Top 10 webshop - Glamour napok!

MEGÉRKEZTEK A TAVASZI GLAMOUR-NAPOK! IDÉN NINCS AZ ILYENKOR SZOKÁSOS ŐRÜLET A PLÁZÁKBAN, MERT MÁR ONLINE IS FELHASZNÁLHATOD A HATALMAS KEDVEZMÉNYEKET. NÉZD MEG A LEGJOBB AJÁNLATOKAT!

 

pexels-karolina-grabowska-5717947.jpg

 

 

Fűszeráruház

Évekkel ezelőtt ugyan ez még elképzelhetetlen volt, de mára már nincs olyan magyar, aki ne ismerné a sushit. A japán konyha legnépszerűbb alkotása sokak kedvence. Rengeteg ízben és sokféle töltelékkel elkészíthetjük ezt az algalpok közé göngyölt rizses finomságot.

Egyre többen szeretnék a sushit otthon is elkészíteni, kisebb-nagyobb sikerrel. Valahogy a házi sushik nem mindig úgy sikerülnek, mint azt a kedvenc japán éttermünkben megszoktuk. Sokszor nem is a technikával van a gond, hanem nem megfelelő alapanyagokat használnak fel. Az is előfordul, hogy azt sem tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá, miket kell a sushi-készítéshez beszerezni.

A Fűszeráruház összegyűjtötte a termékeit, melyekre szükséged lesz a tökéletes otthoni sushi-gyártáshoz. A gyorsabb elérésért külön menüpontban találod a sushihoz szükséges algalapokat, sushi rizseket, a sushi eceteket, a sushihoz tálalt gyömbért és az elkészítéshez szükséges eszközöket.

pexels-kasumi-loffler-3535392.jpg

És végre itt a jó idő is! Ideje izzítani a szenet, pácolni a húsokat és áthívni a haverokat egy kellemes kis délutáni sütögetésre. Készülj a grillszezonra a Fűszeráruház termékeivel! Náluk mindent megtalálsz, amire egy tökéletes sütögetéshez szükséged lesz. Keresd a grillfűszereket, a chili és barbecue szószokat a Fűszeráruház webshophájában! A praktikus grilleszközök között is keresgélhetsz.

Látogass el a Fűszeráruház oldalára!

pexels-pascal-claivaz-410648.jpg

 

 

Márkásbolt

A Márkásbolt nagy büszkesége a Miana, amely egy olasz ihletésű, magyar tulajdonú márka. A Miana folyamatosan lépést tart a legújabb trendekkel, követi vásárlói igényeit. Nem egyszerű ruhadarabokat és kiegészítőket gyárt, hanem a nők önmegvalósítását szeretné elősegíteni, a stílusos designnal és vidám színekkel. És végre megérkezett a friss tavaszi kollekció is.

 markasbolt.jpeg

 

A Miana kínálatában minden színben és stílusban találsz szandálokat, papucsokat és félcipőket. Nem csak jól néznek ki, de nagyon kényelmesek is. Minden korosztály és minden különböző ízlésű ember garantáltan megtalálja az új kedvenc cipőjét a Miana új cipői között!

Most már táskákat is találsz a Miana termékei között. Kereshetsz akár válltáskát, hátitáskát, övtáskát vagy oldaltáskát, a Miananál találsz a stílusodhoz és ruhatáradhoz illő darabot. Az elegáns, visszafogottabb daraboktól az igazi vidám, tavaszias színekben pompázó táskákig minden igényt lefednek. Nézz szét itt a Miana táska kínálatában!

Divatmárkaként természetesen ruházatot is kínál vásárlóinak a Miana. A folyamatosan bővülő kínálat mindenkinek tartogat izgalmas lehetőségeket. A tavasz alkalmából próbálj ki Te is új színeket és stílusokat! Keresd a Miana felsőit, mellényeit és átmeneti kabátjait a Márkásbolt webshopjában!

markasbolt2.jpg

 

 

Vitamin360

Olyan webshopot keresel, ahol minden vitamint egy helyen megtalálsz? Ráadásul megfizethető áron és kiváló minőségben? Ha igen, akkor a Vitamin360 webáruháza a legjobb választás. Nézz be hozzájuk és válogass az ország egyik legnagyobb vitamin és étrend-kiegészítő készletéből, olyan gyártóktól, mint a Now Foods, Puritan’s Pride, Life Extension, Jutavit és még számos más európai és amerikai top márka!

vitamin360-blog-aprilisi-akcio.jpg

 

A tavaszi, melegebb évszakban sem hanyagolhatjuk el immunrendszerünk és egészségünk megfelelő támogatását, ezért a Vitamin360 webshopjában a hónap slágertermékeit, köztük immunerősítőket, D-vitamint, antioxidánsokat, stresszcsökkentőket, ásványi anyagokat és rengeteg más vitamint és étrend-kiegészítőt, most akár 40%-kal olcsóbban szerezhetsz be. Nézd meg az összes akciós terméket!

vitamin360-blog-ajandek-vitaminok.jpg

 

Először vásárolnál a Vitamin360 webshopjában? Ha igen, akkor van egy jó hírük is! Rendelési összegtől függetlenül választhatsz ajándékba egy hónapra elegendő Kollagénes Haj, Köröm és Bőrtámogató vitamin vagy egy Kalcium, Magnézium és D-vitamin tartalmú multivitamin közül.

Az ajándék Kollagénes vitaminért használd a BEAUTY, míg az ásványi anyagos multivitaminért a MINERAL kuponkódot a rendelésed véglegesítése előtt és a választott termék ingyen és automatikusan belekerül a kosaradba. Az ajándék termék a már akciós termékekkel együtt is felhasználható!

 

 

VR Soft

A VR Soft a felhasználók által legkeresettebb szoftvereket forgalmazza. Készletük az otthoni és üzleti felhasználók igényeihez egyaránt igazodik, és termékeik egytől egyig eredetiek, így biztonságban tudhatod készüléked.

A Windows 10 Pro a Microsoft legújabb operációs rendszere. Mindenekelőtt a haladó felhasználók és vállalatok részére kínál egy optimális számítógépes támogatást modern kezelői felületével. A Windows a továbbiakban szolgáltatásként fog működni, nem lesz újabb verzió, a Windows 10-et fogják folyamatosan fejleszteni. A Windows 10 Pro OEM minden funkciót biztosít számunkra, amelyeket a Windowstól megszoktunk, annyi különbséget, hogy az OEM licencek ahhoz a számítógéphez vannak kötve, amelyen először telepítették.

A Microsoft Office Pro Plus 2019 nagyon hasznos, haladó szintű irodai segédeszköz. A leggyakrabban használt eszközcsomag az iskolás korúaktól kezdve, az otthoni felhasználókon át a munkahelyi használatig. Az eszközök nagyon könnyen kezelhetők. A Word 2019 rengeteg új funkciót, sablont, segédeszközt tartalmaz, így még könnyebben szerkeszthetsz szövegeket. Az Excel 2019 nagyobb mennyiségű, főleg számadatok feldolgozására alkalmas. A PowerPoint 2019-cel pedig még látványosabb prezentációkat készíthetsz, mint az eddigi verziókkal. Ezen kívül a csomag még számos hasznos programmal vár.

vrsoft_3.jpg

 

A VR Soft csomagokat is összeállít a leggyakrabban vásárolt szoftverekből, hogy azokat kedvezményes áron tudd megvásárolni. Egyik csomaguk például, a fent említett két szoftvert, a Windows 10 Pro OEM-et és az Office 2019 Pro Plus-ot tartalmazza. Ezzel a két szoftverrel a géped már készen fog állni az online oktatásra vagy akár a munkahelyi feladatok elvégzésére. A csomag megtekintéséért kattints ide!

vrsoft2_1.jpg

 

 

Frizurakellék

A hajfestés károsítja a haj szerkezetét, így a szőkített és roncsolt haj különleges ápolást igényel. A Barex cég Superplex keratinos termékei segítenek helyreállítani az igénybe vett hajat, hogy újra fényes és szalonszépségű legyen a frizurád. A Superplex termékcsalád minden terméke ideális szőkített és roncsolt hajra. Ha a sampont és a balzsamot egymás után használod még látványosabb eredményeket érhetsz el.

A Superplex keratin sampon : az alacsony molekulasúlyú keratin aminosavak lehetővé teszik a hajszerkezetet képző fehérjék újraépítését. Így a haj erősebb, fényes és ellenállóbb lesz a töredezéssel szemben.

frizurakellek_5.jpg

 

A Superplex keratin hamvasító sampont kifejezetten szőkített hajra ajánlják. A kékibolya pigmentek megszüntetik a sárga, rezes pigmenteket, így a hajnak szebb színe lesz. A sampon használata után a haj fényes, sima, hidratált és könnyen fésülhető lesz.

A Superplex keratin balzsam szintén szőkített, roncsolt hajra lett kifejlesztve. Krémes és könnyű állaga miatt könnyen használható. A balzsam használatával a haj ellenállóbb és erősebb lesz, tapintása puhává és selymessé válik már az első használat után.

frizurakellek2_3.jpg

 

 

Ilcsi

Most, hogy mindenki leginkább online vásárol, ideje megismerned a legjobb kozmetikai webshopokat! Az Ilcsi természetes kozmetikumaival és szakértői, személyes tanácsadásával vált közkedveltté. 2021-ben öt elismerést hozott el a világ legjelentősebb, természetes, etkus és fenntartható kozmetikai brandjeinek megmérettetéséről, a The Beauty Shortlist & Wellbeing Awards-ról. Ha még ez sem győzött meg teljesen, akkor próbáld ki magad is az Ilcsi natúrkozmetikumait és szolgáltatásait! Látogass el az Ilcsi.hu-ra!

ilcsi_2.jpg

 

Ráadásul most hatalmas kedvezményt kaphatsz vásárlásodra a shopping legnagyobb ünnepének alkalmából! Használd ki a Glamour napi 20%-os kedvezményt, most meghosszabbított ideig április 8. és 14. között. A kedvezményes vásárlás mellett idén Ilcsi kozmetikusod is támogathatod. A Glamour kuponkód érvényesítése után a pénztárnál keresd a piros szívecskét, és jelöld meg, hogy „Ilcsi kozmetikushoz járok”, majd válaszd ki a listából a kozmetikusod. Így az Ilcsi jutalékot folyósít kedvenc kozmetikusodnak a bruttó webshop eladások után. Ha még nincs Ilcsi kozmetikusod, keresd fel az Ilcsi oldalát, és mindenképp próbáld ki a chat funkciót a szakértői tanácsokért!

Keresd a kedvezményre jogosító kuponkódot az áprilisi Glamour újságban!

ilcsi2.png

 

 

eKing

Elérkeztek a tavaszi Glamour-napok, amikor hatalmas kedvezménnyel vásárolhatsz kedvenc áruházaidban. A mesehősös ágyneműket, ovis kellékeket, étkészleteket, dekorációkat forgalmazó eKing is részt vesz a vásárlás ünnepén. Április 11-ig még kedvezményesen vásárolhatod meg eKing Glamour-napi ajánlatait. A promóciós termékajánlatokért kattints ide!

Az eKing egyik legnépszerűbb terméke a Harry Potteres ágyneműhuzat. A puha, kellemes tapintású anyag a sokadik mosás után is megőrzi a színét. A kétrészes pamut ágyneműhuzatszettet minden igazi Harry Potter-rajongó imádni fogja kisebbektől a nagyobbakig. Kiegészítőként pedig vásárolhatsz a szetthez a huzat mintájához illő Harry Potteres díszpárnát vagy plédet.

eking2_3.jpg

 

A másik legkeresettebb Glamour-napi promóciós termék a Minecraftos ágyneműhuzat szett. A huzat két oldalán különböző mintákat találsz, így váltogathatod is őket a kedved szerint. A népszerű játék az ágyneműhuzaton is garantáltan sikert fog aratni. Természetesen, a Harry Potteres ágyneműhöz hasonlóan ez is jó minőségű anyagból készült, 100% pamut. Egy ilyen ágyneműhuzat, a gyerek vagy akár felnőtt kedvenc játékával az egész szoba hangulatát fel fogja dobni.

eking_4.jpg

 

 

HelloSkin

A HelloSkin rengeteg pozitív vásárlói értékeléssel büszkélkedhet. Az árukereső több mint 500 értékelője közül 99,4% ajánlaná ismerőseinek a boltot. A vásárlók leginkább a kedvező árak és a gyors kiszállítás miatt térnek vissza újra és újra a HelloSkin oldalára. Többen kiemelték a gyorsan bővülő készletet és a segítőkész ügyfélszolgálatot is.

A HelloSkin a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet, minden rendelést papírdobozban szállítanak ki, illetve a termékek védelmében használt térkitöltő pufi is 100%-ban lebomló kukoricadarából készült. Amellett, hogy nagyon gyorsan megkapod a rendelt termékeket, és még a környezetet sem szennyezed vele, a HelloSkin minden rendelés mellé ajándék termékmintákat küld Neked.

A C-vitamin a bőrápolásban is nagyon fontos csodaszer, az egyik leghatékonyabb összetevő, ha a pigmentfoltok eltüntetéséről van szó, és segít helyreállítani a pattanásos bőrt. Ezenkívül az anti-aging rutin kiváló kiegészítője is. Felturbózza a fényvédő hatását, és ragyogó bőrt hagy maga után. Kattints ide a HelloSkin C-vitaminos termékeiért!

hello_skin_04.jpg

 

Sokaknak szokatlan összetevő lehet a csiganyál a kozmetikumokban, mégis hatékonyan nyugtatja, és hidratálja a bőrt. Kiváló választás az érzékeny bőrűek számára. Nézd meg a csiganyálas krémet a webshopban!

helloskin03.jpg

 

 

Speedshop

Aki ejtette már le valaha a telefonját, az pontosan tudja, hogy mekkora kincs egy jó minőségű tok, ami biztosítja, hogy lehetőleg ne legyen baja a telefonnak az esés után. A pár dollárért Kínából rendelt tokok sajnos nem tudják megvédeni a készülékek, és komoly károk érhetik a telefont a balesetek után. Ezért fontos, hogy megfelelő minőségű, ütésálló tokot válasszunk.

A Speedshop weboldalán rengeteg profi márka termékét megtalálod. Az első nagy gyártó, ami a megjelenése óta uralja a piacot az UAG. A Speedshop dolgozói szerint ez biztosítja a legnagyobb védelmet, azonban kicsit jobban a zsebünkbe kell nyúlni. Leginkább azoknak éri meg egy ilyen tok vásárlása, akik gyakran vannak extrém körülmények között, például hegyet másznak, vízi túrára mennek. Itt nagyobb a balesetek kockázata, de az UAG tokok biztosan megvédik a telefonukat. Egyre több divatosabb, stílusosabb sorozatot is kiadnak a hétköznapi felhasználóknak. Sajnos sokan hamisítják az UAG tokokat, de ha biztosra szeretnél menni, a Speedshop weboldalán garantáltan eredeti termékeket találsz.

speedshop_1.jpg

 

Hasonlóan jó védettséget nyújtanak a Spigen tokjai is, sokkal kedvezőbb áron. A legnagyobb védelmet nyújtó széria neve Tough Armor, amely katonai minősítést is kapott. A tok belsejében egy vékony rezgéscsillapító réteget rögzítettek a biztos védelem érdekében.

speedshop2_2.jpg

 

De az olcsóbb kategóriában is találhatók strapabíró tokok, például a Forcell gyártó Armor szériája. Az erős szilikon és műanyag keveréke simán kibír egy párméteres leejtést.

 

 

Lovebrands

A Lovebrands webáruház már 40 beauty márkával várja a szépségápolás szerelmeseit! A hatalmas kínálat mellett a szupergyors kiszállítás, a garantáltan eredeti termékek és a 100%-ban magyar csapat újabb és újabb visszatérő vásárlókat szippant be a beauty világába. A lovebrandek tárháza és a termékkínálat is folyamatosan bővül, így érdemes folyamatosan nyomon követni az „Újdonság” fület a Lovebrand oldalán, hogy ne maradj le a legújabb meglepetésekről!

A Lovebrands nem csupán egy webshop, már valódi közösséggé nőtte ki magát. Instagramon már lassan 18 ezren, Facebookon pedig 8 ezren követik a Lovebrands tartalmait, hogy minden újdonságról értesüljenek. Nem rég TikTok csatornája is indult a beauty webshopnak, ahol szintén folyamatosan nő a követők száma. A kiemelkedő influencer aktivitásnak hála kedvenc tartalomgyártóid véleményét is meghallgathatod a Lovebrands termékeiről.

lovebrands_karin2.jpg

 

Nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy segítsék vásárlóikat beauty tippekkel és különböző edukációs tartalmakkal. Beautips rovatuk heti szinten frissül, van, hogy videókkal, interjúkkal, ahol szakértőket, kozmetikusokat, sminkeseket vagy épp bőrgyógyászokat kérdeznek a szépségápolásról. Youtube csatornájukon edukatív tartalmakkal, tutorialokkal mutatnak be egy-egy újdonságot vagy akár smink-, hajápolási rutint.

A közönség kedvenceiből pedig boxokat állítanak össze, így egy kattintással megvásárolhatod a legkeresettebb, legtöbbek által kedvelt termékeket.

lovebrands_sydney_onbarnitos2.JPG

 

 

 

 

 

A BEJEGYZÉS FIZETETT HIRDETÉST TARTALMAZ!
A BEJEGYZÉSBEN LEÍRTAK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK. A BEJEGYZÉSBEN FELSOROLT WEBÁRUHÁZAK WEBOLDALÁN ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI A RÉSZLETEKRŐL. A BEJEGYZÉSBEN OLVASHATÓ INFORMÁCIÓK, SZÁMADATOK, STATISZTIKAI ADATOK AZ ADOTT WEBSHOP ILLETÉKES SZEMÉLYE ÁLTAL KÖZÖLT ÉS / VAGY JÓVÁHAGYOTT INFORMÁCIÓK. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8916496092

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása