Egy amerikai házaspár beperelte a saját 30 éves fiát, hogy végre elköltözzön otthonról

A srác kicsit túlgondolta a családi fészek fogalmát, nem siette el az önállósodás gondolatát. A szülők egy feljelentés keretein belül jelezni próbálták, hogy már ideje lenni valamit kezdeni.

 traveler-1611614_960_720.jpg

Michael, megbeszéltük a dolgokat anyáddal, és arra jutottunk, hogy azonnal el kell hagynod a házat. 14 napod van kiköltözni és nem is jöhetsz vissza és minden lehetséges eszközt be fogunk vetni, hogy ez be is következzen.

-írták Michael szülei február másodikán, de nem igazán volt hatása.

Ezután még jelezték neki többször is, hogy talán lépni kéne valamerre. Segítették is a folyamatot 1100 dollár albérleti pénz formájában, plusz rengeteg hasznos tanáccsal látták el a fiukat.

Michael továbbra is jobbnak látta a szülői ház kényelmét, így végül a Legfelsőbb Bíróságon kötött ki az ügy, ahol a bíró úgy látta, hogy jár még hat hónap a férfinak a szülői házban, nem nagyon sikerült a bírót meggyőzni.

 Michael egyébként látszólag élvezte ezt a média felhajtást, ami az ügyet övezte. Interjút is adott a bíróságon, ahol elmondta, hogy saját szobája van és a ruháit is saját magának mossa, de valószínűleg ez rajta kívűl nem érdekel senkit! :D

 

A srácot és a szülöket itt láthatod, külföldi híradók foglalkozatak a dologgal! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr714002950

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása