Vicces bűnügyi esetek, vígjátékokba illő fordulatokkal

A bűnügyi esetek sohasem túl viccesek és szórakoztatóak, de a történetekben felsorolt elkövetők amatőr hozzáállása, vagy éppen a váratlan fordulatok egyvelege egy ütősebb forgatókönyv alapját is képezhetnék...

 

refugees-2071291_960_720.jpg

Részegen parkolt a rendőrség udvarába

 

Nem tanácsos piálás után sofőrként folytatni az utunkat. Egy nő azonban még is úgy gondolta, hogy így tesz, vállalva ezzel mindenféle büntetőjogi következményt.

Annyira sikerült rátölteni az este folyamán, hogy nem igazán tűnt fel neki, hogy a renőrség udvarába parkolt le, így ugrott a jogsi egy időre!

 drunk-2673385_960_720.jpg

 

 

Rablóból lett örömfiú

 

Forgatókönyvet lehetne írni az esetről, annyira filmbe illő a történet...

Egy harmincas éveiben járó férfi úgy gondolta, hogy az egyik legjobb célpont a betörésre egy szépségszalon lenne. A könnyebb út nem mindig a legjobb, erre itt az élő példa.

A hölgy, aki az eset időpontjában még csak a húszas éveinek a végét taposta, többféle harcművészeti ágban is nagyon jártas és tehetséges volt.

 

jump-1461111_960_720.jpg

 

A szalonját és önmagát is sikeresen megvédte, de itt támadt egy különös gondolata és a férfit egy rózsaszín szőrős bilincsel a radiátorhoz láncolta...

A férfit kékbogyóval tömte és többször is szexuális aktusra kényszerítette.

A nem mindennapi fogságból 48 óra múlva szabadult a betörő, akinek első útja egy kórházba vezetett, a kórházból pedig - irónikus módon - a rendőrségre rohant, hogy feljelentse fogvatartóját szexuális erőszak miatt.

Válaszul a lány sem hagyta annyiban: mikor a rendőrök bekísérték az őrsre, ő a fogva tartott férfi ellen tett feljelentést betörés miatt.

 

 handcuffs-2086352_960_720.jpg

 

 

Vannak bajok, de nem a humorérzékkel

 

Egy virginiai házaspár kedvelt programjai közé tartozott a közös szombat esti futás. A kimerítő edzés végén hazafelé tartott az ifjú pár, a betörő már éppen a házban volt és próbálta menteni onnan, amit csak lehet.

Időközben hazaértek a ház lakói, így a betörő kénytelen volt elbújni a felső emeleten...

Most kezd érdekessé válni a történet, úgyanis a férj elkezdett viccet mesélni élete szerelmének, majd a nagy nevetés közepette feltűnt, hogy egy harmadik fél is szakad a röhögéstől az emeleten...

A rendőrség intézte a többit...:D 

 

couple-307924_960_720.png

 

 

 Hétfőn, szerdán és pénteken várnak rád újabb szórakoztató, érdekes témák itt a NewsRoad-on!:)

Nézz fel az oldalra az említett időpontokban, így mindig a legújabb témákkal találkozhatsz.;)

          https://nwsroad.blog.hu/

  Így még senki, soha nem bukott le

 

Legalábbis esélytelennek tartom. A kivitelezés első fázisa még profinak mondható, mivel gond nélkül feltörte alanyunk az  autót, azonban volt egy biztonsági kamera a járműben, ami mindent rögzített.

Számomra teljesen érthetetlen módon a srác nyakára volt tetoválva hatalmas betűkkel a neve és a pontos születési dátuma...:D

Így néhány billentyű leütésébe került a rendőrségnek és a huszonéves gyerek máris a kihallgató szobában találta magát.

 fashion-1766344_960_720.jpg

 

 

 Igazi rendőrt állított meg a kamu zsaru

 

Az elkövető egészen egyszerűen hobbiból és szórakozásból adta ki magát rendőrnek, mindezt profi módon. Megfelelő egyenruha, autó, eszközök, kellékek..stb használatával együtt.

Amikor egyszer egy igazi rendőrt igazoltatatott véletlenül, ott már kevésbé tűnt viccesnek a dolog, egyenes útja vezetett a bíróságra.

 

 police-224426_960_720.jpg

 

 

Profi betörés egy zacskó gumicukorért

 

Egy családi házba profi módszerrel hatolt be a betörő, ám mindössze a konyhaasztalon hagyott gumicukrot vitte magával.

A helyszínre érkező rendőrök különösnek találták, hogy nem tűntek el nagy értékű holmik, s hogy a tettes semmit sem mozdított el. Úgy látszik, az elkövető egyszerűen csak édesszájú volt...

giant-rubber-bear-1089612_960_720.jpg

 

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS LÁJKOLD A NEWSROAD-OT FACEBOOKON IS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKÉRT ÉS SZÓRAKOZTATÓ VIDEÓKÉRT, HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL...

ik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr2914310761
süti beállítások módosítása