Elképesztő ajándékokkal halmozzák el az Oscar-díj jelölteket

-Marihuánával extrázott finomságoktól kezdve egészen a méreg drága utazásokig, igen sok minden üti a szerencsés és tehetséges jelöltek markát. Picit belenézünk a 100.000 dolláros meglepi pakkjukba... lesznek furcsaságok!

-Ezután egy elképesztő indokkal ismerkedünk meg, amivel egy férfi próbált érvelni a rendőrségnek.

-A mai témacsokor végén pedig utánajárunk annak, hogy miért is lenne érdemes beszerezni az okos ablakot az otthonainkban.  

 

pexels-photo-1050283.jpeg

 

Nem hétköznapi ajándékok járnak az Oscar-díjra jelölésért.

 

A bevezetőben az ajándékcsomag értékét már említettem, ami nagyjából 27 milliónak felel meg forintra átváltva. Ilyen összegnél az ember fantáziája megindul és tippelgetni kezd, hogy mi minden lehet a nagyvonalú ajándékokat igérő meglepi pakkban.

Felsorolni is sok lenne, hiszen idén 50 luxusterméket tartalmazott a grátisz csomag. Tavaly például volt  egy 12 éjszakás, két főre szoló Tanzániai utazás 40.000 dollár értékben, safari turával, reggelivel, légballonozással... A méregdrága luxusnyaralási lehetőségek mellett most viszont luxushajóutak is felkerültek a repertoárra. Úticélunk lehet például az Amazonas, vagy Costa Rica mellett még néhány nívós üdölőhely is...

A kanabisszal fűszerezett harapnivalókból sem volt hiány, illetve Mister Poop nevű cég felajánlása is gazdagította a nagyvonalú ajándékkínálatot. Az utóbbi meglepetés egy kaki emojit ábrázoló vécépumpa, ami kétségkívül versenybe szállhat a többi ajándék színvonalával.

 

pexels-photo-974911.jpeg

Meglehetően furcsa indokkal állt elő a férfi a rendőrségnél

 

 A furcsa indokot megelőző történet kicsit sem szórakoztató, de szerencsére nem törént nagyobb baj. Angliában Devon megyében egy férfi kevésbé beszámítható állapotában ült volán mögé, aminek meg is lett az eredménye, hiszen felborult az autóval. 

A kiérkező rendőröknek persze mondani kellett valamit és legjobb ötletnek tűnt, ha az egészet egy polipra fogja. Konkrétan azt mondta, hogy egy polip volt az út közepén és ezért rántotta félre a kormányt.

Ugyan a vízi állatot megfigyelték már szárazföldön, de az ő esetében egy picit sántít a sztori, mert a helyi tájat megvizsgálva a vándorkedvű polipnak több kilométert kellett volna megtenni hegyet is mászva. 

Elméletileg a férfi tudatmódosítószer hatása alatt is állt, így még azt is eltudom képzelni, hogy igazat mondott és valóban látta az úton mászkálni a polipot... Ez a történet is rávilágit, arra, hogy mennyi mindent kell kiállnia rendőröknek...

Ha már itt tartunk, nem is kell messzire menni, mivel egy korábbi téma a NewsRoad-on éppen arról szólt, hogy milyen ügyekkel fárasztják az értelmes állampolgárok a 112-es hívóvonal diszpécsereit és milyen rendőrségi bejelentések érkeztek már kisgyermekektől. Kattints ide és olvasdd el, ha érdekel.;)

 

 fantasy-3063727_960_720.jpg

Érkeznek az okos ablakok, de vajon mit tudnak?

 

 Az okos kütyök és eszközök témája viszonylag többször is szerepelt már a NewsRoadon, és ez most sincs másképpen, hiszen apropója van a témának. Érkeznek az okos ablakok! Kérdés viszont, hogy miért is jó, ha veszünk egyet? A kérdésre a válasz nem is lehetne aktuálisabb, hiszen jelenleg Budapesten a szmog már jócskán átlépte az egészséges határértéket. A kínai találmány  99%-os hatékonysággal szűrik meg a káros finomszemcsés anyagokat a levegőből.

 

pexels-photo-561458.jpeg 

Persze tudom az okosablak hallatán valami ütősebb infóra számítottatok, az igazság az, hogy néhány évvel ezelőtt megjelent már egy olyan okosablak, amin lehet netezni, filmezni, lehet hozzá egert és billentyűzetet, külső merevlemezt is csatlakoztani. Mindamellet, hogy  számítógépként is használhatod még az otthonod biztonságának a felügyeletét is segíti. Nézzétek meg a videót!;)

További NewsRoad-os bejegyzések olvasásáért, kattints ide!;) Jó szórakozást!:)

 

A mostani videóban a Japánokról esik szó, nem is akármilyen megvilágításban!:D Nézz rá a youtube csatornámra is, ahol hasonló témákkal foglalkozok, mint a NewsRoad-on. Kattints ide és ha gondolod iratkozz fel, hogy értesülj az újabb videókról! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9114639450