

Előljáróban annyi, hogy neki csak annyi volt a kérése, hogy legyenek kreatívak és fogadja szép környezet az érkezésekor, illetve még egy futópadot kért a szobába. Ez még egészen baráti, ahhoz képest, hogy valaki konkrétan privát gym-et kért fullra felszerelve, de a többi a videóban!;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr6514654975