Legbizarabb függőségek

Az elmúlt év egyik legnépszerűbb és legkedveltebb videójátékai közé tartozik a Fortnite. Konkrétan felnőtt embereknek is van komoly addikciója a játék iránt, méghozzá olyan mértékű, hogy válási okként is megjelenik.

 

A Fortnite lényege nagyon röviden

Az ingyenesen letölthető játékban a karaktereddel ejtőernyővel megérkezel egy szimpatikus részére a pályának fegyverek és minden más felszerelés nélkül.

Ezután a folyamatosan szűkülő játéktéren gyűjteni kell fegyvereket, nyersanyagokat, és egyéb felszereléseket. Egymással harcoltok, így a meccs végén csak egyetlen játékos, vagy csapat maradhat életben, ők a győztesek.

 

 

A britteknél már kijelenthető, hogy nem csak hobbiként, hanem válóokként is szerepet játszik emberek életében.

Január óta feldolgozott beadványok körülbelül 5 százalékában a Fortnite-függőségére hivatkozva kívánt válni a keresetet benyújtott személy.

 

Valaki extrém sok időt tölt a konzol előtt, ilyenekről már hallottunk vagy tapasztaltjuk a környezetünkben. A most következő öt bizarr függőség azonban már nem mondható ennyire hétköznapinak...

 

cigarette-2998071_960_720.jpg

 

Élő skorpiókat eszik egy iraki farmer

Ismail Jasim Mohammed történetén keresztül talán megérthetjük magát a függőségét is, ami szerintem sokkal inkább egy leszámolási kísérlet a skorpiókkal szemben.

Fiatal korában finoman szólva megelégelte, hogy ezek az ízelt lábúak folyamatosan megcsípték, ezért elhatározta, hogy felnőtt korában kamatostul fizeti vissza dolgot...:D

Így minden nap elfogyaszt egy élő skorpiót, konkrétan ha megcsípné megint egy ilyen állat, akkor nem lenne semmi baja, mert az évek alatt immunisá vált a mérgére is.:D 

 

hazelnuts-1179259_960_720.jpg

 

Jégrágcsálás

Az amerikai férfiak csupán néhány százaléka, amíg a nők több, mint 15%-a küzd a pagofágiának nevezett függőségtől, amikor is szokatlan anyagokat veszünk a szánkba vagy juttatunk szervezetünkbe.

A legtöbb esetben úgy mutatkozik meg, hogy folyamatosan különös késztetést érez az alany arra, hogy jégkockát rágcsáljon.

drink-1870139_960_720.jpg 

 

Naporexia

Legalább is így nevezi meg a saját függőségét a hölgy, aki állítólag számomra nehezen hihető módon eddig 1,1 milliárd forintot költött arra, hogy a bőrét barnán tartsa. Naponta kétszer fekszik a szoliban rendszeresen és jó időben állandóan kint van a napon. Nem veszi poénra a D-vitamin hiányt...

 heart-2280933_960_720.jpg

 

Kolbász függőség

David Harding nevezetű úriember 13 kolbászt fogyaszt el naponta, meglepő szokása pedig évente több mint 260 ezer forintjába kerül, ami azért ma már egy használt, törött, üzemképtelen iphone árával is felér.

 

food-629959_960_720.jpg

 

Temetésfétis

Itt a sztori, ahol kicsit már kapaszkodni kell, ez a legparább függőség a felsoroltak közül, ami szerintem már karcolja a fura fétisek kategoriáját is.

Konkrétan a melóhelyet is otthagyta a férfi, hogy hódolni tudjon a szenvedélyének. Minden reggel felébred, hogy meghallgassa a híreket, kicsit más okokból, mint amiért mi tesszük. Arra kíváncsi, hogy meghalt-e valaki. A férfi függősége még apja temetésén kezdődött, és azóta egészen megszállottá vált.

 

Elmondása szerint:

„Első dolgom minden reggel, hogy bekapcsolom a rádiót, hogy megtudjam, meghalt-e valaki. Ha nem hallok új hírt, felhívom a kórházakat.”

angel-2665661_960_720.jpg

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS LÁJKOLD A NEWSROAD-OT FACEBOOKON IS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEKÉRT ÉS SZÓRAKOZTATÓ VIDEÓKÉRT, HOGY NE MARADJ LE SEMMIRŐL...

ik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr8414306963
süti beállítások módosítása