Szórakoztató bírósági ügyek

Rihanna beperelte édesapját, hogy pontosan miért, arról a továbbiakban olvashattok. Ezek után olyan peres ügyekről és bírósági esetekről esik szó, ami kissé furcsa lehet, vagy éppen szórakoztató.

 

pexels-photo-1415558.jpeg

 

Rihanna apját Ronald Fenty-nek hívják, és az énekesnő cége a Fenty nevet viseli és így is lett bejegyezve. Mindeközben apja cége is hasonló néven kezdett futni és tehetséggondozással foglalkozik.

A vád alapját képezi, hogy Ronald Fenty, lánya hírnevéből próbál profitot szerezni. Előfordult már az is, hogy Dél-Amerikai turnékat szervezett le a fater mindezt úgy, hogy lánya nem is tudott róla. Itt nagyjából 10-15 millió dolláros tételekről beszélünk.

Reméljük a konfliktusok megoldódnak és megfelelően meg tudnak majd egyezni a továbbiakban.

(Rihanna ügye nem hétköznapi eset, így szimplán csak téma felvezetés volt... Nem az ő problémáját és helyzetét szeretném a következő történeteken keresztül nevetségessé tenni! Fontosnak tartom, hogy a két témát ilyen tekintetben válasszuk külön egymástól!)

 

Bizarr és szórakoztató bírósági ügyek

 

A hírből kiindulva eszembe jutott, hogy a nem hétköznapi bírósági ügyeknek lehetnek egészen elborult már-már szórakoztató szintje is. Elképesztő indokokkal és furcsa magyarázatokkal érvelnek az emberek, van olyan, amit nehéz hova tenni és olyan is, ami egyenesen nevetséges.

 

Kényelmetlen utazás...

 

Egy Ohio-i ügyvéd is felkerült a listánkra méghozzá azzal, hogy beperelte a Delta Airlines-t. Emberünk kényelmesen elfoglalta helyét a repülőn, majd mellé ült egy különösen testes férfi...

Az ügyvéd egészen pontosan arra hivatkozott, hogy testi és lelki megpróbáltatáskon kellett keresztül mennie, nem fért el kényelmesen és mindvégig zavarban volt. A követelt kártérítést végül megkapta 9500 dollár formájában. 

 plane-841441_340.jpg

 

Dühös nagyi beperelte a Disneyland-et...

 

Hivatkozási alapja nem volt más, mint hogy unokái sokkos állapotba kerültek, amiatt hogy Mickey egér levette a jelmezét és a gyerekek rájöttek, hogy ő nem is az igazi.

 disneyland-paris-2272907_960_720.jpg

 

Két millió dollár egy üveg kinyitásáért...

 

Egy amerikai hölgy éppen a munkahelyén tevékenykedett, gondolom ebédhez készült és addgi-addig próbálta kinyitni a savanyúságos üveget, amíg a háta meg nem sérült. Mindezért a munkáltatóját tette felelőssé...

 

pexels-photo-259027.jpeg 

 

Nem gyakorolhatja a vallását...

 

Történetünk szereplője 15 év börtönbütetést kapott jónéhány büncselekmény elkövetése után. Bírósághoz fordult, hiszen elmondása szerint új vallását nem engedik gyakorolni.

Katolikusként vonult be, viszon átváltott a "druida vámpír" hitre.:D Saját vallásának a szertartásain közösülni kell egy vámpírlánnyal és vért is kell innia, ezekre pedig nem kapott engedélyt a parancsnokságtól.

 pexels-photo-278779.jpeg

Betörés után még ő kapott kártérítést...

 

A tervének első fele sikeresen zajlott, a házból való távozásánál azonban akadt némi probléma. A garázs ajtaja, amely távirányítással működött tönkrement, így sehogy sem tudott kijutni. Nyolc nap hosszú idő... a kiszemelt család pedig ennyi időre ment el nyaralni. Hogyan élte túl?

A garázsban szerencséjére voltak üdítőitalok és némi száraz kutyatáp is, amit rágcsálhatott.:D A lelki megpróbáltatások miatt indított pert.:D

 

architecture-1867187_340.jpg

  

A facebook oldalt is érdemes követni, ahol válogatott videókat találsz.

 Kattints ide!:)   

 

Hirdetéssel és üzleti megkereséssel kapcsolatban írjon az alábbi emailcímre: nwsroad@gmail.com  


A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr6214566756

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása