Intelligens vécé, ami nem olcsó

Az okostelefon már alap szinte mindenkinél, az okos vécé talán még nem annyira az árából kifolyólag... inkább a jómódúak kiváltsága lehet egyenlőre.

Azért is mondom ezt, mert az értéke  kicsivel több, mint 1,5 guriga. Nézzük meg, hogy mit tud kb 1.650.000 forintért nyújtani, amit az átlag vécé nem.

 

bathroom-881124_960_720.jpg

 

A porcelánból készült fedél autómatikusan nyílik és záródik, az ülőke melegíthető. Ha már az autódban van ülés fűtés... nehogy már itt ne legyen. Van még benne egy beépített párologtató, amelyben illatkoncentrátumokat tartalmazó kazettákat helyezhetsz saját ízlésednek megfelelően. Saját LED-del látták el, tehát tud világítani is, a tisztítás pedig elméletileg teljesen automatikusan történik. Csak fel kell tölteni a megfelelő tartályokat a megfelelő vegyszerekkel, kiválasztani a kívánt programot . 

A belső részére szereltek speciális fúvókákat, amelyek a szárításra szolgálnak. A vezérlés pedig egy fémből készült, elegáns távirányító segítségével történik.

 

Van még egy full extrás is némi felárral. Az előbb felsoroltakon felül rendelkezik még lábmelegítővel, és beépített audiolejátszóval. A dalokat eljuttathatod rá USB-porton, SD-kártyaolvasón vagy Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is, és még a rádió sem hiányzik belőle. A rendszer lehetővé teszi egyedi felhasználói profilok beállítását. Tehát az általad kiválasztott hőfokra melegített ülőke vár majd, az előre bekészített zenével. Ezen felül a szokásosnál kevesebb vizet fogyaszt, és energiatakarékos működtetést garantál.

...tehát, ha spórolni akarsz megéri 1.650.000-ért megvenni. :D 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr9313803860

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása