Hozzámennél egy herceghez?... Ezekről kell lemondanod

Nem egy rossz kiváltság, viszont ezekről kell lemondani cserében. Meghan Markle az egyik hölgy akinek teljesült a "szőke herceg fehér lovon", viszont az alábbi szabályokat neki is be kell tartani minden esetben.

 

crown-312734_960_720.png

A filterek nélkül kell élned

Ha Hercegné leszel vagy Insta sztár, a kettő együtt azért sem megy, mivel a királyi család tagjai nem lehetnek jelen egyáltalán a közösségi médiában. Egyrészt biztonsági okok miatt, másrészt etikettet is sértenének vele. Amennyiben rajongóként még is követni szeretnéd őket, akkor a Kensington palota hivatalos oldalain megteheted.

Nincs szelfi

Szerintem néhányan itt eldöntötték, hogy mégsem kell nekik a kiváltság. Viszont, ha valaki hozzámegy a herceghez, valóban nem szelfizhet. 

Meghatározott a ruhatár

Meghatározott ruhadarobok vannak, amiket hordhatnak. Sminkben és egyéb másban is a visszafogottság a követelmény. 

Érzelemmentesség

Mindenhol, legfőképpen nyílvános eseményeken visszafogodtan kell viselkedni, nem fejezhetnek ki különösebb érzelmeket. Különös alkalmaknál ez nincs így, pl: esküvőn, vagy éppen egy királyi baba születésétnél.

A karriert is engedd el

Ez akkor a legrosszab, ha a hölgy szereti a hivatását...erről mégis le kell mondani. Ha viszont abból indulok ki, hogy a kastély hálószobájából leérsz a konyháig, az már is egy munkaidő.

Nincs magánszféra

Ha a kastélyban elfogy a tej, nem fogsz gyorsan leszaladni a sarkiba, ha mégis, ezt is csak testőrök kíséretében tehetnéd meg. A magánszféra, mint fogalom megszűnt létezni.

Karácsony az új családdal

Ha egy herceg felesége vagy családnak az "új családod" minősűl, és velük kell eltöltened a karácsonyt.

 

Az egészből kiemelve a lényeget Insta vagy Harry?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr3714048474

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása