Charlie Sheen sztorik (18+)

Charlie Sheen a hedonista sztárvilág szegmensének ikonikus alakja, imádják és utálják. Az állítás nem csak a közvéleményre vonatkozik, hanem saját családjára és az ismerőseire is igaz. Nézzünk néhány sztorit a sorozat sztárról!

 

Drogozás, piálás, prostizás Hollywodban...ez Charlie Sheen. Nyílt titok volt ez róla, összegekről és nagyságrendekről nem nagyon esett szó sohasem, de válását követően olyan összegek repkedtek ki a nyilvánosság elé, ami picit meglepő és nem szokványos.

pexels-photo-274164.jpeg

Szerencsejátékok

Úgy gondolta, hogy megérdemel egy héten egyszer egy kis szerencsejátékot és némi készpénzt eljátszik... csak óvatosan nehogy rámenjen a vagyona. Így minden héten 200 ezer dollárnyi összeget (kb 56 millió forint) játszott el a családi kasszából. 

A két pasi meg egy kicsi sztárja epizódonként kapott 1,8 millió dolláros gázsit. Ebből ment el elméletileg nagyjából havi 800 ezer dollár szerencsejátékra, de még nem beszéltünk a piákról, nőkről, és egyebekről...:D las-vegas-680953_1280.jpg

Szolíd házibulik

Volt/van ott minden, ami szem-szájnak ingere. Gyakran feltűnnek ezeken a bulikon népszerű felnőttfilmes hölgyek és egyéb jó minőségű cuccok is. 

Egyszer ezt mondta Charlie egy erősebb buli után:

Én vagyok az a srác, aki mindenkit leellenőriz. Mindig meg kell bizonyosodnom arról, hogy aki kiterülve fekszik, az csak alszik és nem halt meg…

Előfordult az is, hogy nem neki, hanem róla kellett meggyőzödni...

Másfél napig tartó buliban egy 22 éves pornószínésznővel és másik négy nő társaságában szórakoztak és cuccoztak. Buli végén a palit hordágyon vitték kórházba, így kimaxolta a másfél napot azt gondolom.

champagner-1071356_1280.jpg

 Beköltözhet bárki a kecójába, csak perkáljon le havi több, mint 10M ft-ot.

Meghírdette a vityillót 10 M dolláros áron, nem nagyon sikerült eladni. Ezért inkább a kiadása mellett döntött, havi 43 ezer dollárért már költözhető (közel 12M Ft).

- 830 négyzetméter

- Két emelet

- Hatalmas nappali, óriási játékszoba

- Van egy iroda

- 3 hálószoba

- Edzőterem

- Napozó terasz, különböző szórakozási lehetőségek a kertben

- Úszómedence

- Mozi

Ezeket tartalmazza az ár és még az eszmei értékről nem is beszéltünk, hogy Charlie Sheen lakott benne.:D

key-2323278_1280.jpg

KATTINTS IDE ÉS KÖVESD A FACEBOOK OLDALT IS!:) 

Árnyoldalak

Persze teljesen jól hangzik, hogy valaki így él, bár ez egy vitatott téma. Egy asszisztens mesélt arról, hogy az Ő szintjén is vannak problémák és nehéz élethelyzetek, ebből az egyik sztori...

2011 óta dolgozott a világsztár mellett. Egy 2012-es nagyobb házibulin ő is részt vett és érezte, hogy Charlieval nagy gond lehet, de nem tudott semmit. 

Egy prostituáltakkal és kábszerekkel zajló estén(meglepő módon) Sheen egy késsel szórakozott, megvágta véletlen a kezét. Az egyik haverja hozzá akart érni a vérhez, amire Charlie nagyon mérgesen rászólt, hogy nehogy megpróbálja.

Itt gyanította az aszisztens, hogy mi állhat a háttérben, de az igazi vallomásra később került sor, ahol bevallotta Charlie az asszisztensének, hogy HIV fertőzött. A viszonyuk innentől kezdve megváltozott, a munkavállalója állandóan ügyelt arra, hogy bevegye a szükséges gyógyszereket. Sokszor nem is volt étvágya Charlienak, pedig egy napi 1500 dolláros bérért dolgozó szakács készítette az ételeket.

Az otthoni buliktól eltekintve Sheen zárkózottan élt, munka után sem ment sehová. A Két pasi meg egy kicsi sorozatból is kirúgták, amit sokak szerint drog és alkohol problémáinak köszönhető. A közvélemény szemében az elhangzottak után egy kisiklott sztárrá kezdett válni. 

A nagy vallomásról az egykori asszisztens azt mondja, Sheen jól tette, hogy kiállt végre a nyilvánosság elé, de nagyon megviselik a sajtóban megjelent féligazságok miatti támadások.

Régebbi interjú:

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8114157875